0
Шполянський район: влада не чистить від снігу вулиці сіл
Новини / 22.01.2014

Інтернет газета «Шпола онлайн» вже писала, що комунальні служби Шполи не здатні вчасно очистити від снігу дороги та тротуари для пішоходів. Наші читачі розповідають, що в селах ситуація катастрофічна. «У нас чистили лише центральну трасу. У селі дороги не чистили і схоже чистити не збираються», – пише мешканка села Лозуватка Шполянського району.

0
Політик із Шполи: президент комфортно себе почуває у присутності “тітушок”
Новини / 22.01.2014

Все, що відбувається на вулиці Грушевського у Києві дуже болить, але це і прогнозовано. Люди втомились чекати, люди готові на активні дії. Таку думку з приводу нинішнього кривавого протистояння у Києві, в інтерв»ю кореспонденту «Шпола онлайн», висловив голова Шполянської районної організації партії «УДАР» Юрій Плосконос.

0
Шпола обурена діями «Беркута» в столиці: на майдан везуть допомогу
Новини / 22.01.2014

22 січня, в день Соборності України, ПП ” УДАР” разом з ВО “Батківщина”, ВО ” Свобода” та іншими громадськими організаціями провели у Шполі акцію протесту проти заподіяння сили над народом України, проти ганебних диктаторських законів, які приняли нелегітимно ПР та Партія комуністів.

0
Неподалік від Шполи витягли з кювету вантажівку
Новини / 22.01.2014

20 січня з’їхав з дороги та застряг на узбіччі на автомобільній дорозі Городище-Шпола біля с. В’язівок вантажний автомобіль «Рено Магнум». Як повідомила прес-служба управління Державної служби із надзвичайних ситуацій в Черкаській області, для надання допомоги водієві було направлено відділення рятувальників четвертої Державної пожежно-рятувальної частини м. Городище