У Шполі влада пишається тими, хто воює з окупантом на сході

17.09.2015

1Голова Шполянської райдержадміністрації Володимир Потапенко провів зустріч з учасником антитерористичної операції Сергієм Богдановим. Прийом відбувся в кабінеті очільника району, – повідомляє сайт райдержадміністрації.

– До рідної домівки повернувся в суботу 12 вересня, – розповідає боєць, – Сьогодні прийшов подякувати голові райдержадміністрації в допомозі учасникам АТО. На передовій зовсім не легко, але завдячуючи районній владі та волонтерам Шполянщини вдавалось тримати дух патріотизму.

Особливо хочу відзначити Лілію Усик та Галину Лоцман – ці дві жінки не дивлячись на бойові дії привозили продукти харчування, теплі речі, засоби гігієни у «найгарячіші точки» неоголошеної війни на Сході. Словом, – забезпечували як могли не дивлячись ні на що. – Ми з побратимами добре розуміємо, що допомагали всі жителі району: приватні підприємці, сільгосптоваровиробники, маленькі місцяни – своїми малюнками і листівками та інші небайдужі люди. Тому витримка та бойових дух військових під час обстрілів, великою мірою залежить від підтримки з рідної сторони.

– Так, я пишаюсь героями Шполянського краю, – говорить районний керманич Володимир Потапенко, – Завжди знаходжу час для зустрічі з військовими – це наша гордість! Тим паче, Сергій Богданов, колишній працівник районної державної адміністрації. Він більше року відстоював свободу та незалежність українського народу. З кінця грудня минулого року постійно перебував в зонах бойових дій, служив у мінометній бригаді.

Наразі перед владою стоїть питання забезпечення земельними наділами учасників АТО. Керівник району тримає це на особистому контролі. Всі звернення від військовослужбовців та їх сімей розглядаються першочергово.

Це цікаво

5 Comments

  • Сергій 18.09.2015 at 06:44

    Коли нема інших досягнень то можна попіаритись і на волонтерстві, адже попереду вибори, а методами боротьби перед ними не перебирають. Ну з Потапенком і з Цею все зрозуміло. А от ця стара єврейка -обнімашка що тоже іде в депутати чи що?

    • Псіхатолог 18.09.2015 at 15:06

      Вона не єврейка (Єврей то благородна людина), вона ЦИГАНВА …

    • Оля 01.04.2017 at 07:06

      Діючого мера краще хайте, кравченка, бо він крав, краде і буде красти, за бюджетні кошти собі піар робить

  • Кунець 18.09.2015 at 14:01

    Ти дебіл, харош уже завидувать людям. Зроби щось сам корисне і мовчки, а не плюєся тільки. Нікчема.

  • iван 18.09.2015 at 23:29

    Коли люди часто міняють партії, і свої погляди, то підтримують регіоналів то інших таких як “Черкащани” люблять гроші і владу то вони просто хворі. Борони Боже заздрити хворій людині. Ці цигани просто хворі, але добре вміють пускати “Дим людям в очі”…