1
Вулиці Шполи закидані сміттям: де комунальники?
Статті / 28.02.2014

Комунальники Шполи схоже не здатні утримувати місто в чистоті. Про це інформує кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн». На багатьох вулицях лежить непридбане сміття. Складна ситуація зберігається на вулицях Калініна та Дніпровська. Мешканці міста вкотре сподіваються, що влада розпочне виконувати покладені на неї обов»язки.

0
Депутат Шполянської райради про кримські події: треба було раніше робити рішучі кроки
Новини , Статті / 28.02.2014

Депутат Шполянської райради (фракція ВО «Батьківщина») Іван Скорик вважає, що українська влада з великим запізненням реагує на події в Криму і на загрози з боку Росії. Про це він заявив в інтерв»ю кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн». «Пізно почала реагувати влада у Києві. Треба було раніше робити рішучі кроки. Час втрачено. Влада повинна навести порядок в країні.

0
У Шполі вшанують Кобзаря
Новини / 27.02.2014

9 березня 2014 року виповнюється 200 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Враховуючи значний внесок Великого Кобзаря у розвиток української державності та культури, з метою гідного відзначення ювілейної дати в Шполянській райдержадміністрації відбулось засідання оргкомітету, на якому його учасники, під головуванням заступника

0
ДТП: смерть неподалік від Шполи
Новини / 26.02.2014

20 лютого, близько 19.00, на 118 км а/д Золотоноша-Сміла-Умань, біля с. Лозоватка, 28-річний водій автомобіля «Фіат-Уно», проживав с. Лозоватка, виконуючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення online casino з автомобілем «ДАФ» під керуванням жителя м. Львів, який рухався у зустрічному напрямку.

0
З центральної площі Шполи зник Ленін
Новини / 24.02.2014

Мешканці Шполи схвально поставилися до ініціативи місцевих депутатів, які ухвалили відповідне рішення і демонтували пам’ятник Леніну на центральній площі. Про це повідомляє кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн». Під час демонтажу пам’ятник Леніну розколовся на половини. Іллічу закрили очі і загрузили у вантажну машину.

0
У Шполі група депутатів стала на захист міського голови
Новини , Статті / 24.02.2014

Як повідомляє кореспондент «Шпола онлайн», оприлюднена заява депутатів Шполянської міської ради, членів фракції «Громадянська позиція». «Ми, депутати Шполянської міської ради: Петро Комар, Олена Чумаченко, Сергій Мошенський, Сергій Шкуренко, Руслан Клюковський занепокоєні чутками про висловлення недовіри міському

1
Черкащина: у Шполі сумують за загиблими на майдані
Новини / 23.02.2014

Біля стін Шполянської райдержадміністрації нині встановлені траурні вінки, запалені свічки. Про це повідомляє кореспондент «Шпола онлайн». Мешканці Шполи несуть сюди квіти. Біля входу до адмінбудівлі є гасло з надписом: «Шполянська райдержадміністрація без кривавої Партії регіонів».

5
Черкащина: у Шполі демонтовано Леніна та розпущено Партію регіонів
Новини / 22.02.2014

Як повідомив кореспонденту «Шпола онлайн» голова Шполянської районної організації партії «УДАР» Юрій Плосконос, 22 лютого у Шполі демонтовано пам»ятник Володимиру Леніну, який стояв на центральній площі міста. Сьогодні ж проведені сесії районної та міської Рад під час яких прийнято рішення про розпуск фракцій Партії регіонів.

0
Черкащина: у Шполі Леніна назвали катом
Новини / 21.02.2014

На постаменті пам»ятника лідеру кривавого більшовицького перевороту Володимиру Леніну, який стоїть на центральній площі міста, з’явився надпис: КАТ. Про це повідомляє кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн». Біля пам”ятника влаштовано акцію під гаслом «Янукович у відставку».

0
У Шполі цілодобово чекають тітушок: готові дати відсіч
Новини / 21.02.2014

Мешканці Шполи занепокоєні, що заслані з південних областей України тітушки можуть влаштовувати в місті безлад і провокації. Про це повідомляє кореспондент «Шпола онлайн». У Шполі скорочено тривалість начального процесу у школах. Батьків закликають забирати дітей і не залишати їх на вулиці самих.