0
У Шполі будуть виборювати кубок
Новини / 14.01.2014

Визначились учасники Всеукраїнського турніру “Кубок фк Жайвір”, що пройде 24-26 січня в нашому місті. В змаганнях приймуть участь команди дівчаток 2000 – 01 р.н. Ігри пройдуть в коловій системі, де кожна команда зіграє 6 ігор, за ії результатами визначаться переможці змагань. По закінченню змагань команда – переможець отримає кубок турніру, призери -медалі .

0
У Шполянському районі стало більше чоловіків
Новини / 14.01.2014

За інформацією районного гінеколога Олега Боженка, напередодні Нового року у пологовому будинку Шполянської райлікарні жителька Василькова Олена Пільніченко народила хлопчика. Та й 1 січня першим у районі світ побачив хлопчик, якого народила теж жителька Василькова Майя Афоніна. Як розповів Олег Миколайович, у минулому році у відділенні під час 338 пологів народилася 341 дитина,

1
Скандал! У Шполі все ще не відмовилися від планів закриття районної лікарні
Новини / 14.01.2014

Відома далеко за межами району шполянська лікарня може бути закрита в рамках так званої медичної реформи. Про це стало відомо кореспонденту «Шпола онлайн». Лікарі сидять буквально на валізах. Невдоволення мешканців Шполянщини з приводу планів чинної влади ігнорується. Планується, що у Шполі залишиться лише поліклініка та станція Швидкої допомоги.