1
Смертельне ДТП у Шполі
Новини / 15.01.2014

14 січня, близько 7.30 в м. Шпола по вулиці Перемоги, водій автомобіля «Ауді А6», 32-річна місцева жителька, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скоїла наїзд на жінку – велосипедиста 1950 року народження, яка проживала в місті Шпола.Внаслідок пригоди велосипедист отримала смертельну травму. Про це повідомляє прес-служба ДАІ в Черкаській області.

0
З Умані до Харкова тепер можна доїхати через Шполу
Новини / 15.01.2014

З 3 січня по 28 лютого Укрзалізниця призначила курсування безпересадкового вагона сполученням Умань – Харків – Умань. Як повідомили у головному пасажирському управлінні Укрзалізниці, вагон на маршрут введено на прохання пасажирів, передусім жителів Черкаської області, і поки що він курсуватиме як експериментальний.

0
Село в Шполянському районі: жахлива реальність
Новини / 15.01.2014

Щоби потрапити до села Станіславчик треба повернути і проїхати вбік лише два кілометри від траси, яка з’єднує Шполу та Смілу. Тут ви побачити жахливу реальність, яку нині переживає чимало сіл у Шполянському районі. Кинуті господарями хати, відсутність дороги, вуличного освітлення, медичного пункту, Будинку культури. Все це змушує молодь тікати з сіл, які швидкими темпами вимирають.