0
Шпола: площа перед залізничним вокзалом перетворена на смітник
Новини / 18.01.2014

На площі перед залізничним вокзалом майже щодня велелюдний базар. От і сьогодні, 18 січня, люди розійшлися, а на площі залишилося сміття. Комунальні служби, які мають слідкувати за чистотою в місті, нічого не роблять і сміття прибирати схоже не збираються.

1
Шполі явно не щастить: крайньою буде влада
Статті / 18.01.2014

Шполі явно не щастить з будівництвом очисних споруд. Ще за радянських часів будувалися такі об’єкти. Збудований майже на 90-95 відсотків об’єкт розміщувався між Лебедином та Кримками. Але за часів незалежності України, приблизно протягом 10 років, об’єкт був розкрадений і ніхто навіть не запитав, куди поділося обладнання, прокладені кабельні лінії, електролінії на мільйони гривень.

0
У Шполі назріває бунт: багатоповерховий будинок відключили від газу
Новини / 18.01.2014

Неприємний сюрприз отримали на різдвяні свята жителі гуртожитку Шполянського заводу запасних частин. Після обіду 9 січня будинок було відключено від газопостачання, а отже, зупинилася й автономна котельня, що забезпечувала теплом квартири. Обурені мешканці багатоповерхівки почали звертатися в райдержадміністрацію та міськраду з вимогою відновити подачу газу та тепла.

0
У Шполі вночі влаштували шалені гонки з падінням
Новини / 18.01.2014

У соціальних мережах час від часу з’являється відео про те, як вночі розважається молодь у Шполі. Цікаве відео оприлюднено у мережі Вконтакті. Користувачка, мешканка Шполи Алуся Полякова оприлюднила цікаве відео.