0
Під час новорічних свят мешканці Шполи подорожували на Захід та в Росію
Новини / 10.01.2014

Напередодні та під час новорічних свят зазвичай багато бажаючих вирушити в гості чи на відпочинок залізницею. Адже обходяться такі поїздки традиційно дешевше, ніж іншими видами транспорту. Біля квиткових кас за місяць до святкувань, а то й раніше розпочинається гаряча пора.

0
У Шполі вважають, що влада не бажає виконувати вимоги київського майдану
Новини / 10.01.2014

Демократичне суспільство це можливість громадян збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації .Майдан це народне волевиявлення. Таку думку в інтерв»ю кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн» висловив Голова Шполянської районної організації ВО «Свобода» Вячеслав Кишінько.

0
Шполянський водогін: в трубах навіть перестало шипіти
Новини / 10.01.2014

В останні дні року, що минув, шполяни провели в турботах для належної зустрічі Нового року. Здавалося, ніщо їм не зможе в цьому завадити. Але проблема виникла там, де її ніхто й не чекав. В райцентрі вже звикли за останні щонайменше 2-3 роки, що перебоїв з водопостачанням не буває, а тут 30 грудня в трубах навіть перестало шипіти. Оскільки такі випадки стали рідкістю, то більшість і запасу води не зробили.

0
У Шполянському районі бунт: вимагають офіційно зустрічі з сільським головою
Новини / 10.01.2014

Наприкінці минулого року — на початку 2014 року в Іскреному стало неспокійно. Жителі села вимагають офіційної зустрічі з сільським головою Миколою Івановичем Остапчуком, який, на їхню думку, незаконно прагне передати, як вони кажуть, «земельну ділянку, що знаходиться під 120-гектарним ставком, підприємцю з обласного центру». Всі спроби іскренців почути офіційну інформацію