0
Мізерні пенсії у Шполі обіцяють підвищити: а як з цінами на продукти?
Новини / 13.01.2014

Про підвищення пенсійних виплат літні читачі запитують найчастіше. Як і коли відбуватиметься підвищення пенсій у нинішньому році, розповідає начальник відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду у Шполянському районі Вікторія Слободяник:

1
У Шполі потріскався Ленін: незабаром розвалиться
Новини / 13.01.2014

Пам’ятник лідеру кривавих більшовиків Володимиру Леніну, який досі стоїть на центральній площі Шполи, потріскався. Про це повідомляє кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн». Тріщини з’явилися на колінах та у поясі кам»яного Ілліча, який тепер став аварійним і представляє реальну небезпеку для мешканців міста, адже може розвалитися у будь яку хвилину.

0
У Шполянських ДАЇшників кадрова ротація
Новини / 13.01.2014

На посаду начальника відділу Державтоінспекції районного відділу внутрішніх справ призначено Віктора Павловича Шлончака. Віктор Павлович народився 17 березня 1970 року в місті Городище Черкаської області. Закінчив місцеву школу №1. Навчався у Городищенському ПТУ №14, яке закінчив з відзнакою. З 1988 по 1990 роки проходив службу в збройних силах.

0
ДТП у Шполянському районі: автомобіль з’їхав на узбіччя та перекинувся
Новини / 13.01.2014

26 грудня, близько 18-ої години, на 117 кілометрі автодороги Золотоноша – Черкаси – Сміла — Умань, в селі Лозуватка сталася ДТП. Водій автомобіля “Шевроле Лачетті”, 26-річна жителька Черкас, не впоралася з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав на узбіччя та перекинувся. Внаслідок пригоди водій автомобіля отримала забій вушної раковини, її пасажир, 37-річна жителька обласного центру,

0
У Шполі встановили камери стеження: перші сумні результати вражають
Новини , у місті / 13.01.2014

Інтернет газета «Шпола онлайн» вже писала, що на прохання місцевих правоохоронців, в центрі Шполи встановили кілька камер стеження. Їх встановили минулого року, але ситуація жодним чином не покращилася. На думку громадськості камери стеження встановили зовсім не для боротьби зі злочинністю та правопорушеннями.