0
У Шполі висміюють якість доріг: влада цього не помічає
Новини , Статті / 17.01.2014

Серед найбільш болючих проблем Шполи та району є якість автошляхів. Особливо жахлива ситуація у селах району. Влада робить вигляд, що не помічає цієї проблеми. Спочатку людям говорили, що грошей на дороги немає, бо триває підготовка до ЄВРО 2012, тепер напевно скажуть, що у відсутності грошей винен київський євромайдан.

0
Лідер «УДАРу» із Шполи: Бог їм суддя, але кинутий бумеранг завжди вертається
Новини / 17.01.2014

Ви знаєте мені соромно, що Рада затвердила низку законів, що перетворять нашу волелюбну Україну в тоталітарну країну. В країну де над козацькою волею постійно висить меч чи тирчить паля. Про це в інтерв»ю кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн» заявив голова Шполянської районної організації партії «УДАР» Юрій Плосконос.

0
У Шполі реагують на встановлення диктатури: розмальовують зупинки
Новини / 17.01.2014

Мешканці Шполи своєрідно відреагували на ухвалення Верховною Радою законопроектів, які обмежують права громадян та можуть стати інструментом тиску на ЗМІ.У соціальних мережах поширено фото однієї з зупинок громадського транспорту у Шполі. Невідомі зробили там надпис «Янукович зек».

0
У Шполі бешкетують вандали
Без рубрики / 17.01.2014

Нещодавно інтернет газета «Шпола онлайн» розповідала про те, що вночі невідомі зловмисники зруйнували огорожу біля центральної пошти. На сайті УМВС в Черкаській області дотепер немає відомостей, – чи затримані зловмисники. Тим часом, вандали нахабніють далі. Вночі зруйнована огорожа біля червоного ставка у Шполі.

0
У Шполі хлопець катався на гойдалці, але «рудим не став»
Без рубрики / 17.01.2014

Нажаль молодь Шполи нині не має умов для нормального відпочинку після роботи чи навчання. Тому обмежуються відвідинами барів, прогулянками в центрі міста та у парку. Щоправда, є мешканці Шполи, які демонструють у соцмережах, що здатні на своєрідні «рекорди», наприклад, на гойдалці.

0
Депутат зі Шполи: ціна на цукор може знову стати питанням політики, а не економіки
Новини , Статті / 17.01.2014

З самого початку декілька цифр. В 2013 році працювало 38 цукрових заводів. В 2012 цукор варили 63 підприємства, а в 2011 році – 77. За три сезони зупинили свою діяльність 39 заводів. Це 20 000 робочих місць в сільській місцевості. Не кажучи вже про взаємопов’язані галузі, серед яких тваринництво, яке є споживачем такого побічного продукту цукроваріння, як жом.

0
У Шполянському районі найгірше платять за житлово-комунальні послуги
Новини , Статті / 17.01.2014

На Катеринопільщині найкраще дихати свіжим повітрям, на Уманщині – навчатися, а на Канівщині – отримувати зарплату, інформують “Вечірні Черкаси“. Де багатші села?Найвищий рівень безробіття на 1 січня 2013 року був зафіксований у Монастирищенському районі – 7,4%. Це удвічі вище, ніж у середньому по області, – 3,3%. Найнижчий же рівень безробіття – у Смілі, включаючи