0
У Шполі демонтували ялинку
Новини / 21.01.2014

У Шполі демонтували ялинку, яка протягом новорічних та різдв»яних свят стояла на центральній площі міста. Про це повідомляє кореспондент «Шпола онлайн». Протягом майже трьох тижнів біля ялинки проведені чимало святкових заходів: спортивні змагання, колядування, ярмарок, народні гуляння.

0
Водіям у Шполі радять: утримайтеся від поїздок на власному транспорті
Новини / 21.01.2014

З 22 по 26 січня синоптики прогнозують складні погодні умови: всі ці дні на території Черкаської області значне зниження температури, місцями сильний сніг, очікуються хуртовини та сильна ожеледь. ДАІ звертає увагу водіїв на складні погодні умови. Окрім опадів, відчутно похолодало, а отже водіям варто пам’ятати про особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період.

0
Жахи сьогоднішньої Шполи: люди ходять хто куди
Новини / 21.01.2014

Громадські туалети стали справжньою проблемою для сьогоднішньої Шполи. Ті, що відкриті в районі місцевих готелю та автовокзалу, вражають мешканців міста своїм станом. Дихати у туалетах важко, бо відповідальні за їхній стан напевно забули, коли останній раз там прибирали… Не зайвим буде сказати, що дотепер закритий туалет на залізничній станції «Шпола».

2
У Шполі випав сніг: дороги та тротуари не чистять
Новини / 21.01.2014

Сніг знов став випробуванням для мешканців Шполи. Комунальні служби не чистять сніг на тротуарах для пішоходів та міські вулиці. Складно нині як пішоходам так і автомобілістам. За даними, якими володіє «Шпола онлайн», – причина бездіяльності полягає у відсутності техніки для прибирання снігу. Старий трактор з цим завданням у складних умовах навряд чи впорається.

1
У Шполі розважаються екстремали
Новини / 21.01.2014

Відсутність належної організації відпочинку молоді штовхає підростаюче покоління на екстремальні вчинки. У Шполі діють чимало груп екстремалів. «Розважаються» вони у різний спосіб, який є реальною небезпекою для життя та здоров’я.

0
Діти у Шполі щодня у небезпеці: влада обіцянок не виконала
Новини / 21.01.2014

Мешканці Шполи обурені тим, що владі начхати на безпеку маленьких мешканців міста. Про це стало відомо кореспонденту «Шпола онлайн». Щодня чимало дітей змушені переходити через залізничні колії в районі місцевої залізничної станції. Жодного безпечного пішохідного переходу чи мосту тут немає і діти змушені самостійно долати колії, якими курсують потяги.