0
Шполянський район: остання цигарка та смерть
Новини / 20.01.2014

У селі Мар’янівка Шполянського району 18 січня о 13.00 рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №17 спільно з місцевою пожежною командою ліквідували пожежу в одному із житлових будинків. На місці пожежі рятувальники виявили тіло 51-річного господаря.

0
Із Шполи до Києва їдуть люди: на підтримку повстання
Новини / 20.01.2014

Із Шполи до Києва їдуть люди, які вирішили підтримати учасників повстання проти нинішнього режиму. Їдуть машинами, потягами, автобусами. Про це кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн» повідомив Голова фракції ВО «Батьківщина» у Шполянській райраді Іван Скорик. «Ті, хто заявляють, що вони нині при владі і є на керівних посадах, не чують людей, яких довели до жебрацтва.

0
У Шполянському районі виготовляють альтернативне паливо
Новини , Статті / 20.01.2014

Зараз в багатьох селах проблемою номер один залишається безробіття. Десяток, чи трохи більше років тому внаслідок реорганізації колгоспів подібна ситуація виникла й у Водяному. Якщо раніше на краю села з боку Кавунівки та Лип’янки тут діяв свинокомплекс, а поряд — колгоспні гаражі та майстерні, то внаслідок розрухи залишилася пустка. Новостворене після реформування колгоспів СТОВ «Урожай»