0
Сумні реалії медицини у Шполі: за лікарняним треба їхати до Звенігородки
Новини / 29.01.2014

Так звана медична реформа створила чимало незручностей для мешканців райцентру Шпола Черкаської області. Приміром, як інформує кореспондент «Шпола онлайн», для того щоби отримати лікарняний документ мешканець Шполи має їхати до сусіднього райцентру – Звенігородка.

0
ДТП у Шполі закінчилося струсом головного мозку
Новини / 29.01.2014

28 січня, близько 14.30, в м. Шпола по вул. Шевченка, 27-річний водій автомобіля «Мазда 626», місцевий житель, виконуючи лівий поворот не надав переваги у русі та скоїв зіткнення з автомобілем «ДЕУ» під керуванням 46-річного жителя м. Шпола, який рухався в зустрічному напрямку. 

0
У Шполі пам’ятають героїв Крут
Новини , Статті / 29.01.2014

29 січня традиційно відзначається день пам’яті Героїв Крут – вояків-студентів з Києва, які під станцією Крути на Чернігівщині у січні 1918 р. призупинили наступ більшовицьких військ під проводом Муравйова на столицю України. Їхній подвиг дав можливість евакуювати уряд УНР і продовжити переговори, які завершилися підписання Брестського миру, згідно до якого більшовики були вимушені залишити територію України.

0
Жахливе ДТП у Шполянському районі
Новини , Статті / 29.01.2014

28 січня, близько 8:00, до шполянських рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на трасі Шпола-Київ, поблизу села Сердегівка. Водій автомобіля «Suzuki» не справився з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2109». Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України в Черкаській області.