0
Політик із Шполи: режим регіоналів узурпує законодавчу владу
Новини , Статті / 16.01.2014

Вся країна бачить, що відбувається, коли сьогодні приймали бюджет 2014р. За місяць надійшло 3000 поправок до комітету Верховної Ради з питань бюджету. З них жодної навіть не розглянули. Про це в інтерв’ю кореспонденту «Шпола онлайн» заявив голова Шполянської районої організації ВО «Свобода» Вячеслав Кишінько.

0
ДАЇ попереждає водіїв у Шполі: на дорогах місцями ожеледиця
Новини , Статті / 16.01.2014

За повідомленням синоптиків, на території Черкаської області мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, зниження температури: вночі та вдень до 2° тепла – 4° морозу . ДАІ Черкащини закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

0
У Шполі засновано центр допомоги київському майдану
Новини / 16.01.2014

Шановні громадяни м.Шпола та Шполянського району! З ініціативи Шполянських районних організацій ПП “УДАР” та ВО “Батьківщина” був сформований центр допомоги “ЄВРОМАЙДАН”у, який розташований у м.Шпола, вул. Піонерська 37-а. Про це стало відомо кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн».

0
Шполянські ДАЇшники виходять на полювання: водіїв закидають «листами щастя»
Новини , Статті / 16.01.2014

Народні депутати України підтримали законопроект № 3855 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі». За відповідне рішення нібито проголосували 235 народних депутатів, передає Цензор.НЕТ.

0
Шполянський район: викрадений “ВАЗ” знайшли в полі у кюветі
Новини , Статті / 16.01.2014

Як доводять останні випадки, що пов’язані із викраденням автомобілів на Черкащині, під загрозою залишитися без автомобіля, можуть не тільки автолюбителі, які залишають свої транспортні засоби без належної охорони. Адже на чуже чотирьохколісне майно можуть зазіхати як і незнайомі з його власниками крадії, так і люди яким повністю довіряють.

0
Споживачі обирають саме шполянські ковбаси та солодощі
Новини / 16.01.2014

У перші дні нового року, коли більшість людей відпочивали, деякі підприємства продовжували працювати попри святкові вихідні. У перші дні січня на ПрАТ «Шполянський завод продтоварів» виготовлялася продукція в чіпсовому, халвичному, майонезному і ковбасному цехах.

0
Вночі у Шполі бешкетували п’яні молодики: де ж міліція?
Новини / 16.01.2014

В ніч з 15 на 16 січня у Шполі бешкетували п’яні молодики. Про це стало відомо корреспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн» від небайдужих мешканців міста. Молодики пошкодили паркан біля будівлі місцевої Пошти, а на площу витягли, звідкись від міської ради, стояк для велосипедів.Нагадаємо, що в центрі міста встановлені камери стеження. Цікаво, як відреагує на цей факт місцева міліція?