В Шполі вшанували пам’ять загиблих під Крутами

29.01.2018

В Шполі вшанували пам'ять загиблих під Крутами Тематичний вечір “Герої не вмирають” пройшов у місті Шпола Черкаської області. На ньому вшанували пам’ять загиблих героїв Крут. У Сигнаївський навчально-виховний заклад прийшли батьки, вчителі, учні та інші гості. Був також голова райдержадміністрації Володимир Потапенко.

Урочисті події відбулися в теплій та душевній атмосфері. Згадували героїв, які полегли задля процвітання та існування своєї Вітчизни 100 років тому. Вшановано також пам’ять героїв, які боронили незалежність, єдність своєї неньки Україні в наші часи на Донецькому і Луганському напрямку.
Всім гостям розповіли про те, як київські студенти ціною власних життів захищали Київ від нападу більшовиків. Деякий час таке протистояння допомогло протримати ворога та укласти Брест-Литовську мирну угоду делегацією УНР. Вихованці Сигнаївської школи продемонстрували свої творчі здібності декламуванням віршів та співом пісень.
Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять хлопців, загиблих під Крутами й сьогоденних героїв, вже віддавших життя в зоні АТО.
Цікавий та змістовний вечір пам’яті вдалося провести завдяки вчителям, учням школи, куди приїхали представники місцевої влади.

Це цікаво

Немає коментарів

Залишити відповідь