Погода у Шполі на 30 січня
0
Погода у Шполі на 30 січня

У Шполі хмарна погода протримається весь день. Швидкість вітру досягатиме 5-7 м/с. Температура повітря вдень прогріється до +4 градусів тепла, вночі знизиться до 1 градусу вище нуля. Вологість повітря коливатиметься впродовж усього дня між 94-68%. Ймовірність опадів зранку 57% у вигляді дрібного дощу, ввечері опади не очікуються.

В Шполі вшанували пам'ять загиблих під Крутами
0
В Шполі вшанували пам’ять загиблих під Крутами

Тематичний вечір “Герої не вмирають” пройшов у місті Шпола Черкаської області. На ньому вшанували пам’ять загиблих героїв Крут. У Сигнаївський навчально-виховний заклад прийшли батьки, вчителі, учні та інші гості. Був також голова райдержадміністрації Володимир Потапенко.

0
Танцклуб зі Шполи переміг на зимовому фестивалі

Перемогу на конкурсі танців отримали учасники танцювального гурту “Еліт” під керівництвом Лесі Осадчук. Фестиваль проводили у с. Бояни Чернівецької області в туристично-розважальному комплексі “Сонячна долина”. Шполянські маленькі зірочки змогли одержати перемогу, зайнявши перше місце в своїй номінації, завоювали Кубок переможців, їм було вручено дипломи першого ступеня, і окремо відзначено керівника танцклубу. Дівчаткам також вручили сертифікати на 1000 євро, щоб влітку вони мали можливість потрапити до Болгарії в літній табір на фестиваль танцю Art Summer Fest-2018 та 10 000 гривень на відпочинок в цьому таборі. Очільник шполянської громади Сергій Кравченко щиро подякував переможцям фестивалю за їх працьовитість, майстерність і старання в хореографії. Переможців з щирим серцем пригощали солодощами: смачним та гарним тортом і напоями.

В дитячому садку в Шполі триває капремонт
0
У дитячому садку в Шполі триває капремонт

Шполянський міський голова Сергій Кравченко відправився з робочим візитом до дошкільних закладів, в тому числі навідався в садочок №3 “Зірочка”. Як відомо, в цьому закладі деякий час тривали роботи по капітальному ремонту в двух групах садочка, а саме – заміна санвузлів в другій молодшій та старшій групі. Досі тривають роботи, розпочаті в туалетних блоках. Наразі саме зараз бригада підрядників викладає плитку на стіни та підлогу. Старі опалювальні батареї замінюють на нові, аби малечі було тепло і затишно в любому кутку заклада. Вже дуже скоро робочі розпочнуть встановлювати нові рукомийники і новісіньки санвузли. Як повідомляє завідувачка дитячим садком “Зірочка” Наталія Пресліцька, зараз триває другий етап комплексного ремонту санвузлів груп в цьому закладі. Ще влітку 2017 року були відремонтовані санітарні блоки в групах середнього та раннього дошкільного віку.

0
Мешканцям Шполи влаштували зимовий екстрім

Мешканці Шполи обурені тим, як влада спільно з комунальними службами, чистить дороги та вулиці. Користувачі соціальних мереж обговорюють критичний стан дороги до села Лебедин.