У Шполі пройшли військово-спортивні змагання

05.02.2018

У Шполі пройшли військово-спортивні змаганняУ Шполянському НВК “ліцеї No2” пройшли змагання, які показують рівень військово-спортивних знань та вмінь учнів школи. До цих змагань були залучені юнаки 9-11 класів. Вони продемонстрували комісії фізичну витривалість, спритність, з легкістю долаючи спортивні естафети. Вміло стріляли, збирали автомат за 1 хвилину, перетягували канат, демонстрували вміння в силових вправах.
Змагання цього року пройшли не дуже звично, бо в складі команди була дівчина. Це Ганна Гонтаренко – учениця 10 класу. До того ж, саме вона показала високу майстерність при збиранні автомату. Анна впоралась за 46 секунд.
Дівчина з початку навчального року сама вирішила відвідувати зайняття с предмета “Захист Вітчизни”. По військовому крокує, виконує військові накази. Наразі, Анна бажає вступити до військового ВУЗу.
На змаганнях атмосфера була дружньою. В складі журі опинилися відомі на Шполянщині військові ветерани: Олександр Орищенко, Петро Корнійчук, Тарас Гончар.
Організував змагання вчитель “Фізкультури” та “Захисту Вітчизни” – Василь Фуркало. Він також є очільником спілки ветеранів-прикордонників міста Шпола.
Команди по закінченні вправ та підсумків змагань, отримали грамоти, кубки та подарунки.

Це цікаво

One Comment

  • drakosha 07.02.2018 at 12:57

    Річ корисна, але тоді як бути з постійним воєм патріотів, коли в РФ показують такіж змагання?

Залишити відповідь