Черкащина: відома у Шполі волонтерка буде виборювати мандат депутата

1Йду на вибори. Це рішення далось мені складно. Довго не погоджувалась. Не хочу, але треба. В цьому переконали мене ви. Отож, я є офіційно зареєстрована кандидатом у депутати обласної ради від партії “Солідарність”. Про це відома волонтерка зі Шполи Лілія Усик повідомила на власній сторінці ц соцмережі «Фейсбук».

Мій округ № 53 включає села: Антонівка, Кавунівка, Водяне, Кримки, Товмач, Коротине, Глиняна Балка, Соболівка, Скотареве, Капустине, Васильків, Іскрене, Георгіївка, Камянуватка, Лозуватка, Ховківка, Терешки, Топильне, Сердегівка, Бурти, Надточаївка, Марянівка і моя рідна Сигнаївка.

Не прошу голосувати за мене.Лиш закликаю кожного прийти на виборчу дільницю! І зробити свій вибір! свій,а не за гречку! свій,а не як вам порадив хтось! Ми не маємо права бути байдужими. Наш народ занадто велику ціну платить за те, що левій частині нашого суспільства було байдуже до виборів і до держави останні десятиліття! Тому прийдіть на вибори, візьміть бюлетень і знайдіть прізвище того, кому ви довірите представляти ваші інтереси у владі. Новообрані місцеві ради матимуть значно більші повноваження і можливості. тому боротьба за кожне місце буде серйозна. Не допустіть до рад тих, за ким плаче люстрація. 25 жовтня ви маєте можливість самостійно провести люстрацію. Все в ваших руках. Просто читайте прізвища і робіть свій вибір.

Моєю метою не є депутатство. Це не є моєю мрією. я кілька разів відмовлялась від участі у виборах. Але я розумію, що будучи депутатом я зможу допомогти вирішити ті складні питання, які не під силу мені як просто громадянці і волонтеру. Як депутат,я зможу зробити більше.

Я впевнена, що потрібно міняти країну. і починати треба з себе. Не достатньо просто критикувати когось. Я завжди кажу, що якщо я щось роблю не так – візьміть і зробіть краще ніж я. Тому я прийняла це складне рішення. Я готова взяти на себе відповідальність за зміни на краще в моєму районі. Я буду відстоювати ваші інтереси.

Я – шполянка. Живу поруч з вами. Живу звичайним життям, як і більшість з вас.

Опубліковано у Без рубрики | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

39 коментарів до Черкащина: відома у Шполі волонтерка буде виборювати мандат депутата

  1. Псіхатолог коментує:

    ну я за неї точно голосувать не буду!!! Складне рішення приймалося довго але ж прийнялося, та вся складність полягала з якою партією дружить …!?
    Ну і звичайно скоро у нас зявиться воєнторг від Лілі (з гранатами та тротілом)!
    Лєгалайз в студію…

  2. Борець з корупцією коментує:

    Увага всім! На даний час кандидат в мери від ВО “Черкащани” Кравченко Сергій ганяє по м. Сміла і через свої звязки пропонує усим правоохороним органам величезні гроші, щоб випустили з тюрми голову с. Іскрене Остапчука М.І., якого о 12.00 взяли на хабарі в 3 тис. грн. біля автостанції. КОРУПЦІОНЕР ПОКРИВАЄ КОРУПЦІОНЕРА! Під час передвиборчої кампанії кандидидат у мери виручає за лебединські гроші свого “корєша” по злочинних оборутках із землею. Громада одумайтесь – чи потрібен нам мер-корупціонер!? Дмитро Вікторович – одумайтесь, чи потрібне Вам таке чудо в пірях, за яке Ви так боретесь?!

  3. Мойша коментує:

    Боже мой…

  4. Іскрянин коментує:

    І зовсім не боже мой. В Іскреному всі знають, шо бивший прокурорчик, тоді ше як був прокурорчиком, а не хотів у мерське крісло, разом з Мішою Богачем та Остапчуком спи…дили в Діми Кравченка трохи посівного, добрив та солярки з гербіцидами та засіяли 100 гектарів Ляшенкових полів, а той взяв та й скосив і буде строїть на ці гроші дорогу у нашому селі. А ці клоуни тепер остались і без грошей, і без кукурузи. Ше й Дімі должні тепер, бо він за це вже взнав. А Остапчук був гарантом цього поля, поки з Відродженням не завівся. А це ше його вчора і закрили в тюрму. А сьогодні вже по селі ходить, голову не піднімає, бо стидно людям в очі дивитись. Взятку ж брав за шось наше ж, сільське. А “практично мер” Кравченко Сергій вже грошики пощитав з цього поля. І шо йому тепер робить. І київські піарщики можуть не помогти. Бо якшо їх шполяни не винесуть усіх разом, то приїдемо ми – бо шполянський мер також має відношення і до сіл району. То ж, думайте!!!

    • Псіхатолог коментує:

      Цей скандал був на полі в Георгіїіці, там був просто цирк… Понавозили тітушок з Княжі, вила сокири таке чудили хай бог милує!

    • Форт коментує:

      Ляшенкянин і Бруслінянин – ти ще собі разом з Ляшенком німби повісьте. Ти взагалі мозгами своїми шевелиш хоч інколи? Хто це вкраде у Кравченка бодай що?
      І дійсно такі Іскряни знаючі про все люди, що “колишній” прокурор оце таке наробив. “Ая-яй-яй” – сказав Кравченко Д.В. Кравченку С.В, – “більше так не роби” – далі сказав він йому.
      СТІХОПЛЬОТ!!! Ти

      • Коломбо коментує:

        Саша Павлов прівєт! В мери не балатіруєшся уже??? Гиииии, то як воно бути ізгоєм? Ти Скорику мозги запудрив вже!!! Кароче стратегія у нього така, вилизати какашичку всим хто реально претендує на посаду!

    • гриша коментує:

      іскрянин ти раптом не коля лазік. дібілоід скоро і до тебе дійде пора

    • Вареник коментує:

      Херня!!!!Чув он в Соболівці хлопці покозакували на славу!!!Забрали власні паї разом з засіяною Ігором Романенком пшеницю!!!А перед цим розігнали всіх конторських крис,гаїшніків і мєнтів,а потім ще й привезли газон скатів під контору!!!Після цього всі місцеві князькі зрозуміли серйозність їхніх намірів!!!А керував цим загоном малопомітний Палій!!!Отак люди й відстоюють свої права!

  5. Борець з корупцією коментує:

    Даааа! Ну хай думають! Гарна передвиборча історія.

  6. Сергій коментує:

    Так званий “волонтер” Ліля Усик це ПОЗОР всього волонтерського руху. Так в Лілі є “здібності” які її передались разом з молоком матері, ці здібності мають всі цигани. Подивіться уважно в її очі, та на її маму і все стане зрозуміло.А ще як може людина по якій нещодавно закрили кримінальну справу ( перевозка зброї та гранат з зони АТО) бути депутатом? Дуже прикро що за гроші в Україні можна закрити будь яку справу. Ліля ти пишиш що ти шполянка, а чи ти українка? Чи як наділа вишиванку то вже і українка чи що?
    Чи будуть цигани та євреї захищати інтереси простих українців?

    • Отець Сергій коментує:

      Волонтерство – це вид бізнесу, під ширмою патріотзму !

    • Коломбо коментує:

      Ганьба циганві! Голосуєм за арабів!

    • drakosha коментує:

      Ви впевнені, що ви Шполянин??? Бо в Шполі тільки пожалітись люблять про національні ідеї, але на справді ці ідеї їм байдужі.

    • Патріотка коментує:

      Я знаю ,хто ти…Ти ллєш грязь на людей,що чисті перед Богом ,перед людьми і перед своєю совістю…Крім того,ображаєш жінок,їх людську гідність…Знаєш,Бог віддячить,бо він все бачить!!!І яка різниця чи українка,чи циганка ,чи єврейка??? Людина має два вузівські дипломи! А ти??? Тобі не подобаються очі її матері??? Правильно,бо вони дивляться в упор,,щиро і правдиво!! А куди дивляться твої???

  7. Струк коментує:

    Остапчук з Богачем досіялись. як прийшло так і пішло, а ви як думали будете у Кравченка красти і так з рук зійде, там ще Лозуватка не без гріха. Пора хлопці курчат рахувати. Осінь як не як

  8. Віктор Слюсар коментує:

    Ліля і бувший голова фракції партії Регіонів Боря Фоменко,що прихопив у топилян майнові паї за 10 відсотків їх вартості в одній команді.

  9. drakosha коментує:

    Люди які були на фронті, кажуть що без її допомоги там мали б великі проблеми(дослівно кажуть були б голі босі). Навіть її недруги визнають що якщо вона поклала собі миту то головою стіну розшибе але зробить.

  10. yandex.ru Ирина Ким коментує:

    ДЛЯ СЛЮСАРА тобі довбенько яка різниця хто з ким в команді, у тебе є своя команда, ти та ПЕПА – патріот. Що один,що другий, два брата акробата, скрізь свого носа совають. Скоро до тебе в команду щей ПЕПИНА донька приєднається, разом будите курочок пасти на вул.Васильківські тому, що іншого вам доручити не можливо))))).

  11. Ілья коментує:

    А Вам Ірино хотілось би щоб такі як Слюсар не сунули свого носа і не заважали тим хто обкрадає селян, краде бюджетні кошти, і далі хочуть отримати мандат депутата і продовжувати свою злочинну діяльність. Що може об’єднувати “патріотку” Лілю Усик і РЕГІОНАЛА Борю Фоменко? (в народі кличка Шмуль) Їх об’єднує те, що в по них обох були КРИМІНАЛЬНІ СПРАВИ, які вони закрили з допомогою людей, що за гроші вирішують будь-які питання. Борі це питання допомагав вирішувати Микола Григорович ( в народі Лазік), поїздка на Київ з потрібною людиною і нема проблем. Чи потрібні Шполянщині депутати з кримінальним “замятим” минулим? Об’єднує цих двох Лілю і Борю жадність до грошей і прагнення особистого збагачення. Наявність таких людей в БПП Солідарність це ганьба для партії. В списках інших політичних сил ситуація подібна, в ВО Черкащани поруч з одіозними РЕГІОНАЛАМИ та спонсорами тітушок які заради збереження своїх статків ідуть в депутати цілими сім’ями ми знаходимо “народних героїв.” Що об’єднує Сергія Коваля Сергія Струка та Павла Мальчика в ВО Черкащанах? Мабуть те саме що Лілю і Борю… Відкривши список кандидатів, подивившись на цих підприємців та “жирних” аграріїв, та їх роки народження (більшість розміняли п’ятий і шостий десяток) можна впевнено сказати що змін не буде. Ці вибори знову відбудуться без нашої талановитої і активної молоді. І чи варто взагалі в них приймати участь?

  12. Іван коментує:

    Слюсар має кілька мінусів через свою завищену самооцінку та надмірну самовпевненість, через що часто помилявся в людях які потім його зраджували. Йому були пропозиції від деяких політичних партій, але треба віддати йому належне, він відмовився бути разом в одній команді з “гнидами” що поміняли по кілька партій. А деяким депутатам та іншим кандидатам є ще чого повчитися у таких людей як Петро Лимар та Віктор Слюсар так як вони не “вкрали” в міста ні одне приміщення, ні участок землі під будівництво, ні одну гривню з бюджету.

  13. Віктор Слюсар коментує:

    Люда Бодаш і Іра Кім -одна особа,що ніяк не вгамується.Краще,чоловіче,відпрацьовуй ходу в галошах на підборах.Щодо осіченості Лілі-проглянте протоколи Народної ради,які писала Ліля.Так може писати двієчниця з 5 класу,а не людина з 2 вищими освітами.

    • Людміла коментує:

      не приплітайте сюди Люду Бодаш, мене ваші розборки не цікавлять, вирішуйте свої питання в вузькому колі

  14. yandex.ru Ирина Ким коментує:

    Для Івана, Так не вкрали тому,що красти не вміють а заробити мозгів не хватає. У ПЕПИ хватило тільки мозгів купити за продане приміщення валянки. Такий вже фахівець, що навіть продати нічого не вміє.)))))

  15. Сергій коментує:

    В селі Сигнаївка Шполянського району вперше в історії всього району на голову села хоче бути обрана ЦИГАНКА! Це мама “прославленної” на всю Україну “волонтерки” Лілі Усик. Наволонтерили і в депутати, далі людей розводить як лохів. Молодці!

    • vk.com Катюшка Демуз коментує:

      Вона непогана людина. Краще за неi чим за Ошовського С.П. який постiйно бухаэ i танцюэ стриптиз бiля магазину i за своi роки “правлiння”нiякого покращення в селi немаэ!!!!!

  16. Отець Сергій коментує:

    І що вона може змінити в житті жителів Сигнаївки ?
    І що вона зробила корисне за своє життя Сигнаївці ?
    Робота сільського голови не попрошайнічать, а наводити лад на тереторії села, займатися питаннями соціально – економічного розвитку тереторії.
    Тут повинно бути не тільки бажання, але й розум !

    • Сергій коментує:

      А ти її знаєш, що верзеш таке? Коли ти, ситий баблом, сидиш у розкошах, вона півтора року їздить в зону АТО до хлопців, вона талановитий педагог, тільки Сверделші успішні лідери не потрібні, тому не давала їй вік роботи, але вона не пропала – працює худруком в сбк і колективи її славляться на всю Шполянщину і за межі їздять. Вона виростила чотирьох дочок і усиновила чотирьох дітбудиновських хлопців, тобі таке не дано, ти тільки базікати вмієш та про гнилих типів нам лапшу вішати типу опозиційних кушніруків і господарників потапів. Розуму у Галини набагато більше ніж у тебе, можеш не сумніватися! Так що заткнись, кучмівська ганчірка.

      • Сергій коментує:

        Розуму що у Сверделші що в мами Галі однаково. Що одна що друга заробила добре на прошлих виборах. Але циганка заробила ще і на волонтерстві. Розум то циганський

      • Отець Сергій коментує:

        Сирожо дурню, тобі до Потапенка В.М, який доречі підтримує волонтерів і волонтерський рух дуже далеко, він дійсно господарник – а ти просто балабол, як і інші які не сприймають зміни на краще, привикли жити в болоті, в хаосі. Самі нічого не роблять – і не сприймають зроблене. Хай чабан усі гукнули -за атамана буде на сьогодні не проходить. Управляти повинні професінали – а не крикуни з майданів !

  17. Жорка коментує:

    Шо то Катюха г.амно шо то г.амно. В Сигнаєвкі багато порядніших і розумніших людей, чому тільки ці двоє? З двох бід приходиться вибирати меншу. Краще вже тоді за Ошовського С.П. він хоть не циган і то вже добре.

    • vk.com Катюшка Демуз коментує:

      Бо iх тiльки двоэ балатуэться…..

    • vk.com Катюшка Демуз коментує:

      Але чогось з цих багатьох розумних людей нiхто незахотiв балатуватись. На мою думку щоб краще Лоцман Г.Г. була головою села.

  18. Патріотка коментує:

    В старі часи отих базік типа Отець Сергій,Жора та інші можна було б визвати на дуель..та вони боягузи ,сховалися б за псевдонімами чи “поганялами.”.. пукають зпідтишка і смердоту розносять. ганьба ляпачкам ..Схаменіться і займіться краще ділом…Свого не видно під носом,а чуже аж у Сигнаївці. очі виїдає і жаба давить…. До речі,про циган: циган таке не написав би ,в них хоть немає своєї законної держави,їм притаманні риси взаємоповаги,взаємодопомоги ,взаємовиручки..і кровної месті.. А щодо Григоровни..Що вона зможе?! Зможе!! Чесна і порядна..Вам не чета

  19. Патріотка коментує:

    “Розуму що у Сверделші що в мами Галі однаково. Що одна що друга заробила добре на прошлих виборах. Але циганка заробила ще і на волонтерстві. Розум то циганський” От дебіл..Сам собі противоречиш..вона так заробила на волонтерстві як і на прошлих виборах.. Лоцманша,наскільки мені відомо,в виборах лише на голосування приходила.вона ні за кого ніколи не агітувала..з партії в партію не перелазила при зміні влади..просто пряма і відверта і безпартійна..не те що інші : то вони червоні,то помаранчеві,то синьо-білі,тепер жовтоблакитні і червоно0чорні…

  20. Жорка коментує:

    Ти П:тріотка лапшу вішай бабкам.. Ти ще скажи що Лоцмани не брали грошей на прошлих виборах у Бобова, а потім їх відроблялли. А ще хай Сверделша скаже шо ще раніше не брала гроші від Януковича, тоді Паша Вербівський разом з мячами роздавав. А скільки тітушок в селі …В селі повно ГНИЛІ аж гидко.

  21. Жорка коментує:

    Інтересно чи стали ці цигани депутатами чи ні? хватило бабулетів? Ліля довго думала з якою партією і помилилась в черкащанах все було домовлено, а остальні пожаднічали. Єто Вам не цяцкі пецки. Там все серйозно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *