87
Черкащина: у Шполі назріває новий скандал
Без рубрики / 26.08.2015

Кому чого не вистачає? Кому грошей на хліб, а кому фонтану біля Шполянської райдержадміністрації. Нинішня влада збирається прибрати з площі Героїв Майдану пам’ятну стелу Героїв Небесної сотні, яку було встановлено ще в перших числах квітня 2014 року.

7
Народний депутат України: чиновники не використовують шанс оплачений кров’ю
Без рубрики / 25.08.2015

Народний депутат України Геннадій Бобов вважає цьогорічне святкування роковин Дня незалежності України «особливим». Про це він пише на власній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

2
Черкащина: у Шполі показали, як цікаво мандрувати містом на велосипеді
Без рубрики / 24.08.2015

У мережі інтернет оприлюднене відео цікавої мандрівки на велосипеді вулицями міста Шпола. Автор відео запевняє, що це лише перша частина його творчої роботи. Посилання на відео було вперше оприлюднене у групах соцмережі ВКонтакті, які збирають навколо себе мешканців Шполи.

28
У Шполі відбувся благодійний ярмарок: на підтримку учасників АТО

21 cерпня в Шполі на площі Героїв Майдану відбувся благодійний ярмарок, на який зійшлися сотні громадян. На торжищі побували районні владці: голова райдержадміністрації Володимир Потапенко, голова районної ради Іван Скорик,

0
У Шполі обіцяють перевірити кожну скаргу
Без рубрики / 20.08.2015

На роботу листонош пенсіонери скаржаться, зазвичай, рідко. Навпаки , переважно дякують за шанобливе обслуговування. Та все ж, через поштові відділення виплачується більше 60 відсотків пенсійних грошей, тож кожна пенсійна копійка і кожна скарга пенсіонера перевіряється.

1
Черкащина: за мешканцями Шполи відтепер стежать
Без рубрики / 20.08.2015

КП «Комунальник Сервіс» звернув увагу на дотримання всіма жителями порядку біля сміттєвих контейнерів. Контейнери слугують тільки для побутового сміття, – наголошено у повідомленні оприлюдненому на сайті Шполянської міської ради