Шпола: у дитячий садок “Сонечко” закупили посуд

04.11.2016

1У дошкільному навальному закладі № 4 “Сонечко” з’явився новий посуд. Завідувач ДНЗ Ніна Остроух разом із працівниками дитсадка отримали нові каструлі, чайники, сковорідки, чашки і тарілки, які особисто привіз секретар Шполянської міської ради Олег Денисенко.

На оновлення старого посуду із міського бюджету витратили майже 10 тисяч гривень. Вихователі кажуть, роками доводилось купувати все самостійно за допомогою благодійних коштів.
– Протягом часу, як я працюю завідувачем, – переповідає Ніна Остроух, – наш садочок ні разу не отримував такого посуду. Раніше ми залучали батьків, спонсорів та інших благодійників, які могли нам допомогти. Та самим покрити потреби садочків занадто важко, тож досі працівникам кухні доводилось працювати із застарілим інвентарем.
Зі словами вдячності до міської влади звернулась і старший кухар садочка “Сонечко” Анна Ткаченко: “Приємно, що мер міста Сергій Кравченко дбає про комфорт маленьких шполян. Вже з понеділка дітки почнуть харчуватись з нового посуду, який має привабливі малюнки, наприклад, героїв чи епізодів із мульфільмів — це досить цікаво для малечі. А нам у новеньких каструлях та сковорідках буде приємніше і зручніше готувати їжу для діток!”.

Задоволені працівники ДНЗ № 4 “Сонечко” передали слова вдячності керівництву міської влади й від батьків вихованців цього дошкільного закладу

Це цікаво

Немає коментарів

Коментування неможливе.