Архив за месяц: Июль 2015

Мешканці Шполи благають дорожників відкрити очі: небезпека

Проблема поганих доріг залишається актуальною для Шполи. Влада згадує про неї переважно напередодні виборів. Щоправда, про повноцінний ремонт асфальтного покриття не йдеться.

Рубрика: Без рубрики | Комментарии (4)

Черкащина: до Шполи привезли важливу нагороду

З 28 червня по 4 липня в селищі Грибівка, що на Одещині, відбулись Всеукраїнські змагання з пляжного футболу серед дівчат на Кубок Чорного моря-2015.

Рубрика: Без рубрики | Комментарии (2)

Черкащина: у Шполі зустрінуть громадянина Грузії на велосипеді

27 липня 2015 року о 16:00 на центральній площі міста відбудеться урочиста зустріч громадянина Грузії Нодара Берідзе, який 26 червня 2015 року розпочав велопробіг містами України в рамках недільного мирного велотуру

Рубрика: Без рубрики | 1 комментарий

Селяни хочуть приєднатися до Шполи

Село Іскрене, що на Шполянщині, славиться гектарами ставків, новою гарною церквою та привітними людьми. А ще в селі щороку проводять ремонт доріг і освітлили кожну вулицю не лише в Іскреному, а й у сусідній Георгіївці.

Рубрика: Без рубрики | Комментарии (5)

Волонтер зі Шполи: сьогодні у нас вже довгий список потреб

Волонтери зі Шполи продовжують забезпечувати земляків, що несуть службу у зоні АТО всім необхідним. Зараз особливу увагу приділяють мобілізованим 4-5 хвиль, адже майже всі вони недавно прибули в Луганську і Донецьку області,

Рубрика: Без рубрики | Комментарии (7)

Черкащина: у Шполі попрощалися з міським головою

23 липня у Шполі попрощалися з міським головою Віктором Заскалетою, який передчасно помер внаслідок обриву тромбу. Про це повідомляє кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн».

Рубрика: Без рубрики | 1 комментарий

У Шполі розслідують причини падіння

В кінці травня до Черкаського обласного контактного центру надійшло звернення від депутата Шполянської міської ради Вячеслава Кишінька. Він звертається від імені депутатів міської ради (що підтримали дане звернення)

Рубрика: Без рубрики | Добавить комментарий

У Шполі прощаються з міським головою

До будинку по вулиці Піонерській у Шполі, де з родиною жив міський голова Віктор Заскалета, прийшли чимало мешканців міста. Вони хочуть попрощатися з міським керівником, якого добре знали і щиро поважали.

Рубрика: Без рубрики | Добавить комментарий

В місті Шпола 23 липня оголошено Днем жалоби

У зв’язку  з раптовою  смертю міського голови м.Шпола Заскалети Віктора Михайловича розпорядженням заступника міського голови В.В. Плетіня за № 39р від 22 липня 2015 року оголошено в м.Шпола 23.07.2015 року Днем жалоби.

Рубрика: Без рубрики | Добавить комментарий

Завтра у Шполі попрощаються з міським головою: передчасна смерть

Прощання з міським головою Шполи Віктором Заскалетою відбудеться 23 липня о 12:00 за домашньою адресою: м. Шпола, вул. Піонерська 57-а. Про це стало відомо кореспонденту Інтернет видання «Шпола онлайн».

Рубрика: Без рубрики | Добавить комментарий