Черкащина: у Шполі збирають допомогу для постраждалих на окупованих територіях

06.02.2017

В зв’язку з подіями, які відбуваються в Авдіївці, жителі Шполянського району активно долучилися до збору допомоги в підтримку постраждалим громадянам з окупованих територіїй.

Зокрема, жителі сіл: Бурти, Веселий Кут, Водяне, Кавунівка, Капустине, Кримки, Лип’янка, Лозуватка, Мар’янівка, Маслове, Матусів, Надточаївка, Нечаєве, Сердегівка, Скотареве, Соболівка, Станіславчик, Топильна, Ярославка. Всього зібрано: 80 літрів дизельного топлива, 31 тепле одіяло, 2 рулони полиетилену, велика кількість чаю, кави, одноразового посуду, цукру, печива.

Бензинову електростанцію та бензиновий генератор придбали Плахотнюк С., Доценко М., Матіка І., Кукуруза І., Вареник В., Логан Н.. Кошовий О., Золотоверхий Н., Карбівничий М. та громадянин, який виявив бажання залишитись невідомим.

Активну участь у зборі коштів для придбання генераторів взяла волонтер Ліля Усик, яка і супроводжувала зібрану допомогу до пункту збору у м.Черкаси.

Районна державна адміністрація дякує всім небайдужим жителям нашого району, та, зокрема, сільським головам, які не вперше зуміли разом зі своїми односельчанами, оперативно зреагувати на події, що відбуваються в країні та вчасно зібрати необхідну допомогу.

Це цікаво

4 Comments

  • і 21.02.2017 at 16:35

    Поки на Шполянщині збирають допомогу людям на окупованій території Відділ Держземагентства у Шполі а саме його працівники Табаченко та Лимар (донька славетного “свободівця петі лимаря”) зареєстрували 2га землі сепаратисту з ДНР

    • Наталія 12.03.2017 at 14:10

      Ви як не розбираєтеся в цьому питанні, тобто наданні земельних ділянок для ведення ОСГ, то краще не пишіть дурниці. Реєструє право власності реєстраційна служба, або нотаріус, але до цього ще треба рішення головного управління Держгеокадастру в Черкаські обл., проект землеустрою, який виготовляють ДЗК, погодження сільської ради, підтверджуючі документи особи про свій статус. То якщо цей сепаратист підробив документи, то це робота відповідних служб, а причому тут Лимар чи Табаченко, вони до цього діла не мають і при чому тут якісь партії. Чи це якби тявкнуть. Розбиратися треба, а потім писать.

  • і 21.02.2017 at 16:47

    Якщо проаналізувати ситуацію глибше то випливають факти а саме, донька свободівця петі лимара Людочка перебувала в партії РИГІВ, петя в Свободі, а тепер казус-земля сепаратистам))), тоді виходить, що петя “засланий козачок”

  • і 21.02.2017 at 17:15

    http://fakty.ictv.ua/ua/videos/zemlya-dlya-zradnyka-2-gektara-otrymav-teroryst-dnr-na-cherkashhyni/