0
Шпола: у «Свободі» переконані, що Україна буде щаслива
Без рубрики / 31.07.2012

Таку думку в інтерв'ю кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн» висловив лідер Шполянської районної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» В'ячеслав Кішинько. «Як тільки Всеукраїнське об'єднання «Свобода» матиме більшість в українському парламенті так і Україна почне процвітать як дійсно незалежна, могутня держава», – вважає він.

0
Новий керівник Шполянського району звернувся до краян через інтернет
Без рубрики / 31.07.2012

«За допомогою мережі тепер кожен може, не виходячи з домівки, дізнатися про те, як живе Шполянщина – георафічний центр території України, її сьогодення та подальшу перспективу розвитку. Ви зможете ознайомитися з найвагомішими аспектами соціально-економічного та суспільно-політичного життя району. Знайти цікаві пропозиції для інвестицій та культурно-мистецьку

0
Тепер у Шполі можна відчути смак фігурних чіпсів
Без рубрики / 31.07.2012

Асортимент продукції, що випускається Шполянським заводом продтоварів, поповнився новими видами снеків — чіпсами фігурними. В асортиментнорму ряду — три види чіпсів:— чіпси фігурні «ШИШКА» (солодкі, маса нетто 0,4 кг); — чіпси фігурні «ЦИБУЛЯНІ КІЛЬЦЯ» (солоні, маса нетто 0,5 кг); — чіпси фігурні «СМУЖКИ БЕКОНУ» (солоні, маса нетто 0,4 кг). Снеки пропонуються в коробках типу «екран»

0
У Шполі 5 тисяч гривень за затримку платежів
Без рубрики / 31.07.2012

Внески до Пенсійного фонду мають бути сплачені до 20 числа. Сплата після цієї дати несе певні неприємності для порушників законодавства. Так, за невчасні розрахунки по єдиному соціальному внеску нароховані штрафні санкції на Шполянську швейну фабрику в розмірі 3,5 тисяч гривень, Шполянський молокозавод – 5 тисяч гривень та підприємство «Шполатехагро» – 5 тисяч гривень. На посадових осіб вищеназваних підприємств будуть накладені і адмінстягнення.