0
Вибори 2012 у Шполі: удар ножем у спину ще той
Без рубрики / 01.07.2012

Аналізувати ситуацію на 196-му окрузі, упіймав себе на тому, що мимоволі наспівував старезну, але знамениту пісню англійських піратів: «Йо-го-го, ще й пляшечка рому». Особливо вперто крутились у голові слова: «П’ятнадцять хлопців на скриню мерця». Рівно стільки кандидатів зареєструвались на 196-му виборчому окрузі. Та й методи у певної частини з них явно піратські. Бо як у піратському кіно:

0
Чемпіонат Черкащини: футбольний клуб «Шпола-ЛНЗ-Лебедин» впевнено лідирує
Без рубрики / 01.07.2012

Стартувало друге коло чемпіонату Черкащини з футболу. У ньому впевнено лідирує футбольний клуб «Шпола-ЛНЗ-Лебедин». Команда на 9 очок випереджає найближчих переслідувачів, серед яких білозірська «Зоря». Нині команда веде боротьбу на два фронти – в чемпіонаті області та Кубку України серед аматорських команд. Виступ у цьогорічному Кубку для «Зорі» є історичною подією.

0
Дівчата зі Шполянського району грали в футбол на Вінниччині
Без рубрики / 01.07.2012

У с. Сугаки Могилів-Подільського р-ну Вінницької області проходив, що став вже традиційним, турнір з футболу серед команд дівчаток 2000-2001 і 2002 р.н. У кожній віковій групі змагалося по 4 команди. Чемпіонами у старшій стала команда з Чернівецької області, срібним призером – команда господарів і бронзовим – команда м. Вінниця, команда с. Лебедин “Ніка” посіла четверте місце.

0
Чи на довго над Шполянською швейною фабрикою згустилися хмари
Без рубрики / 01.07.2012

По закінченню терміну звітування (20 число), ряд підприємств шполянського району мали заборгованість по сплаті єдиного соціального внеску. На всіх боржників управлінням Пенсійного фонду нараховані значні фінансові санкції. Слід зазначити, що станом на 31серпня всі економічно активні підприємства та організації розрахувалися по пенсійним платежам, за винятком Шполянської швейної фабрики.