6
У Шполянському районі триває війна проти УПЦ КП
Статті / 13.12.2012

Церква мусить бути провідником людини у Царство Боже, але на жаль, не всі священики це знають… Уже досить давно УПЦ (МП) веде активну політику проти УПЦ КП і про це не знає, напевне, лише немовля. Хоча боротьба їхня безглузда – є українська нація, українська держава – мусить бути єдина українська церква, що буде справді українською, а не частиною політичного плану Москви. 

0
ДТП на Черкащині: «ВАЗ» зламав шполянину плече
Новини / 13.12.2012

У Шполі по вул. Леніна, 28-річний водій автомобіля «ВАЗ-21099», житель м. Черкаси, скоїв наїзд на 27-річного пішохода, місцевого жителя, який раптово вибіг на проїжджу частину. Внаслідок пригоди пішохід отримав перелом плеча. Про це інформує управління ДАЇ у Черкаській області.

0
У Шполі пенсіонерів залякують злиднями
Новини / 13.12.2012

«Ще не було такого випадку, щоб хтось минув Пенсійний фонд і добровільно відмовився від пенсії,- зауважив на комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат, що діє при Шполянській райдержадміністрації,- начальник управління Пенсійного фонду Борис Курінний.-Проте платити належні пенсійні внески хочуть не всі. Працюючи нелегально, люди