У Шполянському районі втопився рибак

24 червня близько 13:30 у с. Вербовець, Катеринопільського району в місцевому ставку під час купання втонув 52-річний житель с. Любисток, який разом із друзями приїхав до води відпочити. Перебуваючи у нетверезому стані чоловік пішов освіжитися і не повернувся до компанії. Через деякий час його товариші забили на сполох проте організований ними пошук успіху не мав. На пошуки загиблого із Сміли прибула пошуково-рятувальна група Черкаської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби, водолази якої о 20:20 і підняли потопельника на поверхню.

Цього ж дня за аналогічних обставин перебуваючи у нетверезому стані під час відпочинку на місцевому ставку потонув 39-річний житель с. Савківка, Чорнобаївського району.

Ще один трагічний випадок стався у с.Бурти, Шполянського району де у місцевому ставку 24 червня було виявлено 68-річного місцевого жителя, який з ранку пішов на риболовлю. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу.

ck.mns.gov.ua

 

Запись опубликована в рубрике Без рубрики. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>