Влада у Шполі зігнала бюджетників і робила вигляд свята (ФОТО)

25 травня влада проводить показове свято з нагоди 90-річчя від дня заснування Шполянського району. Про численні проблеми, з якими щодня зустрічаються мешканці району чиновники не говорили. Приміром, не сказали, коли знов запрацює знана далеко за межами України Шполянська кондитерська фабрика? Коли будуть відремонтовані напівзруйновані дороги у Шполі та у селах району? Коли, приміром, на вулицях сіл буде вирішена проблема з вечірнім та нічним освітленням, а пенсіонери отримають гідну пенсію?

Для забезпечення «мовчазного» свята влада зібрала на урочистих зборах у кінотеатрі «Колос» провладних депутатів та працівників підприємств бюджетної сфери. Під час реєстрації учасників зборів один з клерків повідомив, що «згідно з планом на зборах будуть присутні тридцять працівників медичних закладів» і надав наперед підготовлені списки.

Зігнаних до Шполи з різних сіл району бюджетників на центральній площі зустрічав досі не демонтований пам»ятник Володимиру Леніну та духовий оркестр, який виконував переважно мелодії знайомі ще з партійних зборів часів СРСР.

На центральній площі сьогодні також відкриті атракціони для дітей, власну продукцію презентують підприємства Шполи. Тут також розгорнулося своєрідне наметове містечко. Кожен намет представляє те чи інше село району, пригощає гостей смачними стравами.

 

Запись опубликована в рубрике Новини с метками , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

2 комментария: Влада у Шполі зігнала бюджетників і робила вигляд свята (ФОТО)

  1. Уведомление: Під час провладних святкувань мешканці Шполи звертались за допомогою до лікарів | Шпола Он-лайн

  2. Данила говорит:

    день района как и везде, какие проблемы, власть показывает как хорошо под ней жить и работать. Если будут показывать как плохо, то время пойти и поднять какой то бунт или как минимум стачку. Какие проблемы, власть не должна показывать себя плохой, если власть не боится показать что она плохая, значит она не власть.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>