Шполянська «Свобода» вимагає поселити всіх негідників на смітнику

02.10.2014

1 жовтня відбулося перше слухання Шполянського районного суду за позовом від представника ТОВ Українські Аграрні Традиції Тупота В.О до відповідачів ГРВО Свобода Кишінько В.Л, ГАЗЕТИ ШПОЛЯНОЧКА ПЛЮС та до прес служби Черкаської обласної організації ВО Свобода. Позов про захист честі, гідності, ділової репутації фізичної особи та спростування недостовірної інформації.

Представник позивача стверджує що 5.04.2014р була поширена інформація про те, що в заступника відділу держземагенства в Шполянському районі Людмилу Лимар стріляв представник ТОВ УАТрадицій після того як вона відмовилась проводити незаконні операції з землею. Зазначені факти, зі слів Тупоти, не відповідають дійсності та порушують його ділову репутацію як юриста, принижують честь і гідність.

Він вимагав відшкодування моральних збитків на суму 40 тисяч гривень.

Вся громада Шполянського району на знак протесту вийшла до будівлі районного суду, підтримати вимоги покарання Тупоти.

Як зазначив голова Шполянської РОВО Свобода Кишінько, – треба постійно спостерігати за такими гучними процесами разом з громадою та ходити на судові засідання, адже вони відкриті для кожного громадянина.
«Необхідний закон про люстрацію, щоб всі негідники опинилися на смітнику. Необхідно негайно очищувати владу. Буде важко, але це треба робити заради майбутнього всієї України», вважає пан Кишінько.

295 Comments

  • zhora 02.10.2014 at 16:55

    Хто може назвати чесного суддю Шполянського суду? Таких суддів нема. Всі вони були і остаються замішані в корупційних схемах, які виносили несправедливі рішення, на їх рішення можуть впливати тільки ГРОШІ. В нас продається все і СОВІСТЬ І ПРАВОСУДДЯ, Судова система така як і була при РИГАХ, і судді тіж самі. Якщо шановний ПАН Тупота стверджує що він в тверезому стані вирішив в центрі міста постріляти по дівчатах з пістолета, то видно він больний на голову, і дуже небеспечний для суспільства, то на лікування в Шевченково, хто хворому видав дозвіл на зброю? В нас дозвільна система така як і судова, все за бабки вирішується. Ганьба.

    • Форт 03.10.2014 at 19:22

      Жора! А проживає в нас в районі хоч одна людина, яка тобі угодила?

    • Шполяночка 15.10.2014 at 13:41

      Про суддів це точно. одна брехня і бабло.

  • Артур Алієв 02.10.2014 at 17:13

    Есть ли в Шполе нормальные учителя чтобы могли немного научить работников местных правоохранительных органов не делать ошибок в протоколах, и каждому видать образец, а то из за их тупости, нарушителей нельзя притянуть к ответственности, так как протокол неправильно оформлен и с ошибками, а может это они делают специально, и не за бесплатно?

    • Форт 03.10.2014 at 19:25

      Артурчик. Тобі самому потрібно в школу піти або до репетитора. Комусь робиш зауваження, а сам? 1. Не “видать” а “выдать”. 2. Не “притянуть” а “привлечь”. 3. Не “неправельно” а “не правельно”.

  • Vlad 02.10.2014 at 21:57

    Подивіться будь- ласка який ремонт затіяв пан Кравчук. В країні війна, а він плитку міняє. Що це за гроші не державні, навіть сумніву немає. Друге питання, як він їх буде відпрацьовувати, за чий рахунок?чи будуть рішення відповідати закону і людський совісті. При такій тяжкій ситуації , можна було б ввести себе скромніше. Дякуючи “свободі ” існує контроль . На жаль не знаю імен , але величезне спасибі всім учасникам акції . І контролювати потрібно не тільки гучні процеси, а всі. Той сміттєвий бачок взагалі не приймати від суду, щоб суддя коли робив ремонти не забував про люстрацію.

    • Форт 03.10.2014 at 19:33

      А який контроль та за чим здійснює Свобода?
      Стаття є зарані підготовленою та спланованою.
      Вся громада – так як пишеться в статті – це, яка вся? Це громада Свободи, чи чія громада? Чомусь там не побачив на фото іншої громади.
      Сидять на першій лавці – ті хто зібралися когось люструвати. А їх люструвати не потрібно?
      Це не громада Свобода”. Це громада, сраколизів і підштовхувачів одне одного до того корита, яким вони називають керівні посади в районі. Та призначте вже когось хоч із цих ледарів. Хай попрацюють (тільки попрацюють, а не попіаряться). А тоді будемо бачити кого потрібно люструвати, а кому ще й пенделів понадавати, разів скільки по шапці дати, а потім просто нагодувати отими смердючими Свободівськими біляшами щоб срачка напала.

  • deputat 03.10.2014 at 10:37

    Першим у сміттєвий бак потрібно викинути мого колегу Кишінька. Наглість, продажність, матеріалізм, брак інтелекту – основні його риси.

  • dred 03.10.2014 at 12:46

    Повністю з Вами згоден пане deputat. Та ще потрібно зауважити, що голова осередку Шполянської ВО “Свобода” раніше судимий за ст.172 ч.1 та ч.2 ККУ

  • Vlad 03.10.2014 at 18:30

    А хто судив???? Може й тоді суддя ремонт робив???

  • Артур Алієв 03.10.2014 at 21:37

    Если бы менты делали такие ошибки как я, то в Вас в районе был бы порядок, ты лучше назови фамилию хоть одного умного мента, или честного судью в Шполянском районе. Сегодня представитель местной власти в нетрезвом виде с своими двумя товарищами сорвал заседание громадской организации, которое проходило в районной администрации. Если не ошибаюсь фамилия этого товарища Плосконос, его недавно встроил на работу серый кардинал Павлов голова райсовета, по просьбе одного представителя земляной элиты, в них общие интересы, Павлов там правит бал, претендент номер один на мусорный ящик.

    • Форт 04.10.2014 at 14:39

      А якщо на те пішло то яке тобі діло, як ти кажеш “до вашого району”. Ти до свого май діло. Але складається таке враження шо брешиш ти все. Ти і з нашого району, і крутишся десь там, де ти можеш наскільки близько почути в Плосконоса запах перегару.
      Пиши по-українськи, а то бидлуєш тут.

  • zhora 04.10.2014 at 00:52

    Сірий кардінал Павлов, але він не голова райради, голова Скорик І.І. Зірвали засідання Плосконос Владіслав, та Плосконос Юрій, та ще превели якогось з собою третього (мій товариш цього третього не знає) Плоскос Владіслав працює в районній раді, представник земляної еліти це Ляшенко Юрій, саме він мабуть і замовив слово за Влада перед Павловим, а Павлов там дійсно главний, крутить і Скориком і Березою, і все для особистої вигоди. Саме Ляшенко пригрів на своїй мебельній цих двох Плосконосів, і цього хворого Поперечного який написав якусь жалобу на цю громадську раду що його самооборону туди не включили, НЕ ПРОГОЛОСУВАЛИ за те щоб обрати головою цеї ради Ляшенка, цей ПАН видно обідився і прислав на цю громадську раду двох своїх п’яних козачків разом з третім невідомим.( Тест на алкоголь вони не здавали, але вели себе не зовсім адекватно,кажуть кричали так що спочатку слюна з рота летіла , а потім піна пішла.) Шановна пані Ірина Анатоліївна Береза, за два місяця не змогла підписати розпорядження про цю раду, так як боїться Павлова, Ляшенка, двох Плосконосів та больного на голову жителя міста Умані пана Поперечного в цій так званій самообороні налічується близько двадцяти чоловік, які вроді займаються волонтерством (для себе) а також ідуть кошти на їх рахунок, а також їм допомагає пан Ляшенко, саме на мебельній, в цій самообороні перебували козачки які потім поїхали палить хату,і авто сільському голові з Товмача, знаючи це , як жінку Березу можна зрозуміти. Але невідомо для чого ці дибіли потрібні пану Ляшенку?, можливо для охорони того що забрав у людей, чи для охорони полів, в якості ОПУДАЛІВ щоб горобці не клювали зернові. Скорик там ніхто, підставили Березу, а Павлов з Гребнем ни при ділах сміються собі, а Шпиця тоже ще та с..а. Ось така фігня малята. Висновок.В Шполянському районі на держслужбі працюють в основному пристосуванці і ГНИДИ.

    • troll 04.10.2014 at 11:39

      оце так страсті1 мені шкода березу. вона нормальна розумна жінка – єдина хто зараз намагається щось робити але їй не дають оті гниди. не думаю шо вона боїться – її підставили. вчора мені розказав товариш з цієї громадської ради шо відповідатиме саме береза бо була зобовязана підписать розпорядження ше літом після першого засідання. а вчора всі вперше взнали шо оказується нема ніякої ради бо її адміністрація відмовилася затвердить. причин нема для цього ніяких бо скарга самооборони не впливає. получається у берези всі підлеглі тупі і наглі слухають тільки урода павлова і дебіла скорика. тільки цим тварюкам похер а відповідать прийдеться березі. а чого зірвали цю громадську раду – бо там антиригівська більшість. лазікопавлоскорики думають шо помішають але насиплять собі солі на одне місце. березу постараються захистить і бігом все виправить але коли рада запрацює то їй буде на кого тепер спертися. а проблеми почнуться цеї ригівської падалі.

      • Форт 04.10.2014 at 14:43

        Ти дурачок, собі вже засип солі в мозг. Шоб його розплавило і ти здох.

        • troll 05.10.2014 at 16:09

          здохнеш ти – ригівське чучало.

          • Форт 05.10.2014 at 19:09

            Бійся привидів. В тебе манія. Лічись. Хоча мабуть тролізм не виліковний. Це кара божа.

  • Vlad 04.10.2014 at 14:15

    Ліна Борисівна ви як з традиціями працюєте на Лебедин то не треба обсирати інших. В них набагато більше землі. І отримали вони іі тими самими шляхами що й Ляшенко, Ржевський, Фредерік. Тільки вони для цього не наймали таких аферистів як ви

  • sasha 04.10.2014 at 15:17

    Шановні брехуни з народної ради! Шо, не вийшло знову створити якусь херню, шоб підкеровувати в Шполі? І чого б ото я після цього когось паскудив? Плосконос Юра вам прямо сказав, хто ви і шо собою представляєте, так його звинуватили, шо не тверезий. Він запропонував поїхати в поліклініку – всі заткнулись. Його товариші пояснили, якщо ви не тямите нічого, то попросіть людей, то вам допоможуть. І не треба оббріхувати когось, шо тверезі чи ні. Таке враження, що більшість присутніх там сиділи накуряні, бо ніхто не знав, чого зібрались.І розігнали громадську раду правильно, і ударовці висказались по суті. Для чого вона? Вже була народна рада, і де поділась? І смішно читати коментарі сцикунів, які бояться висказати свою думку в лице опоненту при зустрічі, а паскудити в шпола-онлайн і знати, шо за брехню ні в суд не притягнуть, ні просто по морді не дадуть – то як кажуть кацапи, удел моральных уродов.

    • troll 05.10.2014 at 16:08

      саша. та не дай бог щоб такі як ти бездарі з плосконосами до влади доривались. у вас же ніякого уявлення нема про цю роботу і про цю громадську раду. тільки придурки можуть таке писать – розігнать нада. та такі ради працюють при всіх адміністраціях це тільки в шполі ми маємо таку дебільну владу яка рішає що не треба такої ради і не підприсує про неї наказ. ви бовдури пустоголові – ви підставили березу бо вона не мала права не підписувать. якимось там скорикам лазікам павловим і плосконосам не нравиться громадська рада – бояться контролю громадськості. ви нічого не зробите дебіли. ця рада буде і працюватиме. спитайте в гребня він грамотний і знає що я правий. а плосконоси були пяні. казали що там від них смерділо перегаром на весь кабінет. тільки я дивуюся з них – чого вони грають на стороні ригів. невже продалися а я ж вас хлопці поважав.

      • sasha 05.10.2014 at 21:10

        Можливо, при всіх адміністраціях і працюють, а шо ти хочеш, шоб в Шполі зробили? Ну хай ше Кішінька Слюсару і другу сторону челюсті переб”є, і той дурачок ще 20 штук заробить, Кепша комбайна вкрадяного ше поховає, а Зачепа хай розкаже, як він 2 тис. доларів віддав одному підполковнику за те, шо в нього в гаражі знайшли краденого жигуля, Сірожка Коваль ше поторгує без ліцензії водочкою в своєму барі в Товмачі і ше стане нардепом, і тоді на свойому новому камазі, якого купив за сільрадовські гроші, буде ганяти по селу. І отоді в нашому районі вони вже наведуть порядок? Ну-ну, жди. Чи ти, може, хтось із них?

        • troll 05.10.2014 at 22:05

          ти краще сповідайся сам піди до отця васілія про свої гріхи а не шукаєш їх в комусь. він тебе причастить то може попустить. а я не з них бо в громадську раду входять громадські рухи а я в них не числюсь. я вважав самооброну нормальною організацією а тепер видно шо це лазіка й ляшенка платформа. стидно юрко – я думав ти мужик. іди тепер скорику служи як ти опустився до його рівня. це зза тебе януковичі досі в шполі правлять. а до речі там же і ляшенко і кулик і здор в тій раді – цвіт району то чого ж ти не віриш шо вони будуть для району шось робить1

          • Форт 07.10.2014 at 17:04

            Де ти не состоїш? Коли ти знаєш хто є членом громадської ради. Ти там сука крутиишся і підгавкуєш усім, і Вашим і не Вашим.

  • deputat 04.10.2014 at 19:22

    Гнать треба таких як Павлов, Горбач, Кишінько і ін.

    • troll 05.10.2014 at 16:10

      а кому ж віват цікаво треба кричати1

    • troll 09.10.2014 at 21:13

      фортику-чортику. це моє діло – ким і чим цікавитися в нашому місті. я всіх знаю в тій вашій громадській раді а тебе бісить шо ти не керуєш процесом. чогось тебе найбільше ця рада дрочить. мені там робить нема що я не грамотний а от ти чмирь стопудово сидиш в райраді і паразитуєш на народних грошах.

      • troll 09.10.2014 at 21:15

        і не спіши записувать самооборону до ваших. вони ще знайдуть спільну мову з народною радою а цього ти падло боїся найбільше.

  • zhora 04.10.2014 at 22:01

    Відомо шо в громадську раду увійшло близко 17 громадських організацій, пана Ляшенка пропонували його прихвостні щоб обрали головою, але майже всі проголосували ПРОТИ, і всі представники цих організацій проголосувало ПРОТИ так званої самооборони яку очолює ДИБІЛ Поперечний, так як всі знають що це самозванець, з хворою уявою, потім ця НЕЩАСНА самооборона поміняла представника замість дибіла Поперечного прислали Плосконоса, але він уже на той час зайняв місце біля КОРИТА, Павлов з Скориком дали цьому інваліду другої групи( яку він собі купив для того щоб з держави тянуть бабки) і посадили коло себе, тому знову всі проголосували проти пристосуванця коло корита, ще шукають собі тепле місце дибіл Поперечний, і Юрій Плосконос, який також з головою не дружить представля УДАР а пропонував з БАНДИ РИГІВ представника Колісника на голову РДА, щеб Тімоху запропонував. Вони обідились випили для храбрості і пішли на ту раду відстоювать свою правоту, вели себе так що було видно що вони є психічно хворі, шось казали і самі непонімали про що говорять, видно хвороба дибіла Поперечного перешла і до Плосконосів. А Юра ше і очолює партію Кличка, бідна ця партія з такими предстаниками. Ось такі в Шполі державні службовці П’ЯНИЦІ з купляними другими групами інвалідності. ГАНЬБА! таким служителям.Висновок; …ГНИДИ.

    • Форт 05.10.2014 at 19:12

      Жора ти шось так “много знаєш” дивлюсь. Ти шо вуха кругом під двері вкидаєш? Дивись бо прищимлять і пісюн трісне.

      • sasha 05.10.2014 at 20:55

        Да, Форте, жорику мабуть хотілося тоже десь своє рило після революції пристроїти, але ніхто ніде не бере. То може хай піде до Поперечного на мебельну і той дасть сортувати продукти, та й там пожере шось з того, шо впало на підлогу , а як наїсться, то й успокоїться і буде його хвалити. Бо такий нарєзаний тут, мабуть хтось підопустив його і він хоче хоч в інтернеті самоствердитись, а людям в очі соромно дивитись, бо гомозиготного даже по написаному вичислять. А перед тим, як паскудити других, то ти жорику повирубуй буряни коло своєї хати, бо як проходять люди, то вже скоро вовки будуть з кущів їх лякати.

        • troll 05.10.2014 at 21:55

          а ви видно після революції свої рила гарно пристроїли та воняєте тут. бо все одно за вами смітники плачуть. ваша адміністрація смердить уже від ваших ригівських туш. отаке писать можуть тільки павлов чи скорик які пригрілись за народні гроші і думають шо всесильні. та нічого. прийде ваш день – тріснуть у вас не тільки пісюни а й навпіл тріснете як наш шполянський вождь у лютому.

  • Vlad 05.10.2014 at 20:06

    До чого взагалі тут самооборона. Побачимо на чию користь винесено буде рішення суду. Якщо на користь Тупоти , то ясно хто судді робить ремонт. Ляшенко на відміну від аграрних традицій суди не підкуплює і чужі посіви не краде. Про яку репутацію Тупоти можна говорити. Алкаголік і все. Що про нього думає бувша дружина? Міліція? Яка в нього ділова репутація???ще раз повторюю дурите людей. Працюєте на Лебедин, то нема чого когось за впали. Самі набагато гірші

  • Vlad 05.10.2014 at 20:15

    В Соболівку приїжджали люди з Кам’янки і казали , що аграрні традиціі не платять орендної плати і по ночам крадете врожаю в тому числі соняшника. Так виникає запитання хто дурить людей??? Чим аграрні традиціі допомогли Смілянському, Кам’янському, Шполянському районам???? Нічим. Тільки вночі крадете чуже.

  • dred 05.10.2014 at 20:39

    Десь тобі Владику Тупота хвостика прищимив, що ти аж його колишню дружину згадав. На відміну від тебе Тупота готується та йде до суду а не махає прапорами та пише всяку нісенітницю про апонентів.

    • troll 05.10.2014 at 21:49

      а чого твій тупота тупий іде до суду1 ше такого ніхто не бачив прецеденту – придурок стріляв у жінку і подає на неї в суд. і те шо кишінько написав десь в газетах і на сайтах про те шо таке сталося бо вона справді дочка його однопартійця то хіба це значить що це неправда1 та вся шпола знає що це правда. що він хоче в суді виграть – тільки його засушеним мозгам відомо1.

  • Vlad 05.10.2014 at 21:23

    Тупота на хвіст наступить не може, хіба що тільки перегаром дихнуть . А прапором махали щоб традиціі менше суддів підкупляли.

  • sasha 05.10.2014 at 21:24

    А ці клоуни думали, шо і створена громадська рада тоже прийде до суду, і на Тупоту наричать всі разом. А те, шо в липні від традицій грошики брали і Коваль, і Кепша, то вже забули? І куди поділи вінницьких тітушок? Тупота, вертай Борьку, хай вже з народної ради вибиває назад бабки, які тим давала Ліна Борисівна!

  • zhora 05.10.2014 at 21:36

    Не люблю вовків в овечій шкурі, хтось хоче показати людям що він дуже порядочний і чесний, а насправді злодій і аферист. Чесна самооборона дибіла поперечного то допомагає хати іншим людям підпалювать, то просто в людей по наглому забера майно, то обладнання для виготовлення “броньованого” стікла, скажіть шановна самооборона кому ви його віддаєте і за яку послугу? компи та інше, для власного ЗБАГАЧЕННЯ займається волонтерством, піариться, то бреше голові облради на людей Шполянщини, мабуть думає що інвалідам все можна.Чи МОЖЕ в багатьох чиновників в нашому районі не купляна ДРУГА група інвалідності, в багатьох серце, так такі інваліди водку так ЖРУТЬ, шо аж на столах танцюють. Чи МОЖЕ в нашому районі нема ШАХРАЙСТВА, МАХІНАЦІЙ АФЕР з землями? до цих афер мають відношення місцеві чиновники, та місцева земляна “ЕЛІТА” яка нік не нажиреться ця ЖЛОБСЬКА СВОЛОТА. Рано чи пізно, деякі кримінальні справи вже закриті, знову відкриються. А може в людей є довіра до нашого Шполянського суду? А кого запрошують до себе “працювати” Скорики і Павлові таких самих як самі. Вимоги; шоб людина була з корумпованим прошлим, була інвалідом другої групи, і мала жадобу до грошей і до влади, все остальне не важно. Висновок: На державній службі в нашому районі більшість ГНИДИ.

  • Vlad 05.10.2014 at 21:59

    А де чесний Коваль взяв кошти для реєстрації в депутати??? Не Ліна Борисівна випадково дала ??? І як людина з кримінальним минулим може туди балатуватись??? Хто йому ту хату підпалював??? Точно він сам. Це такі київські технології , щоб пройти на виборах!!! Клоун ходячий

  • dred 05.10.2014 at 22:42

    Таке Владику довели тебе до істерики. Бачу з твоїх коментарів, що криво дихаєш в сторону Тупоти, в твоему випадку Владику залишилось жити та чекати………………….)))

    • troll 06.10.2014 at 08:11

      та да. такого гіганта мислі як тупота взагалі вся шпола боїться прямо всі так істерять шоб тупота було в суд не подав. дебіли.

  • dred 06.10.2014 at 14:00

    Про що мова,всі питання повинні вирішуватись в правовому полі. Якщо Ви troll з цим не згодні то навіщо коментувати? Навіщо за щось боротись, давайте будемо вирішувати спори із розрахунку – хто сильніший. ВО “Свобода” вже давно стала стадом яким керує “вожак” в своїх інтересах.

    • troll 06.10.2014 at 17:43

      не тринди. свобода – це на сьогодні найдієвіша політична сила яка дає відсіч ригівським недобиткам і намагається реально змінити корумповану до нитки систему. у правовому полі можна вирішувати питання тільки в нормальній правовій державі а наші суди продажні і зажрані. якшо твій тупота купляє суди і виграє у своїх жертв то і суддів таких і тупоту треба вкидати в баки для сміття бо нам нормальним людям з вами не по дорозі. тупота ублюдок і якшо суддя призначить людмилі платить тупоті за те що він пяний в дребезг в неї стріляв то його потрібно люструвать. це не правове поле а правове свавілля.

  • Vlad 06.10.2014 at 15:38

    Ні так як Тупота повинні вирішувати. Перестріляти всіх і отримати за це від Ліни Борисівни премію

  • dred 06.10.2014 at 20:25

    Тролику, вся Ваша біда так як і біда свободи незнання чинного законодавства, Тупота люстрації не підлягає.

    • troll 06.10.2014 at 21:52

      канєшно не підлягає. він підлягає кастрації. а тобі з твоїм дебілом тупотою до свободівців ніколи не долетіти. якраз вони знають закони і автор закону про люстрацію – свободівець сиротюк. усі мразі бояться щоб ці хлопці не прийшли до влади бо тоді тобі не буде коли думать де люстрація а де кастрація. правову державу здобудемо. мені тільки одне цікаво – за що люда повинна платити тупоті через суд1 правовий ти наш.

  • Ігор Зачепа 06.10.2014 at 22:05

    У вівторок сьомого числа в одинадцятій годині в приміщенні районної адміністрації, відбудеться зустріч з кандидатом в народні депутати, екс-регіоналом… Знову піднімають голови недобитки партії регіонів та режиму Януковича, знову хочуть обдурити народ і пропхатись в депутати, зневажаючи пам’ять полеглих героїв, які пролили свою кров у боротьбі саме проти слуг Яника. Колишні регіонали, корупціонери, зрадники та бандити, масово і нахабно знову лізуть у владу, аби і далі грабувати Україну та знущатися з людей. Присутність їх у владі- це відкочування України в часи беззаконня та диктатури. Саме диктаторські закони, за які 16 січня проголосувала ЗЛОЧИННА ПАРТІЯ РЕГІОНІВ і стали тею краплею, яка переповнила чашу терпіння українського народу. Ганьба цій партії, і її колишнім членам, які зараз рвуться в депутати.

  • dred 06.10.2014 at 22:47

    От у Люди і запитайте вона довго була членом злочинної партії.

  • dred 06.10.2014 at 23:03

    Тепер стає питання як донька такого славетного “Свободівця” як “Пепа” опинилась в партії регіонів, можливо вона виконувала окремі доручення “Свободи”? , а можливо намагалась собі заробити на придане так як “Пепа” за своє славетне політичне життя не заробив собі навіть на хату.

    • troll 07.10.2014 at 16:00

      ох ти бля. та ти шо1 а тобі не похрен хто на яку хату заробив1 ти бачу заробив своїм одним місцем не тільки на хату. ти ж сильно за правове поле розпинаєшся1 то тупота подав у суд на жінку в яку стріляв бо вона була в партії регіонів а її батько живе в убогій хаті1 чмо ти дред і тупоті скажи хай не накакаляє бо часи настали дуже гострі. народ не вибачає більше негідникам.

  • OpenID عبدالله ليبرمان 07.10.2014 at 04:51

    а хто суддя ?

    • troll 07.10.2014 at 16:02

      поки шо нам до ср..и хто суддя. а якщо він прийме рішення людмилі платить тупоті 40 тисяч то його прізвище узнає вся країна і не тільки прізвище а й його безславне завершення карєри у баку для сміття.

      • Форт 07.10.2014 at 17:14

        Троль – ти не просто криса, і не “Свободівець” – а справжнє мурло та баба-базарня. Тобі потрібно на базарі сидіти продавати насіння і розказувать всім шо “свобода” “четка”, а Регіони “кака”. Це всі вже зрозуміли, а ти видно ніяк не можеш цього досягнути своїм маленьким, скудненьким мозгом.

        • troll 08.10.2014 at 23:31

          та не тошни весь народ. ригалєт ти кончений. ти – регіонал – кака іще та. і тобі місце в смітнику. не віриш то спитай публічно в народу – і всі тобі скажуть в харю – ти короста. якщо ти думаєш що твої мозги це прогрес то краще вдарся об асфальт на площі героїв майдану. чмирота ти смердюча.

          • Форт 09.10.2014 at 14:07

            Ти знаєш! Пагубнішого створіння чим ти я ще не бачив.

  • dred 07.10.2014 at 17:00

    Ви тролику бачу потужна людина на сайті а в житті Ви теж такий сміливий, Ви хочаб виборів дочекались, щоб після них Вашій “Свободі” не сидіти в мусорнім бачку. Хай Ваш знаменитий політичний діяч “Пепа” розкаже як він зі своїм однопартійцем Курінним продали офіс партії в центрі міста та на виручені кошти купили собі по парі чобіт на зиму. Такі Ваші політичні діячі згодом проміняють Україну на кожушок))))

    • troll 07.10.2014 at 17:30

      а ви дред бачу потужний сраколиз у якогось недоумка тупоти. ти краще про себе розкажи – нема сумнівів що всім буде з твоєї біографії багато чого цікавого дізнатись. а якщо ти думаєш що твої риги знов вибори виграють то ти недоумок.

    • troll 09.10.2014 at 21:08

      фортяко а ти стань перед дзеркалом і побачиш набагато пагубніше створіння.

      • Форт 12.10.2014 at 09:49

        Ти знаєш став, подивився і зрозумів, що моральний крод на цьому сайті це таки -ТИ.

        • Форт 12.10.2014 at 09:50

          Не крод, а урод (“ошибочка вишла”)

          • troll 15.10.2014 at 19:26

            та ти взагалі велика ошибочка природи!

          • MikolA 16.10.2014 at 02:57

            Мурло путінскьке! Кацапизми так і проскакують в мові!

        • troll 15.10.2014 at 19:28

          довго дивився? я радий за тебе, що ти собі нравишся. хоч одна людина тебе підтримує.

  • dred 07.10.2014 at 17:48

    Я не знаю хто виграє вибори але я впевнений, що “Свобода” їх не виграє. Таки прийдеться Вам ще довго прапорцями махати. Мусорні бачки після виборів здасте на метал, отримаєте кошти, можливо до наступних виборів дотягните)))))

    • troll 07.10.2014 at 20:04

      а ти видно великий політолог і пророк. побачимо де будуть риги – в бачках чи на палі.

  • zhora 07.10.2014 at 21:13

    По 196 окрузі почався підкуп виборців кандидатами та їх помічниками. Дехто уже покращує своє фінансове становище, а деяким тільки обіцяють , продались уже ригам деякі жадні до грошей волонтери і рекламують їх, добре зароблять на кандидатах на нардепи деякі освітяни, та сільські голови, не остануться з пустими руками і районна влада. Все як всігда; тільки декому після виборів ці гроші можуть стать поперек горла. Колишні екс-ригалові не скупляться, на рекламу, регіонал Власенко розклеїв свою морду по всіх стовпах, а спецвипуск НОВА ДОБА регіонала Бобова люди розбирають по 10 -15 газет, в одні руки, кажуть, топить ними будимо, шось не видно ще одного колишнього регіонала пана Дядченка, він знову робить в освіті, бистро міняє партії, зараз він уже від Тігіпка, який підвищив людям пенсійний вік, заробляють і інші на виборах, але то вже копійки, стоять коло партійних палаток і ржуть як коні, люди до палаток і підходить бояться, тільки оглядаються, за це ржання 100гривнів в день платять, ці гроші це вже з наших податків. І знову обіцянки , обіцянки, обіцянки….

  • deputat 08.10.2014 at 21:35

    Всі у Вас регіонали. Вмієте тільки клеймо на людину ставити. А хто повинен бути у владі? Народна Рада, де зібрались лише політикани, які все життя борються та прапором махають. Себе зреалізувати не змогли, для громади нічого не створили, за плечима немає ні знань ні досвіду – пережиток минулого. Хай вийдуть всі з кабінетів, хто працював в період президентства Януковича, а хто зайде? Такі як ви? Ви зробите покращенння для народу?

    • troll 08.10.2014 at 23:38

      а кого ж ти шановний депутат бачиш у владі – проффффесіоналів павлових тімох вербівських скориків і гребнів1 так вони вже накерувалися – видно їх роботу – крадуть брешуть і не каються. я одне знаю – район скоро возгавить така людина що її всі поважають і не рипнуться. а чмирота боїться і прийдеться вам чмирям ховаться в норах або йти в ато совість кровю очищать.

      • OpenID عبدالله ليبرمان 09.10.2014 at 04:40

        вже повезли долари в область? точно хватить, не обдурять?

        • troll 09.10.2014 at 21:18

          це ви риги возили долари і інакше собі не уявляєте як діла рішать.

    • Форт 12.10.2014 at 09:52

      Шановний, які “політикани”. Це вони так думають.

  • Ігор Зачепа 08.10.2014 at 23:58

    “Ми продовжуємо переговори з узгодження кандидатів по мажоритарих округах так, ЩОБ ЖОДЕН КОМУНІСТ ЧИ РЕГІОНАЛ НЕ ПРОСЛИЗНУВ У ПАРЛАМЕНТ. Ми будемо робити все від нас можливе, щоб цей парламент був новим, нової якості і щоб він прийняв нові закони, і щоб ми жили в новій нормальній Україні”- наголосив ЮРІЙ ЛУЦЕНКО 15 вересня в ефірі ТСН тиждень. А сьогодні 8 жовтня в місті Шпола дружина Юрія Луценка, Ірина Луценко- народний депутат України, проводила зустріч з шполянами від БЛОКУ ПЕТРА ПОРОШЕНКА, кандидатом від якого по нашому 196 окрузі балотується ЕКС-РЕГІОНАЛ ВЛАСЕНКО Юрій Петрович. Ірина Степанівна Луценко впевнено відповідала на питання які задавали люди, але вона або помилилась, або не знала, скільки років їхньому кандидату Власенку, сказавши що він молодий і йому сорок років, насправді він 1965року і йому сорок дев’ять років. В людей виникла думка що ті хто представляє кандидатів від БЛОКУ Петра Порошенка, не зовсім добре знають своїх кандидатів, можливо ні наш ПРЕЗИДЕНТ Петро Порошенко, ні Юрій Луценко і НЕ ЗНАЄ що в його блок входять колишні РЕГІОНАЛИ, присутність яких у владі- це відкочування України в часи беззаконня та диктатури.

    • rembo 12.10.2014 at 06:18

      Народний Депутат від Шполянщини — Юрій Дядченко. Досить обирати чужаків, які оббирають народ і живуть Київським життям ! Давайте обирати своїх, яких можна питати за їх дії, дивлячись в очі ! Які разом з нами ходять по наших розбитих вулицях, дивляться на мусорники, бачать в яких умовах навчаються наші діти ! Чужаки разом з Павловами та Гребінюченками та їм подобним «деребанять» бюджетні кошти ! Давайте накінець обирати своїх !

    • Форт 12.10.2014 at 09:56

      Пан Зачепа Ви ще тут сльозу пустіть “пан Порошенко та пан Луценко не знають хто їх представить на місцях”. Ви або дурня включили або так вам вигідно.
      З ким Ви ведете, які переговори? Ви особисто з ким їх ведете? З паном Ковалем?

  • shuraverba 09.10.2014 at 17:40

    “Вся громада Шполянського району на знак протесту вийшла…..” автор це м’яко кажучи перебор….

    • troll 09.10.2014 at 21:20

      а радикали ляшки вважають що нормально тупота подав в суд на люду в яку стріляв1

      • shuraverba 10.10.2014 at 20:12

        Кожен має право звертатися до суду. Далі продовжувати?

        • troll 10.10.2014 at 20:48

          продовжуй. у випадку з тупотою – це аморальний позов ідіота – точно такий, якби він подав в суд на місяць, який світить, а не гріє. Або на колодязь, в який він наплюавав і тепер вода отруйна стала.

        • MikolA 16.10.2014 at 02:59

          Згоден з тролем, суд судом, а цинізм цинізмом

      • OpenID عبدالله ليبرمان 11.10.2014 at 13:17

        так написано, що подав в суд на Шполяночку та прес-службу Свободи…причом тут Люда?

        • troll 12.10.2014 at 20:13

          самому цікаво причому тут вона! але саме вона разом з кишіньком і газетами – відповідачі.

  • deputat 09.10.2014 at 22:38

    Зачепа знає яка в людей склалась думка? Він взагалі не знає думки людей, інакше вже давно втік би з так званої Народної Ради і не позорився. Сам жодного коментаря без помилок не написав і розказує іншим, що вони щось не знають. Чи може Ірина Луценко повинна знати вік кожного з 225 можаритарників? Сказала приблизно, а якщо й помилилась на декілька років, то це означає, що чоловік гарно виглядить. Слідкує людина за собою, має вищу освіту, великий професійний досвід, повагу, і все інше чого не маєте Ви, пане Зачепа. І хіба це так важливо акцентувати увагу про вік. До речі, є регіонали за переконаннями, а є ті, хто працював за правління Януковича. А працювали всі громадяни України, кожен на своїй посаді чи роботі працював для покращення економіки країни, підвищення свого фахового рівня, підвищення добробуту своїх сімей, виховання та навчання дітей… Та й взагалі, коли людина працює, чимось зайнята, вона розвивається як особистість, за це її повинна шанувати держава ( на жаль поки що не шанує ), поважають люди. Якщо людина займає високі посади, то її праця повинна бути чесною, професійною і на користь людям, громаді ( цього на жаль теж бракує у нашому житті ). У Вас в Народній Раді, пане Ігор, зібрались люди, про яких не можна сказати таких гарних слів. Ви почуйте нарешті, що говорять люди про Вас і Народну Раду. А багато хто говорив про Вас з повагою, тож збережіть своє, поки що, хороше обличчя, порадьтесь із близькими людьми чи варто “грати клоуна”, чи, може варто прожити достойно з повагою від людей. Дякую.

    • rembo 10.10.2014 at 07:24

      Народний Депутат від Шполянщини – Юрій Дядченко. Досить обирати чужаків, які оббирають народ і живуть Київським життям ! Давайте обирати своїх, яких можна питати за їх дії, дивлячись в очі ! Які разом з нами ходять по наших розбитих вулицях, дивляться на мусорники, бачать в яких умовах навчаються наші діти ! Чужаки разом з Павловами та Гребінюченками та їм подобним “деребанять” бюджетні кошти ! Давайте накінець обирати своїх !

      • Форт 12.10.2014 at 10:00

        О Дядченко обізвався. Правельно Юріє, якщо сам себе не пропіариш то ніхто не пропіарить. А піариться на цьому сайті для Вас “удел”, бо про Вашу пропіареність люди знають і так. Тож пишіться туту щоб менше хто знав.
        А кричав тут я не Дядченко!!!

        • troll 15.10.2014 at 19:24

          тобі до дядченка як мавпі до сонця. заткнись уже чмирь, бо я тебе пропіарю так, що з пісуару не вилазитимеш!

        • rembo 18.10.2014 at 13:44

          Форд, я тобі в який раз нагадую, що я не Юрій Дядченко.
          А підтримую його тільки із за того, що він міг і може сказати правду в очі кожному, за що і поплатився і зробив немало для освітянської галузі району !

      • troll 15.10.2014 at 19:25

        і дядченко і коваль гідні кандидати, але треба ж визначатись.

      • MikolA 16.10.2014 at 03:03

        Шановний ребмо, Юрі похеру на його рідне село, и ви тут про шполу розпинаєтеся

        • rembo 18.10.2014 at 13:52

          А чому Юрі похеру його рідне село , коли він повернувся в свою рідну школу, і навчає діток. Не пішов у бізнес як алкоголік Валерик Білецький , накравши грошенят став бізнесменом, маючи диплом агронома не пішов до Миколки Гончаренка, на землі працювати.

    • troll 11.10.2014 at 11:57

      чуєш депутат. якщо ти, горбач, павлов, лазік, скорик і інша шушара не поважає народну раду то це їй тільки плюс. ти скажи ще що хтось в нас районі скаже багато граних слів про них. народна рада не може всім подобатись, особенно янековським недобиткам, які вперто сидять в білому домі. після того, як вони оттуда підуть нарешті треба сто батюшок запросить шоб висвятили те приміщення.

      • Форт 12.10.2014 at 10:03

        Ти закончений придурок. Тобі говорять у людей спитай, а не як ти кажеш “у янековських недобитків”. А до людей не йдете бо хто Ви такі і кому ви нахер нужні. Хіба, що самі собі. То Ви просто устройте якийсь анонімний клуб, і утішайте там один одного, а на всіх інших сваріться пальчиком. Тільки тихо щоб ніхто не бачив, бо пальчика відірвуть.

        • troll 15.10.2014 at 19:20

          а люди це хто – ти, павлов? в тебе навязлива психічна хвороба. ти задумайся кому нахер потрібен ти! я і є люди, а ти кліщ. розпиздівся тут, мабуть, щось уже відчуваєш.

      • MikolA 16.10.2014 at 03:04

        ваша народна рада – це показуха, не більше того, зборище клоунів що нічого не вирішує.

    • MikolA 16.10.2014 at 03:00

      Що ти мелеш? Вона вилізла невідомо звідки. До цього часу хтось про неі чув?

  • Ігор Зачепа 10.10.2014 at 02:47

    Шановний depytat Ви бережіть своє обличчя, за моє не турбуйтесь, що стосується думки людей, то я її знаю, люди прийшли сьомого числа, на зустріч з кандидатом в народні депутати Власенком Ю.П. але з невідомих причин зустріч не відбулася, хоч його і бачили в цей день в Шполянському РЕМ. Було повідомлено що зустріч з ним відбудеться в шістнадцятій годині восьмого жовтня, але замість нього зустріч відбулась з Іриною Луценко, і люди так і не змогли ні побачити, ні задати запитання кандидату. Я навіть знаю що люди хотіли в нього запитати, ось наприклад: Чому пане Власенко, Ви перебуваючи в фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Черкаської облради, другого грудня на позачерговій сесії Ви разом з провладною більшістю, разом з Тулубом С.Б. та багатьма іншими депутатами ВІДМОВИЛИСЬ засуджувати жорстокий розгін “БЕРКУТОМ” Євромайдану тридцятого листопада? Чому не підтримали пропозиції депутатів Бондаренка та Майбороди- щодо притягнення до відповідальності керівництва МВС України, та відставки уряду? Працюючи на посаді голови правління ВАТ “ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО” Ваші підлеглі керівники РЕМ були в партії регіонів, ХТО їх туди примушував вступати? Та багато інших питань. А яке оточення було в пана Власенка, коли він перебував в партії регіонів, хто може про них зараз сказати гарні слова? Чи заслуговують вони на повагу від людей? Д’якую.

    • Форт 12.10.2014 at 10:06

      Та прийди вже та покеруй, якщо так хочеться. Побачим, що накеруєте ще Ви, і куда Вас пожинуть Вашого керівництва. Вас і гнать не будуть бо Ви самі потікаєте. А якщо не потікаєте, то люди точно на місці Вам бошки Ваші розумні повідкручують і собакам скормлять.

      • troll 15.10.2014 at 19:18

        та прийде не псіхуй. а то твоя піна всім монітори заляпала. ще й як прийде. керівник ти наш незаменімий!

  • deputat 10.10.2014 at 13:16

    Зачепа, Ви пишете люди прийшли, люди хотіли запитати. Ви не видавайте свою Народну Раду за всю громаду. Народна Рада ніколи не відображала і не буде відображати думку місцевої громади. І це – найголовніше. Запам’ятайте.
    Ви пишете, що було повідомлено, що відбудеться зустріч з Юрієм Власенком о певній годині. Дорогенький, коли і ким було повідомлено, Ви бачили оголошення, чи може чули його по радіо? Вкажіть офіційне джерело. ВИ ЗВИКЛИ ГОВОРИТИ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНО!!!
    Були заплановані зустрічі в колективах, але, на жаль, Юрія Петровича терміново викликали в ЦВК і він не зміг приїхати, про що було повідомлено в ті організації і колективи, де повинна була пройти зустріч. А Ви кажете люди прийшли. То до якого ж колективу відноситься Народна Рада, яку Ви маєте нечесть очолювати? До колективу ледарів і політиканів, які маючи лише водійський стаж балотуються в народні депутати та хочуть ШВИДКО І ЗНАЧНО підвищити рівень життя народу. Цікаво, як Ваш кандидат збирається це зробити? Йому в цьому стане в пригоді його водійський стаж? Ганьба Вам! Так закохались в самих себе, так завищили свою самооцінку, що не помічаєте що відбувається навкруги, за кого Вас вважають. Будьте певними – за клоунів.

    • MikolA 16.10.2014 at 03:07

      Протри фари депутат, на кожному стовбі було наліплено.
      Брешеш тут тільки і людей в оману вводиш!

  • zhora 10.10.2014 at 15:52

    Напишіть коли і де можна ЖИВОГО побачить цього РИГА ВЛАСЕНКА чи тільки на стовпах повішеним чи він боїться людей шоб не сиграть в мусорний ящик? хай візьме охрану як пан Бобов і покажиться хоть, а в верховну раду дійсно треба простих людей БЕЗ ДОСВІДУ РОЗКРАДАННЯ, а ПРОФФФЕСІОНАЛІВ І ПРОФФФФЕСОРІВ ми бачили вже. КАжуть шо цей Власенко заслужений енергетик і кум нашого колишнього директора РЕМ і депутата партії регінів в райраді Присліцкого, який дуже круто “ЧЕСНО” збагатився як тільки став директором а пан Власенко тоді був головою обл енерго кажуть шо крали тоді всі безбожно. Дача в Василькові з охороною, квартира, будівництво ОСОБНЯКА в районі в Піонерської, дорогі авто джипи, авто бізнес коло памятника Шевченка Млин коло заготконтори та ше багато чого івсе це за короткий проміжоток часу, на випадок подзалететь, все це оформляв на свою жінку. А Власенко і не хотів замічать корупції, своїх підлеглих а може і замічав та нереагував ніяк.короче, то де його можна побачить живого?

  • Ігор Зачепа 11.10.2014 at 00:16

    Шановний depytat Ви говорите що планувались зустрічі з колективами та організаціями кандидата в народні депутати Власенка Ю.П. Крім Шполянського РЕМ, з якими ще колективами та організаціями планувались та проводились зустрічі? Можливо з трудовим колективом швейної фабрики, чи колективом кондитерської фабрики, та багатьма іншими подібними підприємствами. І коли Ви в черговий раз намагаїтеся образити НАРОДНУ РАДУ, чи іншого кандидата в депутата, то складається враження що Ви їх просто боїтеся. Ви візьміть приклад з Бобова. Сьогодні на зустрічі яку він проводив з громадою села Терешки я запитав в нього що він думає про свого колегу по ЗЛОЧИННІЙ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Власенка Ю.П. На що він відповів, що жодного поганого слова про іншого кандидата Ви від мене не почуїте. Але більшість простих людей не хочуть вже і бачити цих екс-регіоналів, щоб знову вони повернулись до влади, саме вони, своїми діями і створили цей безлад, і цю трагедію яка зараз відбувається в країні.

    • Форт 12.10.2014 at 10:11

      Пане Зачепа. А, то Ви мабуть допомогли запустити газ в Журавці та Іскрено. А я чогось подумав, що не Ви. Вибачте буль-ласка.

      • troll 15.10.2014 at 19:15

        йой прикол! мабуть ти павлов допоміг газ пускать! та ти сидиш тупо в свойому кабінетику і те й робиш шо в онлайні дрочися і язиком пиз…ш. газ провели люди за свої гроші а твій бобік створював проблеми а тоді начебто їх добивався та рішав! і чогось тільки вибори – так боб і газ приїзжає відкривать! ти скажи чого в журавці ще 4 года назад не открили як все ж готово було – тягли під вибори, суки! людей за бидло маєте, тільки й вмієте лапшу вішать і людей за бидло тримать. якби не такі суки як ти і бобіки то люди давно б самі свої проблеми рішали. чогось як не було вас при владі то кримки самі за рік все організували і пустили газ в хати без отих ваших спектаклів із факелами та яйцями.

  • Maxim 11.10.2014 at 11:22

    Кажуть те, кажуть інше. Ви тільки оперуєте такими словами як кажуть, тобто Ви як ”баба базарна”, що розповсюджує плітки. Такі як Ви можуть і за водія проголосувати. Зараз у нас кожна кухарка знає, що робити міністрові чи Президенту. А може так було завжди, що більше говорить той, хто найменше розуміє. Але я впевнений, що Ви в меншості і керувати державою повинні розумні й освічені люди. Ясно, що не такі “проффесори”, про яких Ви пишете. Кожен громадянин хоче, щоб державою керували порядні люди, а не банда “проффесорів”. Тож не шукайте серед українців ворогів. Особисто знаю Юрія Власенка як порядну і професійну людину, котра любить свою країну. А Ви поливаєте брудом людину, про яку насправді нічого не знаєте. Чужі гроші рахує той, хто не може заробити своїх. Про те, що людина заволоділа майном чи коштами незаконно можна говорити лише після того, як це буде офіційно доведено. В іншому разі людину злодієм називатиме кожен на свій розсуд. Тому будьте відповідальними, бо можете й Ви “зіграти в сміттєвий бак”.

  • deputat 11.10.2014 at 22:23

    Ігор, цікавий Ви чоловік. Кажете, що я ображаю Народну Раду. Ви вдумайтесь скількох людей образила Народна Рада навішуючи ярлики “ригів”. Перші негідники позаганяли людей в партію регіонів, а тепер Ви намагаєтесь їх принизити на кожному крокі. А всі ці люди є членами однієї великої української родини і, якщо ми хочемо жити по-європейськи, то найперше, що нам потрібно навчитись – це поважати один одного.
    Ви навели гарний приклад, що сказав Бобов. Та тільки чого ж я повинен брати приклад з Бобова, я ж не кандидат. Ви краще порадьте це своєму кандидатові, бо саме він ходить по зустрічах своїх конкурентів з виборцями, саме він дозволяє собі обливати брудом конкурентів, називаючи їх “регіоналами”, тощо. Відчуваєте різницю між водієм і кандидатом в депутати, який поводить себе достойно?
    Не розумію, чому Ви наводите в приклад підприємства, що не працюють. Хіба Ви думаєте, що я радію з того, що вони не працюють? Економіка країни може бути сильною лише на основі виробництва. На перепродажі товарів далеко не заїдеш. За 20 років будь-яке виробництво суттєво змінилось, змінились технології, змінилось виробниче обладнання на фоні загострення конкуренції. Раніше ж все було трохи простіше. І виробництво належало державі і проблем з реалізацією товарів не було. А сьогодні це найголовніші проблеми виробництва – за які фінанси його організувати і як втриматись на ринку. Тому ми багато говоримо про закриті підприємства, а зробити нічого з цим не можемо. Але немає нічого неможливого і я впевнений, що будь-яке виробництво в районі можна організувати, щоправда потрібно докласти великих зусиль.

    • Форт 12.10.2014 at 10:20

      Пан Зачепа видно не жив у Шполянському районі, а це після подій з повалення режиму Януковича, он-он тільки повернувся. І він же мабуть не знає, що кондитерська фабрика зупинилася під час правління чесного Ющенка. Десь приблизно тоді, добувала своїх днів і Швейна фабрика ім. “Анатолія Нухимовича Лібовнера”. І не без участі “народної ради” – мінімум 100 осіб залишилися без роботи на заводлі запасних частин. От Вам і проста арифметика.
      Панове “махающі шашками та кричащі гарні лозунги” Ви зніміть розові очки і живіть нормально, як люди. Не робіться під цей шумок якимись там сотниками, полковниками чи якимись там супер-пупер “аля спасателями божими”.

      • troll 15.10.2014 at 19:02

        а чого ж ти сука сидиш получаїш нехерові народні бабки в кріслі заступника голови райради і не спасаїш завод запчастин? ти сам вже ох…в у своїх розових очках. думаїш шо крутий авторитет! підожди – витягнуть тебе оттуда за яйця, ган..н штопаний. тільки тим і займаїшся шо в онлайні чесного януковича захищаїш і розказуєш яка народна рада погана. для тебе – погана! і не надійся шо тебе пронесе. твій день наближається. потвора мерзенна.

        • Форт 15.10.2014 at 23:05

          По-перше: якщо ти не знаєш з ким ти спілкуєшся, краще не варнягай зовсім.
          По-друге: я в котрий раз впевнююсь в тому, що більшого хама та покидька я не зустрічав.
          По-третє: що ж ти особисто зробив такого, за, що ти тут пір’я піднімаєш?
          Я так вважаю, що ти просто бездар, який ніяким чином не реалізував себе в цьому житті. Ну в смислі неповноцінний ти, а від того й гадиш всім зі свого помийного відра, що в звичайних людей просто зветься “ротовою порожниною”.

          • MikolA 16.10.2014 at 03:10

            Вже давно усім ясно хто ти, ти наче тільки народився на світ божий

          • troll 16.10.2014 at 22:09

            та що там знать. де ще можна побачть такого чмиря як не в кабінеті заступника голови райради який нічого не робить а тільки в онлайні виступає на захист путіноянека. ти мразь обдерло до нитки район і шось іще отут воняїш. та ти не можеш уявить яке ти чмо, тебе даже свої ненавидять і здають! мені похую шо ти там вваажаїш бо не людина – ти потвора. я себе нормально реалізував а ти обдарований все життя крадеш та ше й наглість маєш пащу свою гидку розкривать!

          • Форт 17.10.2014 at 19:47

            Да Троль, ти геть схиблене створіння. То прийди вкуси. Чи ти тільки можеш тут сидіти і себе за яйця вкусити?

    • troll 12.10.2014 at 20:22

      а як за два роки бобов піднімав виробництво будучи нардепом? він тільки тим і прославився що проголосував за антинародні закони від янека 16 січня. точно так буде піднімать виробництво і ваш власенко. І чого це його обзивають регіналом? Він же і є регіонал, який служив тулубу – він депутат обласної ради від партії ригів. більше нічого про нього я чути не хочу. бабла в тому обленерго накосив достатньо шоб тепер плакатики зі своєю продажною мордою вішать скрізь. а ти максімчик торгуй отам своїми порошками і не вчи нікого! теж іще мені – зумів гроші заробить – ти скажи де взяв старт! всі знають, що ти на партіях як і горбач навчився бізнес піднімать. а ще мозги тут всім втираїш.

      • MikolA 16.10.2014 at 03:12

        то не прийняли ж закони

        • troll 18.10.2014 at 10:29

          миколо, їх відмінили після того як людей повбивали на майдані! а до цього 16 січня за них продажні уроди проголосували – в тому числі і наш благодєтєль боб.

    • troll 15.10.2014 at 19:09

      шановний депутат! погоджуюсь з вами про сьогоднішню економіку яка потребує нових підходів. але скажіть, кого це обідили, назвавши регіоналами? невже тих, хто не був у пр і не служив янеку і тулубу? бобов зрадив нас бо голосував за закони 16 січня які обмежували народ у всьому! я за нього голосувать не буду бо на ньому кров тисячів загиблих. і пофіг як він себе веде – для мене це зрадник. тоді він був регіонал а зараз розказує шо з порошенком крепко дружить – яка наглість! нічого хорошого він не мзробить, за нього голосуватимуть тільки дураки! недарма він з собою цілу тучу охорони возить – народу боїться.

  • troll 12.10.2014 at 20:24

    вік проводив машину і не знав, що це великий позор бути водієм! якшо ви вважаєте шо у верховній раді повинні бути лише олігархи з баблом а не прості люди з народу, то про які зміни на краще можна говорити!

  • Maxim 14.10.2014 at 16:07

    Ні водіїв ні олігархів там бути не повинно. Бачу, Ви безвідповідальна людина – знаєте, що Власенко накрав, хтось на партіях бізнес підняв. Так от я Вам скажу, щоб зробити власну справу, потрібно мати клепку в голові і не бути ледарем. Є люди, котрі далі своєї думки не йдуть, лише хочуть щось, а нічого не роблять. Думаю Ви саме така людина і таке поняття, як старт у Вашому житті відсутнє. А Ви кажете, що я мозги комусь втираю, а є що втирати? Ви схожі на депутата Лєну, котра азбуки не знає.

    • troll 15.10.2014 at 18:54

      максімчик – ясний перець шо власенко йде від твоєї партії (теперішньої, бо ти їх міняв в залежності від наявності там бабла), то ти його тепер преш і сам його зовсім не знаючи. я не знаю його і знати не хочу бо він депутат від партії ригів і більше нічого чуть про нього не хочу. а тобі по-барабану – бабло переможе зло! нащот клепки. у мене є своя справа і я торгую вирощеною власними руками продукцією а ти перекупщик, травиш галами населення. а старт твоя нагла клепка вкурила як зпиздить у нашої україни та єдиного центру. завтра буде нова грошовита партія – ти там будеш перший з мамою. бо вам похрен власенко чи хренасенко – главне для вас бабло. так шо не вчи нікого. хто-хто а ти точно в ролі авторитетного діяча не будеш.

      • troll 15.10.2014 at 18:57

        а депутат лєна чи ліна мабуть достає тебе – правильно і робить.

  • zhora 14.10.2014 at 20:23

    Знаю депутата Лену, вона має завжди свій погляд, свою думку, завжди старається її відстоювать, інколи критично висловлюється про тих хто міняє партії для збагачення, та обкрадає дітей, таких як Вербівський тому її і паплюжать, то азбука, то ще шось. А деякі уже побували за короткий час в пятьох партіях, то це вони мабуть добре знають азбуку, і клепку в голові, і все для збагачення на виборах.

  • Vlad 14.10.2014 at 20:48

    Не можна сказати, що Бобов ідеальний, але не має серед кого вибирати. Цей кандидат хоч займався газифікацією району, а не як Коваль тільки споює молодь своїм самогоном у Товмачі.

    • troll 18.10.2014 at 10:31

      та бля не тринди! хто твою мать займався газифікацією? то все спектаклі для лохів. невже ти лох?

  • deputat 14.10.2014 at 22:27

    Жора теж знає хто, де і скільки краде. НЕ СУДІТЬ ПО СОБІ.
    Якщо людина розчарувалась в тій чи іншій партії, то хіба це дивно, враховуючи специфіку діяльності наших партій. Самі ж партії постійно зраджують своїх виборців, тому й не дивно, що люди змінюють свої політичні погляди, в тому числі і партійну приналежність. Як кажуть: своєї думки не змінює лише баран. А той, хто думає, що перебуває в чесній партії глибоко помиляється.

  • dred 15.10.2014 at 17:10

    Новий скандал у відділі Держземагентства у Шполянському районі. Сьогодні близько 13.00. представниця відділу Держземагентства у ШПОЛЯНСЬКОМУ районі в автомобілі кольору “ХАККІ” який знаходився поблизу ресторану “Імперія” передала представникові ТОВ “Українські Аграрні Традиції” копії материалів в яких говориться, що один з Державних кадастрових реєстраторів був прийнятий на роботу колишнім начальником відділу не маючи стажу роботи за фахом 3 роки як передбачено чинним законодавством. Найближчим часом я думаю, що дана інформація найде своє відображення в правоохоронних органах. Постає питання кому вигідна колотнеча у відділі та хто намагається прибрати чужими руками працівників?

    • OpenID عبدالله ليبرمان 15.10.2014 at 17:44

      ну, хто не має стажу це понятно. а що за представниця віддлу така? і причом тут Традиції?

  • Vlad 15.10.2014 at 21:40

    Це раптово не та представниця якій ногу прострелили??? Щось ті аграрні традиціі тільки й труться біля Держземагенства . Мабуть без махінацій не можуть, одні підкупи. Людям краще заплатіть орендну плату. Шахраї

  • dred 16.10.2014 at 13:01

    А Ви Владику запитайте хто, де та з якою метою проводив сканування особової справи того Державного кадастрового реєстратора і Вам відразу стане все зрозуміло. Люди які переслідують особисті інтереси збагачення не зважають навіть на колег які працюють поряд.

    • OpenID عبدالله ليبرمان 17.10.2014 at 05:27

      де і Хто сканував ?

      • dred 17.10.2014 at 10:33

        Відповідаю-сканування проводилося в службовому кабінеті заступника “Верным оруженосцем САНЧО” Виникає питання яке має відношення заступник до особових справ реєстраторів якщо кадри підпорядковані начальнику і чому до особової справи мав доступ “САНЧО”

        • Memorex 17.10.2014 at 13:13

          dred в мене таке враження, що ти перебував сам в процесі сканування особової справи. Такі факти! Робиш того реєстратора за кого началась ця переписка білим і пушистим!

        • OpenID عبدالله ليبرمان 17.10.2014 at 13:49

          не думаю що заступник чи САНЧО співпрацювали б з традиціями, тим паче щось там сканували чи передавали. особливо на фоні квітневих подій та теперешніх безкінечних судів.

          • troll 18.10.2014 at 10:33

            а хто такий санчо?

  • deputat 16.10.2014 at 17:54

    Ти Тролику майстер поливати людей брудом. Ти точно якась маленька та бридка людинка і до того, кого ти, поливаєш брудом тобі ще потрібно інтелектуально дорости. Думаю, що ніколи не доростеш. Лише тебе я писатиму на “ти” і з маленької літери, бо ти того вартий.

    • troll 18.10.2014 at 10:35

      а ти маленький бридкий депутатик інтелектуально високий. яких людей я брудом облив? павлова і максімчика? то це твої друзі-інтелектуали? понятно значить хто ти! ти й маленької літери не вартий!

      • Форт 18.10.2014 at 21:36

        Ти мразь всіх тут поливаєш. Ти прийди Максіму чи Павлову це в очі скажи і назвися. То так я думаю, що на тебе навіть не відреагують. Бо на нікчемних створінь не реагують. А ти саме настояще сирло з трьох метровим язиком, яким підтираєш жопу самому ж собі. Бо дуже смердить твоя балаканина безглузда,0 безграмотна і сирлива.

  • Vlad 16.10.2014 at 22:00

    Для чого це зроблено і так все зрозуміло. Шкоебтієнко повідомив, що Тупота його почав цим шантажувати. Звісно для своєї користі. І коментар це Тупота залишив, щоб Шкребтієнка залякати. Ще є друга проблема. Суддя не може рішення винести, бо з однієї сторони спонсори а з іншої Свобода із сміттєвим баком. Тепер треба на Лимар натравити всі служби, тільки відвернути б увагу від судді. Бо рішення дуже важко йому прийнятти

    • OpenID عبدالله ليبرمان 17.10.2014 at 05:36

      странно, пройшли тільки сутки, а шкребтієнка вже шантажують? він взагалі про це хоть шось зна? він вже тут не працює, і йому пофіг. це реєстратору нада переживать щоб роботи не лишитися. а як зостаться то готуватися до подальшої колотнечі з Традиціями та з тим із віддлу, хто ті документи отдав чи сканував.

    • OpenID عبدالله ليبرمان 17.10.2014 at 05:38

      спонсори та свобода? ха. може просто поступить по закону? а? так як і написано в законі так і поступить.

    • dred 19.10.2014 at 14:35

      Якби пані Лимар працювала по закону то жодна служба її не чіпала. А коли у відділі і не тільки у відділі, одні інтриги, то Ви мене вибачте. Я не дюмаю, що Лимар одна святість.

      • OpenID عبدالله ليبرمان 19.10.2014 at 22:27

        dred, ти валік чи Андрюша?

        • dred 20.10.2014 at 23:11

          Я так думаю, що ні 1 ні 2, ну можу Вас запевнити, що люди які судяться з відділом ДЗА напевне знають ЗУ ” Про Державний земельний кадастр” де чітко написано хто має право бути Державним кадастровим реєстратором. Можу сказати тільки те, що ті особи які займуться Андрієм, переслідують мету не зняти його з посади а визнати всю реєстрацію яку він здійснив такою, що не відповідає дійсності. Я думаю, що після цього у відділі ДЗА залишиться один Заєць.))) Дякую посадовим особам відділу ДЗА за плідну співпрацю.)))

          • OpenID عبدالله ليبرمان 21.10.2014 at 07:53

            ахахах… “визнати всю реєстрацію яку він здійснив такою, що не відповідає дійсності” це ж тільки земельні діляночки. як це допоможе “традиціям” ? хай штурмують реєстраційну – там же їх обскакують по договорам ) хоча…чисто за ідею “5 з мінусом”

          • OpenID عبدالله ليبرمان 21.10.2014 at 07:56

            p.s. це не валік… одинадцять вечора…він якраз в парку слави лежав на лавочці з мокрими штанями.

      • Memorex 20.10.2014 at 08:39

        о як dred заговорив! по його комментариях під разними іменами в Шполі он-лайн видно шо dred хоче пані Лимар втоптати в грязь, тим самим попортить її репутацію, для своєї вигоди! як терорист! по всих комментариях видно шо у відділі де працює пані Лимар є такіж люди, як і він (криси). dred – це ж видно сам Тупота, або його довірена особа, які пишуть те шо їм треба шоб вилізти чистим і сухим з води і заробить на нас же самих!

        • dred 20.10.2014 at 23:17

          Пані Лимар сама вибрала свій шлях яким вона йде, час покаже хто правий а хто ні.

          • dred 21.10.2014 at 15:29

            для عبدالله ليبرمان не суди да не судим будешь. Не собирай сплетни)))))

          • OpenID عبدالله ليبرمان 22.10.2014 at 03:54

            Путь праведника труден, ибо препятствуют ему себялюбивые и тирания злых людей. Блажен тот пастырь, кто во имя милосердия и доброты ведет слабых за собой сквозь долину тьмы, ибо именно он и есть тот самый, кто воистину печется о ближних своих. И совершу над ними великое мщение наказаниями яростными над теми, кто замыслит отравить и повредить братьям моим, и узнаешь ты, что имя моё – Господь, когда мщение моё падёт на тебя.

  • max 16.10.2014 at 22:50

    Зареєструвався, щоб відповісти Тролю. Не розумію, чому Ви мене паскудите на цьому шанованому сайті. Якщо Ви мене знаєте, то назвіться й Ви, а подивлюсь Вам в очі. Повідомляю Вам, що я писав заяву лише в одну політичну партію – Єдиний Центр. Про це не шкодую, оскільки отримав там значний управлінський та політичний досвід. Вступ до будь-якої іншої партії мене не цікавить, бо тепер на політику дивлюсь як на “лохотрон”. Якщо Ви говорите, що я десь вкрав – то це неправда. Все до копійки заробив своїми руками. Вам і справді немає що мені закинути, крім Вашої брехні. Мені не соромно дивитись людям в очі, щодня я працюю в своєму рідному місті, бачу і спілкуюсь із багатьма людьми. Тому Вам має бути соромно за свою безвідповідальність.

    • troll 18.10.2014 at 10:44

      не тринди максімчик шо тільки от зареєструвався! кому ти оце заливаєш? ніхто не сумнівається, що ти дивися на партії як на лохотрон бо ти на них гарно нагрівся! якими ще ти руками заробив – нагла твоя харя! ти хоч знаєш як це – пахать з ранку до ночі! ти зпиздив бабло у нашої україни і єдиного центру і не виправдовуйся – всі це знають у шполі. ти гидотна людинка, яка ходила до тімохи а тепер до скорика бігаєш. власенко тепер твій кумір – яка умора, бля досвід політитчний і управлінський! ким управляєш, коник?

  • Vlad 17.10.2014 at 17:43

    Що суддя поступить по закону сумніваюсь. Є прецедент. А чому слово “Традиціі” з великої літери питання???? Це такий великий шанувальник пише. Вони вже як обісрані кругом бігають. Нікого не вражають. П’яниці

    • OpenID عبدالله ليبرمان 17.10.2014 at 18:17

      бо це власна назва

    • dred 17.10.2014 at 20:34

      Пане владику а про який саме “прецедент” Ви говорите?

      • dred 17.10.2014 at 20:37

        Прошу вибачення але я Владику написав з великої. Можливо модератор а можливо моя неуважність.

  • deputat 17.10.2014 at 23:24

    На запитання кореспондента “Шполяночки” до Коваля чому він вирішив балотуватися в народні депутати, той відповів: “якщо не я, тоді хто?” Із самооцінкою в цього чоловіка все гаразд. ВІН ЄДИНИЙ. Прикметно, що лише “Шполяночка” могла написати марево Коваля про “боротьбу з яничарами”. Це просто жах. Ця людина налаштована на постійну боротьбу. Бог милостивий до шполян, що не дозволив призначити його головою РДА та й відсутність вищої освіти свою справу зробила. Цікаво, якщо без освіти головою РДА бути неможливо, то в народні депутати мабуть можна.

    • troll 18.10.2014 at 10:48

      не читав шполяночку, але голосувать буду за коваля! ти депутатик його ненавидиш і правильно! якшо ти янучар то коваль твій ворог. і всі нормальні люди – твої вороги.

      • rembo 18.10.2014 at 13:38

        Народним Депутатом від Шполянщини — повинен бути Юрій Дядченко. Досить обирати чужаків, які оббирають народ і живуть Київським життям ! Давайте обирати своїх, яких можна питати за їх дії, дивлячись в очі ! Які разом з нами ходять по наших розбитих вулицях, дивляться на мусорники, бачать в яких умовах навчаються наші діти ! Чужаки разом з Павловами та Гребінюченками та їм подобним «деребанять» бюджетні кошти ! Давайте накінець обирати своїх !

        • troll 18.10.2014 at 15:09

          та шо ти рембо заладив зі своїм дядченком! Я його особисто дуже поважаю – моя племінниця вчителька і ми знаємо шо цей чоловік школи нормально в районі поставив, а головне – це реальний борець з лазоренком отим гидким чмом, шо людям мозги всім проїв давно. скоро його блять замочать нахер! але ти скажи – якого біса він от того йобаного тігібка балотується!!!! я за дядченка але голосуватиму за коваля.

        • Форт 18.10.2014 at 21:30

          А Вам Юріє Олексійовичу харош уже самого себе піарить. Не годиться. Ви прям ну такий скромний. На “лєвому” шкільному вугіллі бусів накупляв собі, а тепер пора і в нардепи.

      • Форт 18.10.2014 at 21:28

        Ти сам собі ворог. Кажу тобі піди застрелься. І про це доречі говорю не тільки я, бо ти тут всім остогид.

  • deputat 18.10.2014 at 17:38

    Ти, Тролику, мабуть себе теж нормальним вважаєш, але більше ніхто з користувачів сайту так не вважає. Краще назвись, щоб я тобі язика вирвав після за нецензурну лексику на сайті. Слабо? Срань ти вонюча.

    • Форт 18.10.2014 at 21:32

      Не звертайте пане депутате уваги на цього покидька Троля. Це просто амеоба звичайна. Без мізків.

  • Vlad 18.10.2014 at 20:43

    Ну який з Коваля депутат??? Подивіться хоча б на його зовнішність. Самим не смішно??? Сільський голова, то вже і так потолок

  • OpenID عبدالله ليبرمان 18.10.2014 at 21:21

    судимість ще й по такій поганій статті…а ви за вищу освіту…

  • max 18.10.2014 at 21:58

    Прохання до адміністратора сайту хамські і нецензурні висловлювання не публікувати. Не хотілось би, щоб кількість користувачів сайту зменшилась, а аудиторія звузилася до рівня Троля. Бо тоді в коментарях ми не прочитаємо жодної розумної думки.

  • sergiy 19.10.2014 at 20:27

    Всі хами і слаборозумні зібрались в Народній Раді. Сто відсотків Троль, Жора входять до цього “непотрібного колективу”.

  • Артур Алієв 20.10.2014 at 12:45

    Чтобы реформировать страну, для этого нужно не допустить в Верховную Раду всяких, БЫВШИХ РЕГИОНАЛОВ, (по 196 это Бобов, Власенко, Дядченко- бывшие представители преступного режима Януковича) эти люди не будут жертвовать своим временем, бизнесом, карьерой ради будущего страны. Лично знаю с Народной Рады, троих людей, это смелые и решительные люди. Ковалю Сергею находясь в Верховной Раде не нужно будет проталкивать законопроекты ради личных бизнес -схем, или подрабатывать в качестве тушки, или пиарить популистские законы, он видел кровь, и выносил убитых побратимов, был на горе Карачун вовремя обстрелов ГРАДАМИ, такие люди не подведут в РАДЕ. У ШПОЛЯН есть шанс заполучить собственное эффективное лобби в парламенте. Шполянщина -его родина, здесь живут его родные, здесь его родной дом. За новых людей в парламенте, за очистку власти, за борьбу с коррупцией- первоочередные задачи НОВОГО ПАРЛАМЕНТА. ВМЕСТЕ ПОБЕДИМ! СЛАВА УКРАИНЕ!!!

  • deputat 20.10.2014 at 19:46

    Згоден з Вами, шановний Артур, що владу потрібно очистити від корупціонерів та “казнокрадів”. Всі ми хочемо жити в розвиненій країні, де на першому місці буде людина, а не все за рахунок людини. Всі хочемо жити в гармонійному суспільстві, хочемо мати потужну економіку, правову систему, сильну армію, доступну для людей та ефективну соціальну сферу, екологічно чисте навколишнє середовище та ін. Але давайте ж, нарешті, будемо відповідальними за те, яку країну ми залишимо для своїх дітей. Хіба Ви справді вірите в те, що основними критеріями для представників влади має бути участь на майдані ( який ми всі шануємо ) чи військовий досвід? А освіта, практичний фаховий досвід, необхідний рівень знань? Це що не потрібні речі сьогодні? Хто закони творитиме? Хто економіку підніматиме? Хто забезпечить європейський поступ країни? Хіба достатньо шкільної освіти та водійського стажу? Ну хіба Ви цього не розумієте?

  • Vlad 20.10.2014 at 20:56

    Бобов займався газифікацією району, а Ковалю в горах тільки і сидіти, тінь пасти. Рожденный ползать, летать не будет

    • dred 20.10.2014 at 22:42

      Истина стала дурным анекдотом-рожденные ползать, летят самолетом

    • rembo 22.10.2014 at 06:50

      Коваля люстріровать, а потом кастрірувать !

  • Vlad 20.10.2014 at 21:00

    Звичайно Коваль не зможе пропихати свої законопроекти, бо він займається торгівлею самогону. Не пропихати ж йому торгівлю самогоном. Люди в яких близькі п’ють із за таких як Коваль, навряд чи за такого кандидата будуть голосувати. Він продає горе у сім’ї

    • rembo 22.10.2014 at 06:52

      Коваля на смітник історії, через люстрацію і кастрацію !

  • vals 21.10.2014 at 10:36

    Шановні дописувачі ВАМ НЕ НАДОЇЛО писати всяку муру. Невже немає більш важливіших тем. От наприклад як воїнам АТО сьогодні і Шполі будуть вручати автомобілі…

    • OpenID عبدالله ليبرمان 22.10.2014 at 04:00

      оце так подія))) всі кидаєм роботу і йдем на площу

  • Артур Алієв 21.10.2014 at 18:25

    Пиар на войне! Клоунские постановки, и в главных ролях губернатор Ткаченко ПИАРИТ РЕГИОНАЛА ВЛАСЕНКА, и делают с этого ШОУ, для массовки нагнали врачей, учителей, администрацию и ПИАРЯТСЯ. Да помогать армии НАДА, но можна дать и не пиарясь. Нада было еще и командира батальона сюда, можна было и самим отвести этот джип на АТО. ЦИРКАЧИ, И КЛОУНЫ, один яйца жарит перед выборами по всему району, второй ШОУ и пиари на войне устраивает. Где Ваша мораль ГОСПОДА?

    • OpenID عبدالله ليبرمان 22.10.2014 at 03:49

      + 1. так. РДА сьогодні з обіду вже не працювала… всі на площі…хоч би брали відпустку за власний рахунок на день…

  • deputat 21.10.2014 at 21:33

    А мені сьогоднішній захід сподобався. Такі заходи потрібно проводити частіше, вони піднімають патріотичний дух людей. Не кожен сьогодні готовий відірвати гроші від свого карману для потреб АТО. Крім того, шполяни мали можливість почути кандидата Власенка, який справив враження розумної та професійної людини. Тому я це не сприймаю як піар – це перш за все хороший патріотичний захід. Я – за Власенка.

    • OpenID عبدالله ليبرمان 22.10.2014 at 03:58

      а когось питають, щоб відривати гроші? потреби АТО входять в податки. а власенко відривав явно не від свого карману. джип для них мєлочь.

  • Артур Алієв 21.10.2014 at 22:27

    ЛУЧШЕ ПИАРИТСЯ НА ЯЙЦАХ ЧЕМ НА ВОЙНЕ………Тот что жарит яйца, купил себе Сыгнаевскую (шполянскую) “патриотку” – “волонтерку”………………… Жадность к деньгам, побеждает многих “патриотов”. Да постигнет Божий гнев предателей!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!! СЛАВА ГЕРОЯМ!!! СЛАВА НАСТОЯЩИМ ПАТРИОТАМ!!!

    • Форт 22.10.2014 at 19:15

      Да Артуре ти саме той патріот якого чекала вся країна. Головне, що все це ти сказав на твоїй рідній, державній. “калиновій”, Українській мові. ШАНУЙМОСЯ ПАТРІОТЕ.

    • mail.ru felix ПТНПНХ 22.10.2014 at 19:53

      є у Шполі НАРОДНА ЗРАДА, розкажу вам про її членов: багато сказано про є..ого слюсаря, який любить себе і ненавидить всі національності. є херой кепша-шо заставляв дурників з самооборонм сторожить вже не свого комбайна. є коваль,що кінчив два класи, заробив на самогоні грошей та й подався в депутати, бо на голову рда треба диплом.от придумали! зачем образованиє коли є трохи бабла, точней мозга. зачепа-особенний екземпляр, любить делать вид,шо умний, а насамом ділі-самоуверенний тупак. присяжненко-ученик слюсаря, недаром дружба-навчився хамить всім і кругом. комар-спить і бачить себе мером, нежаліє ні грошей на польшу ні времені шоб виписати і напечатать нам закони, ніби й знає їх, не явився на голосування перейменування вулиці леніна-шо значить-зрадник!. албонушка-його наймичка і вірна слуга. свердел-козачок шандрука. лимар-использував всіх шоб тільки доця осталась держслужбовцем, яка була членихою-регионоквкою. він голосуватиме за люстрацію. футболіст і тато-шо роблять не понятно.любаша-квіточка наша,поимела їх і кинула через х.й! решта-так, іногда являться та й пропадуть.
      є ще цікаві лічності серед екс-членов: славік-свобода, хоче дуже до влади, та мізків не хвата, от і носить його то до народної зради то до лазіка в парк. волонтерка-усічка-втерла носа цим пердунам, тіки появилась, та зробила більше роботи ніж вони за всі года незавісімості. то її бистро давай топить, кому нада така конкурентка? продалась девочка? а де бабки діла? кажуть на курорті зараз? взяла гроші в ригів? маладец-дєвочка. так їм і нада.
      пообщався з всіма члєнами-то всі якісь з виду наче умні, а почнеш говорить-тупі…а шо вони зробили за 10 місяцев? поставили свого голову рда.так само оберуть і свого нардепа.

  • zhora 22.10.2014 at 00:33

    Я дуже сильно “люблю” що Власенка, що Бобова, цих двох членів БАНДИ РЕГІОНІВ але Бобову можна хоть питання задать, а на Вашому заході людям не дали навіть шось запитати у Власенка, зігнали силою людей на площу, і влаштували ШОУ-КЛОУНАДУ, як пише цей Артур, особисто на мене він справив враження не людини, а так НІ РИБА- НІ МЯСО, шось пусте, ніяке, і порожнє, цей Власенко, Стояли зігнані лікарі, та інші держслужбовці і думали, шо ми бідні до зарплати копійки щитаїмо, а ці тут піаряться. Мовчки відвезли б цей автомобіль та і все, побачимо чим ці розумні і профффесійні допоможуть АТО після виборів. ЦІ шо позажирались знову вспомнять про людей перед наступними виборами. Я проти колишніх РИГІОНАЛІВ, ГАНЬБА ЇМ, вони БРЕШУТЬ І КРАДУТЬ, КРАДУТЬ І БРЕШУТЬ. А ЧОМУ на зустрічі з іншими кандидатами не зганяють людей? ГУбернатор піарить регіоналів, дивно… уже кажуть шо і волонтери сигнаївські їм продались і все для їх піару, все для того шоб дорватись до кормушки. Ці тут знову жирують, в них вибори, а патріти на сході ….. ГАНЬБА ПІАРЩИКАМ.

    • Форт 22.10.2014 at 19:16

      Ой та харош переписувать у свого “попередника”.

  • facebook.com Петро Комар 22.10.2014 at 10:55

    Підчас зустрічі голови черкаської держадміністрації Ткаченка Ю.О із шполянами працівники ДАЇ службовим авто перекрили в`їзд у центр міста. На моє запитання до голови: “При Тулубові не пускали водіїв до центру Шполи, але ж нам обіцяли жити по-новому. Чому ДАЇ перекрило рух до центру?».
    Голова облдержадміністрації щиро здивувався та відповів, що наказу не давав, він відкритий до людей та їздить без супроводження.
    Отже висновок Ткаченко Ю.О не потребує і не вітає перекриття вулиць Шполи коли приїжджає зустрічатися із громадою. Це МІСЦЕВЕ начальство ЧЕРЕЗ БАЖАННЯ ДОГОДИТИ голові держадміністрації віддало наказ перекрити вулицю Пролетарську тим самим СТВОРИЛО НЕЗРУЧНОСТІ місцевим водіям .

    • Форт 22.10.2014 at 19:20

      Петя, ти шо геть в дуб вдарився і останній розум вибив? Ти підійшов, ти спитав? У кого? Що? Це ти тут розказуєш людям свої фантазії, а насправді хто зна як було. І вони тобі нада ті машини ДАІ? І якщо Ткаченко відкритий до людей, то чого не розпорядився щоб екіпаж прибрали? Шось тут не чисто. Брешиш ти брат наший менший.

  • deputat 22.10.2014 at 18:51

    Люди не стадо баранів, щоб їх зганяли на площу. Всі були запрошені і кожен має право прийти, а то Народна Зрада вже так залякала держслужбовців, що ті бояться навіть на концерт вийти подивитись. Тому навчіться поважати людей.
    Хай депутат Комар подивиться, як ганяють на скутерах та мотоциклах посеред білого дня через площу, тоді зрозуміє що існують елементарні заходи безпеки на масових міроприємствах. Бо такі депутати не турбуються про дотримання правопорядку в місті, лише дивляться де і що можна прихватизувать.

    • facebook.com Петро Комар 23.10.2014 at 11:14

      На мою думку працівники ДАЇ заблокувавши рух по вул..Пролетарська порушували правопорядок. Саме тому, захищаючи права громадян вільно та безперешкодно за своїм бажанням переміщатися по території України у будь-якому напрямку, у будь-який спосіб, у будь-який час я і звернувася до голови облдержадміністрації усунити порушення

      • Форт 24.10.2014 at 17:58

        Петро Вікторович – це зараз саме сама важлива тема. Ви як славний політик, я думаю успішно вирішите “архі” важливе “невиконанне” завдання.

    • facebook.com Петро Комар 23.10.2014 at 12:02

      Якщо Вам відомо, що водії скутерів порушують правила дорожнього руху Ви маєте право звернутися до працівників шполянського ДАЇ. Їхнє завдання профілактика, попередження та припинення правопорушень у сфері дорожнього руху. Не депутати, а даїшніки за це ОТРИМУЮТЬ ЗАРПЛАТУ.
      Маєте факти, що шполянські даїшники погано виконують свої обов’язки, пишіть депутатське звернення про службову відповідність до їхніх керівників, а якщо знаєте про злочинну бездіяльність сміливо звертайтеся до прокуратури.

      Якщо Ви deputat внесете пропозицію на сесії міськради заслухати інформацію керівника міліції, про стан охорони громадського порядку та результати діяльності, депутати від партії «Громадянська позиція» (Анатолія Гриценко) Вас підтримають.

      • deputat 23.10.2014 at 21:38

        Правильно Ви, Комар, перелічили завдання служби ДАІ. А чи чули Ви про такі завдання як забезпечення заходів безпеки під час масових міроприємств? Ні? То прочитайте інструкції працівників ДАІ.
        Правильно Ви пишете: “Не депутати, а даїшніки за це ОТРИМУЮТЬ ЗАРПЛАТУ.” Але депутат, який дбає про громаду, повинен цікавитись усіма проблемами цієї громади, а не вказувати пальцем чия це робота. А де ж Ваша депутатська ініціатива? От такі Ви депутати. Прикро тільки за людей.

      • deputat 23.10.2014 at 22:08

        І в тому, що Ви звернулись до голови ОДА був лише один мотив – виключно політичний, а не як Ви пишете: “захищаючи права громадян вільно та безперешкодно за своїм бажанням переміщатися”. Тому будьте щирими, бо Ваші дешеві піар-маневри ми бачимо як на долоні.

      • sergiy 23.10.2014 at 22:12

        Це ж треба який наглєц, він ще захищає права громадян. Брехло!

      • Форт 24.10.2014 at 17:59

        Чуєте “Громадянська позиція” – Ви спочатку прозвітуйте, що зробили Ви. А то тільки розказуєте, що кому робить. Ви виконуйте свої безпосередні обов’язки.

  • Vlad 22.10.2014 at 19:45

    Після обіду люди не могли потрапити до жодного службовця в адміністраціі. Хоча за день в держземагенстві пообіцяли що будуть приймати. В кінці місяця треба звернутися на гарячу лінію і перевірити скільки годин у табелі відпрацьованого часу поставлять. Є дуже багато свідків, що працівників рда на робочих місцях не було. Їм заробітну плату не за концерти нараховують

    • Форт 24.10.2014 at 18:02

      А Ви ще зверніться до обласної адміністрації та узнайте чому Ткаченка не було на своєму робочому місці 21.10.2014. Загляньте в табель.

  • max 22.10.2014 at 21:46

    Велика кількість людей на площі означає, що чим ближче до виборів, тим більший інтерес до кандидатів, а це означає, що суспільство стало небайдужим до свого майбутнього. Люди стали активними і це лише початок на шляху до громадянського суспільства. З іншого боку, чим більший інтерес до кандидата, тим більше людей приходить на зустрічі. Людям вже набридли кандидати-політики, які постійно переливають з пустого в порожнє ( як це було на зустрічі з кандидатами із Громадянської позиції чи свободівцем Сиротюком ). Зустріч із губернатом і Юрієм Власенком й справді була дуже патріотичною, грамотно організованою, більшість людей вигукували “Слава Україні” та всі разом співали гімн. Не пригадую в шполі такої патріотичної обстановки. Юрій Власенко виступив дуже грамотно та предметно, без політичної риторики. Декому здалось, що він ні риба ні м’ясо, але більшість людей позитивно оцінила Юрія Петровича і визначилась із своїм вибором.

  • sergiy 22.10.2014 at 21:55

    Всі працівники шполянського РЕМу підтримують Юрія Власенка. Думаєте їх теж заставили? Ні. Вони просто його знають. Знають, що він вивів обласне підприємство із банкрутства, суттєво зросли заробітні плати та соціальне забезпечення. Він не дав Тулубу й Ахметову приватизувати обленерго, тому Тулуб його вигнав. Ви поцікавтесь у працівників шполянського РЕМу про Юрія Власенка, а потім вже робіть якісь висновки, бо привикли балаболити і ні за що не відповідати.

  • zhora 22.10.2014 at 22:00

    Людей запросили…. якби їхні керівники не відпустили , і не наказали іти на площу, то ніхто туди і не прийшов, людям той Власенко нада як собаці пята нога, люди добре памятають таких ПОКРАЩУВАЧІВ, з партії регіонів, вони добре покращують все для себе, а людям їх лапша в же набридла, люди просто готові постоять на площі і подивитись ПІАР-КЛОУНІВ, ніж втратити роботу, чи премію. Кандидати, колишні регіонали порушують закони, один дарить подарунки, інший використовує адмінресурс, маючи гроші які вкрали в людей їм все можна, вчора заїзджав до мене родич з Тальнівського району, питав за кого на виборах віддасть свій голос, за Бобова чи може за Власенка так він каже ХАЙ МЕНЕ БОГ З РОГАТКИ КРАЩЕ ВБ’Є, чим я віддам свій голос за якогось регінала, казав шо пан Бобов з свого сахзаводу шо в Тальному скидає непотріб у річку, масово гине риба, звонили в обласну екологічну інспекцію, то вони бояться трогать його бо він депутат і має впливових друзів, а за що їм тоді держава зарплату дає, хто його тоді повинен трогать якщо ті хто повинен виконувать свої посадові обов’язки бояться РЕГІОНАЛІВ, шоб не полетіть з роботи. Крім простих людей, які люблять природу і не люблять РИГИКІВ, їх трогать нема кому. Сам губернатор їх піарить, цих ригиків недобитих. Мабуть теж їм продався, як і всі інші “ПАТРІОТИ” які мають жадність до грошей.

  • zhora 22.10.2014 at 22:25

    Скажіть мені шановний max чому на зустрічі з Вашим Власенком, люди не змогли задать йому жодного питання? Можливо тому що пан Власенко не знає шо людям відповісти, чи просто боїтся простих людей і починає заїкаця? На зустрічах з Свободівцем Сиротюком, з представниками Громадянської позиції, та навіть з Бобовим, люди задавали безліч питань, на які отримували відповіді, пан Бобов від деяких питань увилював, але люди могли в його шось запитати, а Ваш той шо НІ РИБА НІ М’ЯСО чогось комплексує чи що? Д’якую за відповідь.

  • mail.ru felix ПТНПНХ 22.10.2014 at 22:59

    жора, тоесть зачепа,шо ти ше вмієш робить кроми як брехать на людей і поливать грязью? які ше такі твої родичі? всі знають який ти любітель собирать сплетні. а ше голова народної зради, це тобі не просто члєн!

  • max 22.10.2014 at 23:00

    Після офіційної частини всі бажаючі мали можливість поспілкуватись із Юрієм Власенком та губернатором. Так і було. Тому говоріть правду. Можете думати, що Власенко Вас боїться, чи те, що він НІ РИБА НІ М’ЯСО. Я думаю, що він на Вас не образиться.

  • sergiy 22.10.2014 at 23:02

    Жора, а в тебе келипу хватить щоб розумне питання задать. Про що Власенко говоритиме з таким телепнем як ти.

  • deputat 22.10.2014 at 23:07

    Голову ОДА купили, сигнаївську волонтерку купили. У Вас якась хвороблива уява. І не шукайте ворогів серед громадян України. Це шлях в нікуди.

  • zhora 22.10.2014 at 23:15

    Шановні sergiy та max не піарте регіонала Власенка, який разом з Тулубом був в одній фракції партії регонів в облраді. Саме в часи правління пана Власенка всі керівники районних РЕМ КРАЛИ БЕЗБОЖНО, і всі вони були в партії регіонів, А чому цього не помічав пан Власенко,? а якщо він про це знав то чому не вживав ніяких заходів? А можливо йому було дуже вигідно це не помічати? Товариш Власенка, Роман Пресліцький як різко почав збагачуватись і все на дружину оформляв, а чому? Навіть в ті часи, слідчим відділом УСБУ в Черкаській обл. порушувались кримінальні справи за фактом розтрати державних коштів, керівниками РЕМ, які завищували вартсть робіт, підготовляли фіктивні документи, і т. д. Чи потрібні зараз в парламенті люди які не будуть боротися з корупцією? Кому там вигідні такі люди? Простим людям такий депутат не потрібний.

  • sergiy 23.10.2014 at 11:02

    Жора ( Зачепа ) каже “всі керівники районних РЕМ КРАЛИ БЕЗБОЖНО”. От пустомеля. От нахабне брехло. І де тільки такі балаболи беруться?

  • zhora 23.10.2014 at 22:55

    Просто ЖОРА, якшо Ви хочите шоб я був Зачепою чи Прищепою, то хай буду так. В часи керування пана Власенка Черкасиобленерго, всі керівники РЕМ ніколи не були в ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, всі вони були дуже чесні і порядні люди, як і весь тодішній режим, і ЇХНІ РУКИ НІЧОГО НЕ КРАЛИ. Якщо ти SERGEY не пустомеля, брехло, і балабол то скажи шо тоді проти керівників РЕМ, СБУ кримінальні справи не порушувались по ст.191ККУ та ст.366 ККУ, якшо не знаїш то спитай у Власенка Ю.П. в нього память краща, то він тобі скаже, і тоді буде ясно хто пустомеля, і балабол.

  • sergiy 23.10.2014 at 23:29

    Таки пустомеля, бо те що порушувались справи ще не означає вини. Ти краще напиши що справи закриті за відсутністю складу злочину і не підмінять понять.

  • mail.ru felix ПТНПНХ 24.10.2014 at 15:38

    через два дня вибори, а шполяни не знають за кого голосувать. нема за кого. є разні.а чесного нема. каждий рветься до корита аби собі наживиться. хіба нема в районі чесних?є але чесний не найде гроші на реестрацію і агітацію. скіки грошей треба на газети і бензин шоб всі села обїхать? а хто тобі даром рознесе газети в кожний двір? читав чесну газету про чесного коваля. він кричить шо не любить ригів а в його газеті його піарить вовк діма. от вам і дружба з ригами. понятно чого коваль їздив в АТО-для піару. не поставили головою рда то рветься в депутати. думав голосувать за нього а тепер ні. і другим кажу шо він продався і дружить з бившими ригами. а на газєту гроші де взяв. кричав шо ніхто його не фінансірує. от вам і чесний от вам і майдановець.

  • mail.ru felix ПТНПНХ 24.10.2014 at 15:40

    народна зрада всього шполянського району- ПНХ!

  • zhora 24.10.2014 at 23:17

    Шановний felix ПТНПНХ Ви пишите шо з усіх майже двох десятків кандидатів, нема жодного чесного, а пан Бобов, чи пан Власенко хіба вони не чесні? Ви їх нещодавно захищали і очистювали, і ми подумали шо вони чесні, Ви то все про всіх знаїте. Навіть сама розумна, ну та младэц-девочка, ну та шо гроші в ригів взяла, як Ви пишите, яку хвалите, і та Бобова підтримує, а Ви взяли оце і всіх кандидатів, “опустили”. То народна рада (зрада) як ви пишите, всі там “не такі”, одна тільки була там розумна, яка розвела всіх, а це у Вас і кандидати ВСІ “не такі, не чесні.” Я впевнений в тому шо всіх кандидатів Ви навіть і не знаїте. А от Коваля Ви боїтеся, тому і стараїтесь його обпаскудить, за остальних не честних Ви то мовчите. Ви знаїте у деяких розумних, чуйка як на бабки, так і на переможців на виборах…То вже Ви здогадались хто в нас буде депутат.

    • mail.ru felix ПТНПНХ 25.10.2014 at 14:08

      жора-зачепа незнаю хто буде наш нардепом.главне ше це буде не таке х..йло як ти

  • mail.ru felix ПТНПНХ 25.10.2014 at 14:01

    де коваль взяв гроші на агітацію?газети?поїздки по районах? в ригів! такшо він продався ше до того як ставти нардепом. і хтозна хто за ним стоїть. гроші то немалі.а насчот волонтеьрки то мені всеравно. просто девочка єдінствена в вашій народній зраді шось робила а непросто язиком ляпала.то ви бистро її обгадили і викинули. испугались шо її волонтерство не вам а їй популярность дає. ось чого ви стали волонтерами через півгода війни. а коваль ваш брехун і друг риги вовка

  • deputat 25.10.2014 at 14:29

    Шановні, думаю, що правильний вибір – Власенко Ю.П.

  • deputat 25.10.2014 at 14:35

    Зрештою хоча б тому, що 4 місяці тому ми обрали Президента. То давайте ж дамо йому можливість реалізувати свою програму реформ 2020. Бо не матимемо морального права говорити, що Президент щось не зміг зробити.

  • OpenID عبدالله ليبرمان 25.10.2014 at 15:17

    То що там за суд чуть ?

  • zhora 25.10.2014 at 17:01

    Власенко Ю.П. НЕ голосував за диктаторські закони 16 січня, це великий плюс перед Бобовим, але він використовував адмін ресурс який сильно впливає на хід виборчої компанії, і сьогодні по дільницях гроші розвозять , а більшість у нас продажних, за гроші чи за посаду в нас більшість готова зрадити будь що і будь – кого, от як приклад “розумні” волонтери зараз рекламують колишніх регіоналів шо приймали злочинні закони а ше недавно казали шо вони проти банди-регіоналів, хоч би в який колір вони не перекрашувались, але через бабки ці “розумні” міняють свої погляди, і сільським головам коли вибори теж добре, покращують свої статки. Ці розумні приловчились заробляють гроші на виборах, і чуйка їх зажди на гроші.

  • mail.ru felix ПТНПНХ 25.10.2014 at 20:25

    шось я не вкурсі де це і хто з волонтеров рекламують ексрегіоналів?

  • Артур Алієв 25.10.2014 at 23:05

    Да, единственная женщина с Народной рады, Лиля Усик (лоцман) мать троих детей которая прославилась на всю Украину тем что возила передачи не только в зону АТО а также НЕОДНОКРАТНО и с зоны АТО, а именно; бронежилеты, каски, гранаты, патроны, и ещё кое что. один и тот же ящик использовался несколько раз, (есть опер.съемка их задержания, и того что они возили) для прикрытия с собой даже священника в рясе возили, но в очередной раз и он им не помог. После такого ЗАЛЁТА чтобы многодетной маме не попасть в тюрьму, пришлось привлекать серьёзных людей, которые помогли уладить вопрос, и им было обещана также помощь и ВСЕСТОРОННЕЁ СОДЕЙСТВИЕ в их делах. Да, такой ПОПУЛЯРНОСТИ не позавидуешь. После её попросили с Народной рады, или она сама с её вышла, и сейчас работает на одного с кандидатов в нардепы, а также “очищает” других замазанных регионами. Вот это Вам Народная ЗРАДА. Такие залёты волонтёров, подрывают доверие людей, и люди уже не верят никому. Есть там ещё одна, которая тоже работает на другого кандидата, бывшего регионала. ОБЕ ОНИ ЖАЖДУЩИЕ ДЕНЕГ, и это “ЗРАДА” Вот такие делишки ГОСПОДА! Завтра передам кому то, или скину сюда инфу о том как волонтёры пиарят Геннадия Бобова.

    • Pravda ATO 26.10.2014 at 18:03

      А ти сам за кого проводиш агітацію? Викинь інфо сюда, якщо воно в тебе є!! І звідки в тебе такі дані, коли ти там не був, чи може ти саме і є той хто хоче підставить Лілю для того щоб стати на її місце та прикарманити гроші?

    • Pravda ATO 26.10.2014 at 18:19

      Як ти дивишся на те щоб поїхати в АТО та потримати зброю в руках, а не бути волонтером? Чи ти може не мужик? А за малюнки ти відповіси перед дітьми, які на відміну від тебе патріоти своєї держави!!!! Порівняно з тобою, в АТО знаходяться наші хлопці які не пропивають кошти людей котрі зібрані на допомогу ВІЙСЬКОВИМ.

  • mail.ru felix ПТНПНХ 26.10.2014 at 08:46

    уважаємий артур алієв=поперечний всі давно знают шо ви очень сильно ненавидите цю волонтерку. і може ваші слова хтось і сприйняв всерйоз якби не ваше минуле і те як ви запили на два тижні як тільки собрали першу допомогу в АТО! я нічого незнаю про подвиги волонтерки але про ваші подвиги знаю багато. це ви собрали дитячі рисунки і неповезли їх воїнам,десь викинули? це ви їздите до нікому невідомих шполян яких ніхто неможе впізнать з вже надруованим плакатом у криська. це ви її обливаєте гразью бо багато бабла їй дають а вас посилають розкажіть як ви зїздили в АТО і викинули все на першому блокпосту розкажіть скільки ви і чого саме купили для воїнів. і незабувайте шо вже дуже скоро наші хлопці вернуться і правда спливе і про вас і про всіх. і скиньте інфу як ви работаєте на удар і лазіка

    • Pravda ATO 26.10.2014 at 18:10

      Якщо ти знаїш хто такий цей Артурчик то дай його координати, щоб він міг пояснити нашим бійцям в АТО чому він така гнида.

  • mail.ru felix ПТНПНХ 26.10.2014 at 12:24

    а де ділись остальні жінки в народній зраді? там була не одна волонтьорка. їх тоже викинули диванна сотня? херої-онлайн? коли вже члєни покажуть свій хероїзм в АТО? ходять і бють себе в грудь шо готові померти раді України. а началась війна-всі під стіл і давай воювать в інтернеті.САЛА ХЕРОЯМ НАРОДНОЇ ЗРАДИ!
    Слава Україні! Героям слава(тим шо в АТО!

  • Артур Алієв 26.10.2014 at 18:05

    http://www.odnoklassniki.ru/profile/559012349049/pphoto/588292625017

    Вся Сигнаевка завалена такими листовками, в каждом почтовом ящике она есть, и пиар , пиар на войне, тыкают солдату бутыль сала и давай с салом фотку, а давай ещё с мешком картошки, а возми мы Вас с бутыльком мёда и т. д. Жаль солдат, которые защищают нас, а волонтёрам, которые фотографируются пиарясь на солдатах хотелось бы плюнуть в морду, за то что они потом пиарят тех из за которых сейчас война, из за которых сейчас умирают наши воины. А кто это в Сигнаевке волонтёры? А это Лиля Усик (лоцман) с мамой Галей, пиарят Геннадия Бобова, того самого что ЗА законы диктаторские 16 января. Думали патриотка, а оказалась тварь продажная, где платят там и патриотизм.

    • Pravda ATO 26.10.2014 at 18:27

      Ми такому монтажу не вірим!!!! Ти там був?!

    • Pravda ATO 26.10.2014 at 18:49

      Половини прізвищ що ти назвав, людей на фото нема!!! Як ти це поясниш?

    • Шполяночка 26.10.2014 at 19:40

      Артур, а підкажи нам несвідомим скільки ти бутильків меду завіз в АТО або хоч не завіз а передав? Мені і іншим дописувачам було би дуже цікаво. Я вважаю (поправте мене у випадку чого ) що коли звертаєшся до людей по допомогу то тупо питпти про політичні вподобання. Чим бабуся ,котра дає хлопцям мішок з картоплею і теплого светра свого діда не “достойна” надавати допомогу, бо вона все життя голосує за комуністів??? Пошукайте телефони хлопців, що воюють і спитайте в них чи вони воліють згинути від холоду, чи вдягтися в теплий одяг з рук недостойного. Пане Артур, а може ви підкупите сотні дві бушлатів і берців? Може ви дуже хочете вдягти хлопців та соромитесь? Нічого ,не соромтесь, ви можете це зробити інкогніто…. Правда я думаю що ви вдавитесь своєю жовччю швидше ніж вділите 10 гривень, чи той самий бутиль меду чи сала про який ви верещите наче потрпівший. Вам нема чого істи?

    • mail.ru felix ПТНПНХ 28.10.2014 at 16:17

      гнида брехлива,ти Артурчик. открой личико и ми тобі його розкрасим. станеш ше красивее і точно умнее

  • Vlad 26.10.2014 at 18:36

    По – перше вона жінка. Нормальний мужик тварюкою жінку не назве. Хіба що гвалтівник із Товмача. Йому б було не дивно. По – друге які є докази, що Бобов 16 січня був у приміщенні Верховноі Ради України ???? По – третє стаття присвячувалась судовому процесу, від якого плавно відійшли. А не мішало б звернути громадську увагу на методи трактування законів саме даним суддею. Бо його розуміння законів іноді дуже на користь певним людям, не завжди об’єктивно

  • Pravda ATO 26.10.2014 at 18:55

    одним словом, ми так зрозуміли, що піаришся ти тут, а не Ліля, думаєш не нагрівши місце попу погріти?! Та фіг ти вгадав…

  • Артур Алієв 26.10.2014 at 19:04

    На другой стороне листа есть фото ребят с бутыльком САЛА. ЕСТЬ сомнения спросите в головы села Сигнаевка, он подтвердит, я думаю что у него есть эта листовка.

    • Шполяночка 26.10.2014 at 19:47

      А де кримінал в фото? Волонтери просто роблять свою роботу при чому непогано. Можете зробити краще, робіть вам всі карти в руки але робіть а не поливайте брудом. На сьогоднішній день багато хлопців повертається з відпустки в зону АТО можна взяти іхні координати в військоматі і зробити ім допомогу цигарками, продуктами, одягом та просто теплим словом…. Пане Артур це називається допомога ділом а не бризкання ядом і інтернеті. Візьміть і зробіть буде що розказать за чаркою або дітям.

    • mail.ru felix ПТНПНХ 26.10.2014 at 19:53

      а хто тобі сказав шо ця листовка її рук діло. може я твою фотку тоже розніс по району, агітіруя за януковича. то це шо значить шо ти піариш яника?

  • mail.ru felix ПТНПНХ 26.10.2014 at 19:44

    если ти обвіняєш волонтерку шо вона когось піарить то назви хоч одного человека який чув чи бачив шо вона когось за когось агітіровала! артурчик дуже ти борзий чи не боїшся ти шо тебе вичислять і набють морду пацани яким Ліля помогла. мені звонили вже двоє і питали як тебе вичислить. знаєш тобі од них прівєт. і скоро ти почуствуєш як ті пацани-герої ставляться до свого волонтера. кстаті вони казали шо скільки Ліля до них їздить то ніколи не агітіровала за бобова чи коваля. хоч її і питали думку. вона мовчала. артурчик моли пощади привселюдно бо іначе тобу п…ць!
    херойство і ум покажи на війні а не проти жінки, чи ти баба шо боїшся виступить проти мужиків. тобі под силу только жінок обіжать. ти х..ло

  • mail.ru felix ПТНПНХ 26.10.2014 at 19:51

    якшо хтось такий умний-предявіть доказательство де Ліля говорить за когось агітірує. іначе все це просто брехня шоб її унічтожить. шо вона вам зделала? чого ви так боїтесь її?
    артурчики і жори не маєте сил воювать, то це не значить шо треба жінку робить врагом №1. пацани з АТО за Лілю вас порвуть! це вам просили передать настоящі мужики, не то шо ви баби базарні і тряпки

  • Артур Алієв 26.10.2014 at 20:37

    Название PRAVDA АТО придумала Лиля, два высших нада иметь для этого, именно Лиля чувствует ГРЕШОК за собой и чуть что прикрывается нашими ребятами с АТО, “Ось прийдуть хлопці, тоді…” і так далеє, Лиля если не ела душа чеснока, вонять не будет. Если человек не делал ничего противозаконного то ему незачем переживать, а ты Лиля нервничаиш, как кот который на столе сметану сожрал, и ждёт что ему попадёт. И давай вспоминать хлопцев… За свои поступки надо отвечать , и никем не прикрываться. Ты лучше вспомни того хлопца с АТО который пришёл в Шполянский военкомат с рюкзаком, с тем что ты ему привезла на двадцать тысяч гривен, он высыпал всё и говорит вот Лиля привезла это мне на двадцать тысяч. Ты этих хлопцев имеешь ввиду. Мы знаем что ты лапшу хорошо всем вешаеш, что солдатам, что дядькам с большими бабками, и наглости тебе не занимать. А ещё кто может ответить КАКИЕ Сигнаевские волонтёры разнесли по всему селу эти листовки, может это люди от Свободы агитирували за Геннадия Борисовича, или от Власенка?

    • Pravda ATO 27.10.2014 at 09:03

      Чуєш ти, Люся, ти даже тут мене, Мужика з Лілєю путаєш, так чи не попутав ти листівки, га?! Ти с..ка дограєшься, що ми тобі точно “нежданчик” влаштуємо!!! Ти “овца”, (баран для тебе просто ласково занадто) слухай мене, якщо ти такий “герой” так відкрий личко і давай з нами в АТО, там тобі мозги просвітим, попробуєш померзнути в окопах, поховатися від снарядів і пожрать те шо з зубів виковиряєш, от тоді ти поймеш наскільки важлива нам поміч від таких як Ліля, а не таких ш@л@в як ти, які тільки сидять і тролять в інтернеті зі стаканом спиртного, і причому за ті кошти, що малися піти нам в АТО!!!
      Жду твої координати, щоб зацепити тебе з нами, детка!!!

  • Артур Алієв 27.10.2014 at 15:28

    Дело НЕ в волонтёрской деятельности Лили, дело в ПРЕДАТЕЛЬСТВЕ И ИЗМЕНЕ. Представительницы семьи ЛОЦМАНОВ пели ОДЫ Тулубу, другу Януковича. Лиля Усик (Лоцман) участница Антимайдану (за деньги), Отец её возил ТИТУШЕК в Марьинский парк, с победой Майдана она резко поменяла взгляды, и стала ЯРОЙ патриоткой, имея хитрость и коварство становится членом Народной рады. Пишет статью ХАМЕЛИОНЫ- где осуждает тех кто меняет свои взгляды, свои партии в зависимости от выгоды, чем закрывает глаза многих на своё антимайдановское прошлое. Её обирают секретарём рады, видя что посады ей, как и остальным членам рады, несветят, она начинает заниматься волонтёрской деятельностью, имея коварство и наглость видит что это выгодное дело, люди желая помочь армии и стране начали давать деньги, имея наглость и зная спецыфику “развода” она берёт в оборот и директоров предприятий и агрофирм, и не только Шполянского района. Деньги начали течь рекой, бывшим регионалам она внушала что давая деньги на армию Я ВАС ОЧИЩАЮ, а не давая я на ВАС натравлю хлопцев с АТО которые Вас порвут, когда возвратятся, на которых она также имела влияния, и многие влиятельные люди то ли желая очистится, то ли боясь давали очень большие суммы. Таким образом было собрано около двух “ЛИМОНОВ” Это благородное дело, и удача сопутствовала Лили Усик, но когда начала заниматься перевозкой касок, жилетов, гранат, и боеприпасов с зоны АТО, то удача покинула её, Богу было не угодно чтобы на мирную часть страны доставлялось то что приносит СМЕРТЬ. Пришлось очень попотеть чтобы отмазаться от ТЮРЬМЫ, помогли влиятельные люди, ОТМАЗАЛИ, (учли что трое детей) сразу после этого она заявила что прекращает свою волонтёрскую деятельность, так как это требование мужа, и выходит с Народной рады, которую этим своим поступком прославила на всю Украину. Но через некоторое время она снова поехала,(жадность к деньгам берет свое) но назад возвращалась уже без передач. И вот за несколько дней перед выборами, “патриотка” Лиля снова как ХАМЕЛИОН меняет свои убеждения и с мамой Галей на всю Сигнаевку пиарят Бобова Г.Б. этот пиар приносит Бобову мало корысти, так как люди отрицательно относятся к тем кто пиарятся на войне. ПРЕДАТЕЛЬ всегда между человечностью и мнимой выгодой выбирает “ВЫГОДУ” Слова для предателя- средства для обмана, и интриги с целью получения выгоды, а ИЗМЕНА постоянно ищет выгоду, обеспечивая как бы безнаказанный уход из невыгодной и неудобной ситуации. Есть сомнения в том что здесь написано? Спросите в её земляков за антимайдан, за листовки, спросите в Лили была ли она там? может она попутала Майданы? и за боеприпасы, гранаты спросите. Pravde АТО если ты ” виковиряеш” с зубов то что ешь, напиши свою фамилию и через час, два, тебе лично доставят еду, трусишь свою, напиши своего побратима, привезут ему с ним и поешь. Напишешь поздно вечером, привезут утром, и не распускай слухов что армия голодает. Именно из за предательства погибло очень много лучших сыновей Украины, поэтому к предателям всегда было и будет отношения как к ПРОДАЖНЫМ ТВАРЯМ. СЛАВА УКРАИНЕ! ГЕРОЯМ СЛАВА! СМЕРТЬ ПРЕДАТЕЛЯМ, которые приносят ГОРЕ УКРАИНЕ!

    • OpenID Юрий и Лилия Усык (Лоцман) 27.10.2014 at 21:37

      шановні артури і йому подібні! Довго читала всі ваші брудні коментарі, і чесно, не хотіла нічого відповідати, бо як кажуть “не чіпай гімно, не смердітиме воно!” Але, цей сайт читають багато нормальних людей, і я хочу саме їм, свідомим, розповісти правду про те, що ви тут чорните.
      По-перше, я ніколи не була на Антимайдані!!! Я була учасником Євромайдану!!! Якщо хтось має іншу правду-доведіть, а не просто ляпайте язиками! ви мене бачили в Маріїнському парку? у вас галюцинації!
      По-друге, членом Народної Ради я була, як і моя сестра Руслана, патріот України, яку ви тут обливаєте брудом, а самі і мізинця її не варті! Вона обїздила всі військові частини, підтримуючи наших героїв! Під її пісні у очах мужніх чоловіків зявлялися сльози. І їздила вона не за гроші, не для чийогось піару, а заради України. Бо допомагала і допомагає Україні як уміє. Крім пісень возила і бронежилети і одяг, які купувала за гроші, які заробляла на благодійних концертах!
      По-третє, волонтерством я почала займатись ще коли всі інші в моєму районі спали і плювали в стелю! Так! Я перша почала допомагати воїнам. Вибачте, що не змогла догодити примхам всіх! виявляється, на війні потрібні декому лише найсучасніші військові форми! які? славетні волонтери нашого району носять саме їх! придивіться!
      мішок за 20 тисяч? В АТО перебували 12 наших військових, я обзвонила їх і зясувала що 10-тьом потрібні бронежители і всім 12-каски, очки, форму, тощо. 10бронежилетів по 3,5тис=35тисяч; 12 касок по 2тис.=24тис. і ще приблизно по 1 тис. грн. для кожного на очки, спільник, наколінники, тощо. Тому я звернулась з проханням надати мені 70тис.грн. В тому знаменитому мішку було речей всього на 1 тис.грн. + б.у.британка+бінокль+кросівки! І кожному я дала все однакове. всі задоволені і вдячні, крім одного! Не можливо вгодити всім!!!
      Чи 70тис. поділити на 12=20тис???звідки взагалі така математика!Якщо я обманула чи вкрала щось -чому після цих 70тис.грн. ця ж людина допомагала мені і далі? Невже ви думаєте, що рахувати гроші вмієте лише ви? Хоча, як видно, ви артур, їх рахувати якраз і не вмієте!
      Стосовно форми і берц-їх купував воєнкомат!!! тому притензії стосовно розмірів чи якості не до мене!
      Стосовно історії з гранатами- на жаль, не всі хлопці в АТО герої. Є серед них і г…нюки! Ті, кому я допомагала протягом всього літа, підставили мене. Я не чекала такого від тих, кого вважала своїми побратимами. До речі, всі, крім одного з них, просили в мене вибачення і не одноразово. Весь батальйон просив вибачення. Мене ніхто не відмазував від тюрми, як ви артурчик пишете, слідчі і не підозрювали мене! Після першого допиту відпустили мене, і я наполягаю на детекторі брехні в цій справі. Мені приховувати нема чого.
      Так, вже наступного дня після допиту, я шукала гроші для цих самих хлопців і не тільки щоб купити зимовий одяг. Чому? Бо інші не винні, що хтось зробив дурницю! Та вам цього не зрозуміти! мені було боляче, та я не зламалась, а продовжила волонтерство! І зараз всі наші хлопці вже мають теплі речі! Що б хто з вас тут не писав, але я допомагатиму хлопцям поки вони не повернуться додому. А тоді всі дізнаються правду, хто і кому і чим допомагав! Артурчику, ви звинувачуєте мене, що я мутю з бронежилетами? В військоматі є телефони всіх мобілізованих. спитайте в них, в кого я забрала бронік чи каску? І не брешіть! Я прощаю багато зла, та хлопці з АТО ? ви не боїтесь їхнього гніву? вони знають правду, і правда в мене з ними одна! А ваша брехня вам може дорого коштувати! В АТО хлопці теж читають Шполу-онлайн.
      Можете скільки завгодно поливати мене своєю брехнею, але я буду допомагати хлопцям! Вам це не подобається? це ваша проблема! Можете допомогти краще? я тільки за! буде краще якщо в хлопців буде два мішки картоплі і два бронежилети! але на жаль, всім хлопцям, крім черк.бат., ніхто не допомагає крім мене!
      І не смійте відкривати свій вонючий рот проти моєї мами! Вона-найкраща мама в світі! Вона живе не лише своїми дітьми, прийомними синами, а всіма нашими хлопцями. Саме вона відвезла всім їм теплий одяг, я не їздила-ще одна ваша брехня!!!
      Я не лізу в політику, наїлась її в Народній Раді. Я не люблю просто говорити, я хочу діяти. Може я щось робила не правильно, але я , на відміну від тих хто мене судить на цьому сайті, хоч щось робила, а не просто ля-ля-ля!!! Так, я брала гроші у всіх, у Бобова теж! А чому ні? Він діючий депутат від нашого округу! Я його піарила? Я піарила всіх: і його, і бабусю Ганю з села за 10 гривень з пенсії! Готова попіарити і вас!!! Мій піар-просто підтвердження самого факту наданої допомоги! Я ніколи нікого не закликала голосувати за когось! Є докази, що я казала щоб голосували за Бобова?-доведіть! Не доведете! Бо це брехня! Я була на зустрічі волонтерів з діючим нардепом Бобовим-так! І не одна! але не піарила! Не роздавала листівки! Це ваша хвора уява!!!
      Я продалась? Не судіть по собі! Так, важко повірити і зрозуміти. Через мої руки пройшли великі гроші! Але далеко не 2 мільйони! Всі ці гроші я тримала в руках день чи кілька годин і все! жодна гривня не прилипла до мене! Не вірите? Звичайно, ви б їх сп..здили!Вірю! Але не розумію!
      Не можна наживатись на війні, бо війна постукає у ваш дім!
      Але я як жила, так і живу. В моєму житті нічого не змінилось: той же будинок, той же автомобіль і велосипед. Вам важко мене зрозуміти, але в мене інші цінності- мої батьки і сестри, брати і чоловік, діти і Україна-це головне! Я не прошу мене зрозуміти вас, артурчику і подібні, ці слова я пишу для тих, хто мене може зрозуміти.
      артурчику, і всі йому подібні! Не чекайте Путіна! Він не прийде!
      І не кричіть що ви-патріоти! патріоти люблять українців, Україну! а не кидаються на своїх сусідів з бажанням їх роздерти на шматки! Справжні патріоти захищають її зі зброєю в руках на Сході! А не тут, в тилу, з жінками, стріляючи гімном з своїх гнилих сердець і душ!!!

      • vals 28.10.2014 at 14:42

        Шановна Ліля Ви справжній патріот нашої України . Не звертайте уваги на цих виродків які прикриваються різними відмазками вони Вас не достойні і з часом висохнуть як роса на сонці. Робіть цю роботу і надалі вона вкрайт потрібна нашим хлопцям. Слава Україні! Героям Слава!

      • Форт 29.10.2014 at 21:41

        Ви знаєте Ліліє, я відношуся до таких речей, які Ви робите дуже позитивно, але аж ніяк не думав, що Ви не зовсім порядно себе ведете:
        1. бо як кажуть «не чіпай гімно, не смердітиме воно!»
        2. а самі і мізинця її не варті!
        3. волонтерством я почала займатись ще коли всі інші в моєму районі спали і плювали в стелю!
        4.Є серед них і г…нюки! Ті, кому я допомагала протягом всього літа, підставили мене.
        5. що я мутю з бронежилетами?
        6. А ваша брехня вам може дорого коштувати!
        І так далі.
        А чи не багато Ви про себе представляєте? А відписуєтеся як остання нікчема.
        Не ведіть себе так. Бо помню наче говорили Ви “Хто хоче допомогти, допомогає мовчки, і не піариться”. А самі себе розпіарили ще худже всяких недолугих, по прикладу “ТРОЛЯ”.
        А на рахунок своєї сестрички, Ви всетаки перевірте цю інформацію, бо в перший же рік керівництва Януковича-Тулуба, ця особа, яку Ви піарите як патріотку, виспівувала та витанцьовували для свити вище зазначених осіб з політичним нахилом до Партії регіонів.
        Подумайте над цими словами. І не нада вважати, що Вас з Вашою сестрою ніхто не достойний, бо є люди, які напевне заслуговують на більшу повагу.

    • mail.ru felix ПТНПНХ 28.10.2014 at 16:13

      зря. правда ато-действительно пацани з ато. вони-наша гордость. а ти-чмо,шо сидить на печі і показує смелость тут. если смелий-п.здуй на фронт. або не воняй тута

  • OpenID عبدالله ليبرمان 27.10.2014 at 16:00

    То що там за суд чуть ?!!!

  • sergiy 27.10.2014 at 19:25

    Історія з перевезенням гранат була, про це вже всі знають. Відмазала сестра через свої знайомства. На антимайдані була і батько її був. Шполяни їх там бачили. І не треба тут говорити від імені хлопців з АТО і залякувать людей – не страшно. Хлопці з АТО вдячні всім хто їм допомагає, а допомагаї той хто дає, а не той хто привіз і пропіарився.

    • OpenID Юрий и Лилия Усык (Лоцман) 27.10.2014 at 21:48

      скільки ж вас тут таких, путінохуйлів? невже в Україні так багато гнилих людей?

      • vals 29.10.2014 at 11:17

        Так Ліля, тільки на цьому сайті в обговоренні приймає участь десь біля десятка путінохуйлів. А ще є їх у нашій районній раді, адміністрації і в інших ключових напрямках економіки. Так що на жаль вибори показали що суспільство наше хворе, але воно прокидається і з часом всерівно виздоровіє а ці виродки підуть у вічність і про них не згадає жодна собака. Ці засранці мають дуже високу самооцінку і напевно думають що вже взяли бога за я… та вони дурять навіть самі себе , тішачись своїми досягненнями. І забули що вони як і всі такіж люди смертні. Слава Україні!

  • Артур Алієв 27.10.2014 at 22:59

    Сколько лапши, ОГО Лиля, очень неприятно с ПРОДАЖНЫМИ даже переписываться. Скажи кто разносил по твоему родному селу ЛИСТОВКИ? ДУХ СВЯТОЙ? Самый большой волонтёр, там кто? И почему с Сигнаевской школы дети и учителя собрали деньги, и побоялись давать их твоей маме( хотя она их в них просила) а сами отвезли в село Лозоватка, и отдали одному бойцу? Волонтёрством занимайся, никто у тебя его не хочет отнять, но ты обманула многих людей, и предала многих, и тех которых нет в живых, тех молодых ребят, которые были расстреляны на Майдане……………………. и деньгами там отмазаться невозможно. Когда человек чувствует за собой вину в сделанном, ОН НЕРВНИЧАЕТ И МАТЮКАЕТСЯ, а потом жалеет о том что сделал, и хочет всё повернуть в спять…

    • mail.ru felix ПТНПНХ 28.10.2014 at 16:10

      предлагаю детектор для волонтьорки і для тебе та ше остальних волонтьорів єдіного штаба допомоги ато

  • deputat 28.10.2014 at 09:36

    Вже можна впевнено говорити , що Бобов переміг. Нагадаю Зачепі його слова: “що стосується думки людей, то я її знаю”, “Але більшість простих людей не хочуть вже і бачити цих екс-регіоналів, щоб знову вони повернулись до влади, саме вони, своїми діями і створили цей безлад, і цю трагедію яка зараз відбувається в країні.” От такі от пиріжки.

  • mail.ru felix ПТНПНХ 28.10.2014 at 15:44

    чого переміг саме Бобов? а хто ж мав ше шанси? наші славетні демократичні сили продолжають гризтись між собою то і виставив кождий район по своєму кандидату. корсунь голосував за Зуєнка наш-за коваля і то лише третій результат. в корсуні ніхто не знає коваля в нас-зуєнка. Бобова знають всі. тому він і переміг. надіємся шо він буде жарить яйця і помагать армії і після виборів.
    поки наші демократи не перестануть один одного топить-перемога буде за Бобовим. коли вже всім це дойде?

  • Vlad 28.10.2014 at 21:12

    Чого про Коваля не чули, він так активно водку роздавав, а проголосували за нього в Лузоватці та в Товмачі, не важко здогадатися чому. Але це не головне . Головне як судять у Шполі. І чи суддя користується законом, чи тільки власним переконанням. Чи щоб добитися справедливості треба було його привітати з Днем юриста із подарком, який суддя сам озвучить. Звичайно подарок вимірювався не однією тисячею гривень. В противному випадку на законне рішення сподіватися не треба

  • deputat 28.10.2014 at 21:57

    А хто демократ? Коваль чи Зуєнко? Демократи у владу ходять в краватках, а не в камуфляжній формі. Тому їх місце не у владі, а в Києві на площі Перемоги. Саме там знаходиться цирк.

  • zhora 28.10.2014 at 22:23

    В черговий раз на виборах переміг не кандидат, а перемогли ГРОШІ. Кому подарили плазмовий телевізор, кому передвиборчий ремонт в садіку зробили, кому просто заплатили (десять тисяч гривнів-агітатору) і знову нас усіх ЖДЕ-ПОКРАЩЕННЯ №2 уже сьогодні.

  • mail.ru felix ПТНПНХ 29.10.2014 at 14:16

    в корсуне виграв бобов! в шполе виграв бобов! только разниця одна-корсунським волонтерам бобов гроші не дав, а нашим-дав. такшо ше невідомо хто з них умней.ті шо горді,а їх хлопці зерзнуть? чи наші, шо кажуть продалися,зате наші хлопці вдіті в теплі вещі! так шо все правильно. треба шоб помагали всі і регіонали і демократи.

  • Ivan provodnik 30.10.2014 at 12:16

    Читав оце коментарі і хочу сказать,шо багато тут брехні. От хоча б узяти коментар Максима в народі Масяні Мийдодирчика, бреше гад безбожно, а до церкви ходить. Пише, шо був лише в одній партії «Єдиний центр», а в юстиції на нього зареєстровано аж дві партії, ще й в “Нашій Україні” свого часу “управляв”. Управлінський досвід він отримував? Не вірте гроші він прикарманював та людей дурив, він же бігав до тимохи, думав регіони-назавжди,пригріють,накормлять, а вийшло не ті лапті взув.

  • sergiy 30.10.2014 at 17:13

    Що ти нам тут казки розповідаєш, provodnik ти засраний. В юстиції не можуть зареєструвати більше однієї партії на людину, бо так по-закону. Я Максима добре знаю і тобі до нього ніколи не дорости. Він розумний і порядний, а ти не такий.

    • Ivan provodnik 31.10.2014 at 09:33

      Сергію, бачу ти такий розумний, як і мийдодирчик. Роззуй очі, такі як він скрізь встигають, що йому закон. Де більше платять там і він з мамцею.Зайди на сайт РДА http://shpola.gov.ua/obyednannya-gromadyan.html і ти побачиш що під №59 30,10,2008 партія “Єдиний центр”зареєстрована на максіка, під №62 19.02.2010 він голова партії”За Україну”, а в 2006 набирався управлінського досвіду під маминою спідницею в “Нашій Україні”. Після цього досвіду він благополучно став мийдодирчиком. А таки зерно правди в твоїх словах є, бо я не такий, як масяня і щоб сягнути його рівня мені треба опуститись до його, а я як ти зауважив правильно – не такий..

      • sergiy 31.10.2014 at 19:45

        Ти, дурню, тобі говориться про управління юстиції. Та й на сайті РДА інформація подана з 2-річним інтервалом. Тебе телепня не запросять організувати парторганізацію, бо не вистачить ума. А якщо людина й змінила партійний квиток, то своєї думки не змінює тільки дурак, тим більше шо Єдиний центр, наскільки я знаю, саморозпустився.

      • sergiy 31.10.2014 at 19:55

        Видно ви боїтеся, що Максим зруйнує чиїсь плани на мерське крісло. Да. Він зможе, якщо схоче. Він взує всіх вас гуртом, це точно. Шкода тільки, що він мабуть не схоче витрачати на вас свій час.

        • troll 01.11.2014 at 09:44

          особенно я боюся масяньчика! він у нас такий політичний лідер, що ні в кого шансів більше немає! а ти сергій мабуть допомагав цьому крутому політику сотруднічать з тімохою на виборах 2010 року – він все з ним погоджував у кабінетіку, і мера заскалету теж видвинули начебто від максімчикового єдиного центру а насправді його риги підпримували. і всі його декілька депутатів все робили як риги диктували. а тут наш патріот знов висовується на олімп! максімчик – тимошенку прієт передавай і лазіку заодно – він тобі вже дав добро на новий магазинчик!

          • sergiy 01.11.2014 at 23:41

            Де твоя совість, людино? Та він вже декілька років без батька, довго не знаходить постійної роботи мати. Ніхто йому не допомагає. Все на його плечах. Ця людина сама себе зробила. Він глибоко порядний і відповідальний. Та ти ж із ним навіть поруч не стоїш!!!

  • deputat 30.10.2014 at 17:18

    На сайті з’явився Троль – 2, або Ivan provodnik. Теж буде тут людей гадити. Де тільки в суспільстві такі нахаби беруться? Як кажуть: в сім’ї не без виродка.

  • Vlad 30.10.2014 at 20:13

    Такі нахаби сидять в суді, ще й когось судять

  • troll 31.10.2014 at 20:05

    вітаю вас любі друзі. займався справами а тут зайшов переглянути, як же почувають себе сепаратюги на онлайні. ненавидять троля – це очень даже харашо! бо він правду пише від якої в деяких мозги воспаляються. ліля вам в горлі і коваль вас самогоном споїв! ох ви й чуміки! масянька чудова й розумна людина і павлов ваш вождь! ну-ну! продовжуйте, коники, дуже цікаво все оце читать! главне шо ви район пінімаєте на рівень, за вами весь народ!

    • sergiy 31.10.2014 at 22:23

      Ти чмо ніде й не дівалось. Поназивав себе як не “provodnik” то ще якийсь хр-н.

      • troll 01.11.2014 at 11:04

        чмо – це ти! краще пощитай скільки в тебе клічок. і назвись так як є насправді – тупий даун.

  • Ivan provodnik 03.11.2014 at 11:46

    Воно й видно, шо сам себе зробив, бо в двох нормальних, тверезих людей таке навряд чи вийде. А Любаші яку роботу не дай, то не захоче працювати, дуже полюбляє вибори. Їй же пропонували бухгалтером у РДА і в казначейство, так ні їй подавай голову райради або РДА. Ти коли не будь чув як вона розмовляє з продавцями в магазині максіка, лящить аж шибки тріщать. Вона з своїми амбіціями нігде роботи не знайде, та й нормальні керівники з їхньою сімейкою не зв’язуватимуться. Поруч з таким мурлом ніколи і не стоятиму.

  • OpenID عبدالله ليبرمان 03.11.2014 at 12:40

    Людмила, я Вас люблю !

    • yandex.ru алексей 04.11.2014 at 20:01

      Так женись на ней, тем более,что замужеством она бредит да и живот уже нормальный, все на блюдичке, только живи))))

      • OpenID عبدالله ليبرمان 05.11.2014 at 19:02

        ок. мразь.

    • OpenID loginza3186e023830e1148c78d33102596904c 09.11.2014 at 16:00

      и давно ты её любиш? я слышала что у неё есть парень! Слышала что он младше её в два раза, ещё зелёненький он, пару лет как школу кончил, может учится гдето! она молодец, я её уважаю, как у неё это получилось! даже залетела от него! для чего ты ей, искай другую! или у тебя проблеми с девушками! решать тебе.

      • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 10.11.2014 at 01:00

        Да, правда, кто постарше, тот знает побольше, где была, с кем была,когда была. Со всеми с кем была – от всех была беременна (с ее слов) но почему то никто на ее беременность не повелся. Наверное пришлось переключиться на малолеток им легче по ушам проехать.

      • yandex.ru loginza228f15e64ff8ea832498d9de731f3687 02.01.2015 at 10:54

        Cлышали мы Людмила Петровна и не такие сказки в Вашем исполнении, Андерсен отдыхает,сама пишу, сама в это верю, Вы лучше расскажите как и кому информацию даете о своих сотрудниках, хотите очень стать начальником? Бог Вам судья.

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 05.11.2014 at 23:42

    Ну молодец. Ятак понимаю, что импотенты у нас еще не перевелись. Я уверен, что бабушки у подъезда будут тебе зимой очень благодарны за то, что ты своими рогами, которые тебе наставит Людмила, все сосульки снесешь.

  • Vlad 09.11.2014 at 09:42

    Коли Тупота із своїми традиціями буде нести відповідальність за свої діяння. Доки народ буде сліпим??? Чому ніхто не ставить питання хто таким сферистам тут допомагає??? Чому суддя не може винести справедливе рішення??? Чим будуть люди розраховуватися за їхні махінації????

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 09.11.2014 at 23:41

    А ты Vlad в роле шакаленка который крутится возле “Шерхана”, потявкает о том, что Вы идете на север, потявкал и опять в норку. Не надоело народец то подбадривать? Пока ты тут тявкаешь традиции спокойно решают кадровые проблемы в агенстве – как они его называют “Агентство недвижимости”, пример явный, только нашли зацепку по регистратору – уже отстранен от работы, начнут копать дальше-кадры попадут, ну в общем умеют ребята работать с персоналом “Агентства недвижимости” и наплевать им,что ты Vlad здесь пытаешься народ на востания поднять. Смотри как бы тебя традициям не слили.

  • Vlad 10.11.2014 at 16:33

    А хто такі традиціі??? Шарлатани!!!! Таких не бояться.а от чим закінчиться суд для Тупоти цікаво??? Тут людей не треба просити, тут повинна запрацювати люстрація!!!! А на рахуно кадрів земагенства , то міняють їх не традиціі, а магнат який користується їхніми послугами, а може й сам їх створив, щоб замилити людям очі. А вони без нього нуль. Баби з окружноі і пару алкаголіків!!!!

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 10.11.2014 at 19:01

    Перестань Vlad нести ересть про люстрацию, я так понял,что ты ярый свободовец. И кого интересно ты будешь люстрировать? Ты хоть немного читай законы. Летаете друг за другом в облаках с образованием в три класса и два прохода. Один раз уже дали власть таким холопам как ты в 1917 больше история повторятся не будет. За традиции , Тупоту и девок с объездной ты не переживай, опита ведения дел у них дай Бог каждому. Посмотрим на коне чный результат который ждет “Агентство недвижимости”

  • Vlad 10.11.2014 at 20:49

    По перше, я не партійний. По друге люструвати треба тих, хто судить не по закону, а за ремонти. По третє, мало хто потребує досвіду повії і алкаша. Чи не так?????

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 10.11.2014 at 21:09

    Забудь Vlad о люстрации ибо ты там участия принимать не будешь как бы сильно ты непартийный этого не хотел, не твое корыто. Бери в руки плакат да посмеши народ, борец ты наш. Без тебя обойдемся.От того,что ты пыжишься на сайте вышеупомянутые тобой люди меньше денег не получают.

  • Vlad 11.11.2014 at 07:58

    Низость а не люди. До денег им далеко, за копейки работают, скоро за еду будут

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 11.11.2014 at 10:43

    За деньги или за еду но “Агенство недвижимости” рапрягают конкретно)))

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 11.11.2014 at 19:09

    Ну что Vlad кого и с кем будем люстрировать, с такими холопами как ты?)))

  • Vlad 11.11.2014 at 19:25

    Цікаво хто це проплатив??? Мабуть дуже багата місцева людина??? Їх у Шполі не так багато, тим більше пов’язаних з держземагенством. Якщо ця людина діє такими методами, то люди навряд чи їй будуть довіряти. Пройде час і всім все стане ясно

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 11.11.2014 at 20:10

    Пока тебе Vlad станет ясно то все вопросы будут решены. И как бы ты не старался людям с объездной и которые работают за копейки и пищу, с твоих слов, все поплечу.

  • Vlad 12.11.2014 at 08:19

    Хай добре пережовують, а то можна й подавитися. Всяке буває

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 12.11.2014 at 09:12

    Успокойся Vlad, такая структура как традиции проглотит и не заметит. Как говорили древние китайцы “Лучше сделать и жалеть – чем жалеть о том, что не сделал “. Доброго тебе дня.

  • Vlad 12.11.2014 at 10:54

    Якщо там з окружноі то звичайно проглотять. Вони тільки те й роблять що ковтають.

    • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 14.11.2014 at 12:25

      Ну, что Vlad как там поживает “Агентство недвижимости”?

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 12.11.2014 at 15:09

    Vlad да ты ХАМ)))

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 15.11.2014 at 15:33

    Что Vlad интерес к традициям уже пропал? Или это они тебя в пятницу сделали?)))

  • Vlad 17.11.2014 at 22:09

    Я не знаю до чого тут п’ятниця, але інтерес у мене до шахраїв і аграрних традицій в тому числі не пропав. Мені шкода тис старих людей, яким такий алкаш як Тупота вішає лапшу, а своїм власним дітям не допомагає, йому очевидно не вигідно. У них же немає паїв. Так навіщо ті діти, треба на благо традиціями працювати, а то ще дуже мало обманутих людей. Давай Тупота дерзай!!!!!!

  • yandex.ru loginza0ffe99668bb1fc222e5b2ddf0aa19ba1 18.11.2014 at 22:36

    Смотрю я Vlad на твои коменты и думаю, что жизнь тебя сильно обидела. Мне очень жаль тебя))))

  • Vlad 21.11.2014 at 21:28

    Ліна Борисівна себе пожалійте. Від вас всі від вернулись. Навіть зустрічі з вами уникають. Ви думали що ви незамінна, а виявилось навпаки. Покинули і не вспоминають. Так що жаліть вам себе і жаліть

    • yandex.ru loginza228f15e64ff8ea832498d9de731f3687 26.12.2014 at 22:58

      Давно традиции не промышляли в агентстве недвижимости и вот имеем хороший результат. Все то что пан VLAD с читал утопией воплотилось в жизнь. По одному из кадастровых регистраторов возбуждено уголовное дело по второму идет проверка в рамках уголовного дела. Дерзайте потомство ШКРЕБКА, удачи Вам и Вашим пассажирам )))