Освітяни у Шполі не повинні мерзнути при відключенні опалення

03.03.2018

Освітяни у Шполі не повинні мерзнути при відключенні опаленняБагатьох мешканців Шполянської ОТГ обурює питання щодо тимчасового зупинення навчального процесу в селах, селищах у зв’язку з економією газу. Адже практично усі вони опалюють приміщення за допомогою вугілля та дров і ніякого відношення до газу не мають.
Ще одним дуже важливим запитанням завдалася директор станції юних техників, Лілія Усик, яка готова звернутись до панів міністрів та пана президента. В соціальній мережі опубліковано її пост відносно того, чому прикручуючи тепло в навчальних закладах, вчителі повинні продовжувати кожен ранок ходити на роботу, сидіти в холодних приміщеннях. Чому б не подумати про дистанційну форму роботи для освітян в такі особливо морозні дні, які прийшли до України разом з циклоном?
Адже кожен раз під час карантину, канікул, ніхто з уряду не забуває нагадати про заощадження тепла, не думаючи про те, що в ціх закладах продовжують знаходитись люди, педагоги, здоров’я яких теж повинно цінитись.
Наприклад, Лілія згадує про торішні весняні канікули, коли за три тижні до кінця опалювального сезону, було вимкнено опалення у школах. Як наслідок – багато педагогів, її колег, захворіло.
Вона рекомендує урядовцям також посидіти в мерзлих кабінетах, а ще краще в холодних маєтках, які зазвичай площею такіж, як школи, та померзнути разом з педагогами всієї країни, може спаде на думку хоч щось корисне.

Це цікаво

Немає коментарів

Залишити відповідь