Вітання для почесного шполянина

22.02.2018

Вітання для почесного шполянинаПочесному громадянину міста Шпола Володимиру Флоріановичу Зданевичу виповнився 20 лютого 91 рік. Вітання пане Володимире приймав у міській школі-ліцеї №2. Саме там на урочисту подію зібралися вчителя, учні та представники влади Шполянської об’єднаної громади.
Привітала з днем народження пана Володимира секретар міської ради Тетяна Каландирець. До її слів вітань приєднався також голова міської ветеранської організації Микола Торба, який зазначив, що його трудові здобутки вкрай важливі для життя громади, прославлення Шполянщини, Черкащини, та України взагалі.
Досвід іменинника, його поради допомогають молоді впевнено крокувати далі.
Було зазначено, що Володимир Флоріанович Зданевич за свої 91 рік пережив чимало: війну, голодомор, службу на флоті (7 років), зумів освоїти 7 професій, та усі вони різнилися. У будь-якій справі, цей чоловік показував себе лише працьовитим, розумним, хазяйновитим, бо частіше всього займав посади керівника в державних установах. Завдяки пану Володимиру українці можуть користуватися сотнями кілометрів асфальтованих доріг.

Це цікаво

Немає коментарів

Залишити відповідь