Унікальні кросворди пропонують у Шполі
0
Унікальні кросворди пропонують у Шполі

Начальник відділу культури та туризму Шполянської районної держадміністрації Анатолій Лозовий, поділився своїм захопленням та вмінням. Його улюблена справа – це розробка унікальних кросвордів, які потім друкуються на чашках. Анатолій полюбляє українську естраду минулих років і складає кросворди, які зв’язані з життям та творчістю відомих українських виконавців: Павла Дворського, Назарія Яремчука, Василя Зінкевича та ін. Автор ідеї поділився з журналістами, що замовляє в видавництві лише дві чашки – одну дарує тому, для кого присвячена робота, а другу лишає у власній колекції. До чашки входять перелік запитань, та відповіді на них. Цією, справді, пізнавальною та цікавою справою Анатолій Іванович займається вже більше ніж двадцять років, таким чином популярізуя українську естраду та музичну творчість України.

0
Чемпіони по дзюдо із Шполянського району

В Черкасах 27 січня 2018 року проходив чемпіонат по дзюдо по області. Учасниками були дівчата та хлопці до 18 років. Взяли участь в змаганнях також вихованці Матусівської ДЮСШ Шполянського району. Переможцем у ваговій категорії став Ашот Абрамян. На другому місці опинилася Валерія Сморщок. Третя сходинка дісталася в вагових категоріях Різвану Лорсанову та Катерині Музиці. До перемог майбутніх чемпіонів підготував тренер з боротьби дзюдо Михайло Дмитрович Оберемок. За його позитивний вплив на молодь, сприяння зростанню підлітків та молоді в спортивному дусі, адміністрація Матусівської ДЮСШ виразила щиру подяку самому тренеру, та батькам вихованців.

0
Влада Шполи рапортує, що дороги майже чисті від снігу та льоду, а жителі міста обурені

Сайт міськради в Шполі рапортує, що дороги міста очищені від снігу. Або, майже всі очищені. Місцеві жителі негодують. Соцмережі переповнені повідомленнями, про те, як в Шполі від слизьких доріг страждають люди різного віку.