0
Черкащина: у Шполянському районі відбулася велика і довгоочікувана подія

В  Товмачі, на батьківщині повстанських отаманів Холодного Яру Івана Лютого-Лютенка і Чорного Ворона відбулася велика і довгоочікувана  подія.  В цьому населеному пункті  за участі представників влади району, села та громади, за кошти сільського бюджету, урочисто відкрито погруддя українському мислителю, поету, художнику і просвітителю, Великому Кобзареві – Тарасу Григоровичу Шевченку 

1
Шпола після виборів: відсвяткували, випили, закусили та декого позбулися
Новини , у місті / 25.06.2017

Після виборів уже пройшло достатньо часу. Відсвяткували, випили й закусили, декого позбулися, дехто сам не захотів йти в ногу з цією командою. Настав час виконувати щедрі обіцянки, – пише у соцмережі Фейсбук шполянин Білояр Сварожич.

1
Силовиків на Черкащині запевнили, що про нахабні вибори у Шполі не забули
Новини , у місті / 25.06.2017

Черкаська обласна організація партії “Справедливість” вимагає від правоохоронців не допустити “забуття” зухвалого порушення законодавства під час перших виборів депутатів Шполянської міської ради та Шполянського міського голови.

1
Черкаська область: пожежі виникали лише у Шполянському районі

На відкритій території у селі Іскрене, через необережне поводження з вогнем, виникло загорання сухої трави яке поширилося на площі у 300 кв.м. Загорання о 17:04 ліквідували рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які не дали поширитися вогню на більшу територію.