Черкащина: у Шполі зі святами привітали сім’ї загиблих героїв

15.01.2017

Новорічні та Різдвяні подарунки сім’ям загиблих учасників АТО вручали  голова райдержадміністрації Володимир Потапенко,  голова ГО “СПІЛКА УЧАСНИКІВ АТО ШПОЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ” Віктор Савчук та фахівець по роботі з учасниками АТО ШРЦСССДМ Аліна Яценко.
Усього привітали 5 родин воїнів АТО, які проживають у м. Шпола (Кондратюк, Пікуєв) та в селах району: Сердегівка (Майоренко), Веселий Кут (Тихолоз), Матусів (Лифар). Родини отримали продуктові набори та солодкі подарунки.
Члени родин загиблих подякували за підтримку та добру пам’ять про їхніх синів.

– Наші герої загинули недаремно. За Батьківщину, за людей, які повинні допомагати одне одному й щиро підтримувати», – говорить Вікор Савчук.

– Ми приїхали привітати вас з Новим роком та Різдвом Христовим, побажати вам здоров’я та добробуту, віри в майбутнє та життєвої сили. Всього вам найкращого, і нехай береже вас Господь! – звертався до учасників АТО та їх родин Володимир Потапенко.

– Дуже важко розмовляти з матерями загиблих хлопців. Наче й хороше діло робиш, провідуєш, допомагаєш – але на душі тяжко, бо нагадуєш про нездоланне горе. Для матерів горе не меншає з прожитими роками, адже вони щодня пам’ятають про смерть своїх синів… – зізнався Віктор Савчук.
  

Спонсорську підтримку для родин загиблих надали: ПрАТ «Шполянський завод продтоварів» Олег Кошовий ( олія, солодощі, майонез, ковбасні вироби), «Шполянський хлібзавод» Ігор Матіка (кошти), Продовольча база Марія Мельник (цукерки), ТОВ «Трасагроресурс»  Світлана Пресліцька (борошно). Шполянська райдержадміністрація висловлює щиру подяку спонсорам за їхню небайдужість та щедрість.

Це цікаво

Немає коментарів

Коментування неможливе.