Колишній кандидат у міські голови про вибори у Шполі: цінна порада

27.10.2015

1Як ми вже повідомляли, за попередніми данними, 25 жовтня міським головою Шполи обраний представник ВО “Черкащани” Сергій Кравченко.

Колишній кандидат на посаду міського голови Петро Комар, коментуючи результати виборів у Шполі, дав цінну пораду виборцям рідного міста:

Кожному кому не вистачатиме грошей на ліки, продукти, одяг чи не задоволений комунальними послугами, міським благоустрієм варто згадати за кого він проголосував, або чого не пішов на дільницю

Про це Петро Комар пише у соціальній мережі “Фейсбук” – повідомляє кореспондент “Шпола онлайн”.

Це цікаво

9 Comments

  • Кунець 27.10.2015 at 15:40

    От біда, що Петро Комар не став мером. Тепер нам ні ліків, ні комунальних послуг, ні їжі з одягом не буде. )))

    • Форт 27.10.2015 at 17:56

      Петя ти собі мабуть на ліки встиг накрасти. Од призову відкупився, то чому ж ти не міг одкупитися тими грошима які ти вкрав? Міг. А тепер підеш?

  • Сергій 27.10.2015 at 17:56

    Петю коли ти вже не будеш піарить. Чи ти думаєш що ти такий розумний а всі дурні.

    • Саня 27.10.2015 at 21:30

      Петя не піариться. Це черкащани з шполян ідіотів роблять. Підкупили членів комісії і лєві голосували. Думаєте Лебедин самий умний?Та вся Шпола бачила методи Черкащан. І три ума Тупота, Богач, Струк . Три дибіли. Оце і є лице черкащан. Шахраї . За яких без грошей ніхто не голосував би.даже три дибіли. Треба було так партію назвати три дибілка і ко.

  • Отець Сергій 27.10.2015 at 19:30

    Шо ти Петю костюмчик, на старця поміняв, після того як Шполяни, тобі сказали, що ти ніхто – і звати тебе ніяк !

  • facebook.com Petro Komar 28.10.2015 at 09:08

    Щиро зичу всім, хто мене підтримує, щоб ви завжди мали гроші. Щоб могли купити собі якісні продукти та найкращий одяг, а дітям дали бажану освіту. Бажаю шполянам їздити по європейським дорогам, мати гарний благоустрій та змогу платити за відмінні комунальні послуги. б Всього вищезазначеного від душі бажаю і Вам Кунець, Форт, Сергій, Отець Сергій та іншим тим, хто мене не підтримує.
    Але якщо хтось, не дай бог, незадоволений своїм матеріальним становищем та міським господарством, прошу згадати про свій вибір у день голосування.

    • паша 28.10.2015 at 11:30

      хто не задоволений нехай звертається до черкащан (якщо конечно вони з вами будуть бадакать бо свою справу вони зробили), а ви прстий народ живіть за 21 копійку в день, бо 150 грн поділити на 720 календарних дні скільки і получається – дорого продали свій голос ?

    • Форт 28.10.2015 at 16:30

      Це вже агатація виборів через 2 роки? Та не клянч ти вже. Навіть, якщо й Черкащани через 2 роки підуть в битіє, тобі Петро Вікторовичу це не допоможе. Ти себе заплямував ще перед цими виборами. Просто не всі це знають, а потрібно було б провести пропаганду щодо того, який ти патріот своєї держави, втікши своєчасно на лікарню, а потім і взагалі піти на вибори. Хоча в цей час вже мався доказувати свій “розафішований” патріотизм.
      Замітьте шановний Петро Вікторовичу, багато людей висловили тут своє незадоволення результатами виборів, але ніхто не згадав за Вас і не сказав у Ваший захист нічого. То може це знак для Вас, що пора Вам займатися тихенько своїм бізнесом та красити паркани в жовто-блакитний колір.

  • York 31.10.2015 at 12:38

    Кравченко зробив із шполян своїх рабів.