Черкащина: у Шполі коментують попередні результати виборів

26.10.2015

1За попередніми даними, на виборах міського голови Шполи переміг висуванець ВО «Черкащани» Кравченко Сергій Володимирович (із значним відривом від суперників).

На виборах до міськради лідирують ВО “Черкащани” 42%-45%. На другому Солідарність15-17%.

Проходять також ВО «Батьківщина», «Громадянська позиція», Радикальна партія, ВО «Свобода».

Виборчі перегони у Шполі прокоментував громадський діяч Олексій Пірогов:

Народ доведений до рівня дешевої повії, яка готова віддатись за копійки і якій байдуже хто і як матиме.

Важливо знати, що дешева повія несе не тільки гонорею та сифіліс, а значно небезпечніше—СНІД.

Нова влада повинна зрозуміти, що палаючі шини-це дитяча гра й пройдений етап. Все це вкрай небезпечний сигнал, а «відбивання» витрачених коштів може привести до непередбачуваних наслідків.

Важливо зробити належні висновки.

Монополія завжди погана, а на владу-подвійно!

Ніхто за нас думати не буде!

65 Comments

  • Pingback:

    На виборах у Шполі із значним відривом лідирує Сергій Кравченко | Про все - Черкаські новини. Життя міста Черкаси та Черкаської області

  • drakosha 26.10.2015 at 18:25

    Люди які голосували за ВО “Черкащани”, або йшли по їх списках, паплюжать пам’ять героїв, вони вже на виборах президента Януковича призвели своєю байдужістю до смерті небесної сотні і тисяч смертей в зоні АТО. Вони нічого ніж забуття і пекла не заслуговують. Бог їм суддя.

  • drakosha 26.10.2015 at 18:38

    А взагалі у багатьох містах України пропонували не менше 500 гривень, а вас купили за 150 , так що навіть тут вас надули ВО “Черкащани”.

  • За ВДВ 26.10.2015 at 19:37

    Коваль тварюка ти кончана застрелься сука продажня.Мало табе ишака котельями закидували.Хоч ти гандон сам сибе закидав.

  • За ВДВ 26.10.2015 at 19:45

    Ти ше раз примазися до атошніків я тобі чавальнік розібю сука така.з тебе баец як з гавна пуля.вали агітіруй за мальчіка казьол.

  • drakosha 26.10.2015 at 19:51

    Кравченко 43 %
    Плосконіс 15 %
    Комар 11 %

    Люди ви здуріли???? Ви проголосували за людину яка має одну житєву позицію, якщо ти не начальник і не великий бандит ти 3 сорт. Тепер за це буде платити. Ви це заслужили.

  • Толя 26.10.2015 at 20:01

    Шполянська молодь різко прокоментувала прийдешні вибори.

    http://dzvin.org/shpolyanska-molod-rizko-prokomentuvala-pryjdeshni-vybory-pryamo-u-byuletenyah-fotofakt/

  • Сержик 26.10.2015 at 20:45

    эх, успокойтесь, это ваше мнение, а большинство людей считает по другому, посмотрим что будет, лично за Черкащан, и посмотрите что было за годы до того как они шли на выборы, окна и новые туалеты в школах, дороги по селах и тд… а что сделала прошлая влада?

  • zz..zzz 26.10.2015 at 20:55

    Якась падла знову продалась за 300 гривнів, тим хто грабує людей, тим хто довів їх до зубожіння і тепер купляє за триста гривнів. І правильно! Ви продажні більше і не коштуїте, Ви самі собі виставили таку ціну, І ці з Черкащан (ЛНЗ) давши вам їх, і дальші будуть багатіть вважаючи вас БИДЛОМ. Коваль “патріот” він собі знає ціну і продався значно дороще, ти Сергію хоть більше не розповідай що ти “майданівець”, ти той хто біжить туди де більше платять, та фотографують на весь зріст. А наші шановні вічно бідні і нещасні вчителі також продались ЛНЗ “Черкащанам” навіть фотки поскидали на свій сайт з їхніми подарунками. ГАНЬБА вам не шановні, от продажності дітей ви тільки і навчите, а більше нічого. Ждіть тепер наступного разу на наступних виборах ЛНЗ Ткаченко чи Кравченко для ще більшого свого збагачення будуть іти в Верховну Раду то тоді вам ще дадуть, а пока ВСІ сосіть карамельки.

    • Фома 26.10.2015 at 22:34

      Міліцію повідомляли про численні порушення на виборах.реакціі нуль. во черкащани підвозили виборців автобусами і після голосування розраховувались. У магазині комерсант за голос пропонували 600 грн. Куди дивиться пан Кутовий??? Чи йому також очі засліпило. Цікаво скільки відсотків набрали б Черкащани без грошей відомого курячого олігарха???нуль. Сто відсотків. Як низько!!!!!!!!!

    • facebook.com Анатолий Иванович 26.10.2015 at 23:59

      Коваль земельки підібрав в свій час в селі в людей сертефікати видирав .Мені здається що він “ноги”а не голова

  • Сергій Коваль 27.10.2015 at 08:32

    Я пройшов Майдан,бачив багато трупів там і довго не міг відійти від цього,бо й мене могли вбити,не вбили тільки тому,що я вовремя втік.Потом повернувся з Майдану і вирішив стати головою РДА,вірніше за мене вирішили,а я хотів стати,але забувся,що в мене немає вищої освіти,коли згадав то вже був новий голова.Потом пішов на войну,мене там даже чуть не вбили,ну треба ж шось людям брехать.А потом я рішив отомстить всім і здружився з регіоналами,феодалами і прокурорами.Це були гарні часи.Ми звозили різне бидло на футбол,поїли це бидло безплатним пивом,а їхній дітей годували безплатним мороженом.І я себе почуствував барином.Я давно себе хотів почуствувать барином,ше тоді коли заливав сливу і пиздив свою жінку,але мене ніхто не воспрінімав за барина,не жінка,не діти,не куми і вообще ніхто,інколи даже ізбівали сильно.І я вирішив не пить,бо не барське це діло бухарити.В Товмачі підсів Кукурудзу і став мером.Скупив в дурників,яких потом привеземо на футбол і напоїмо їх безплатним пивом,земельні паї і отут я почуствовав себе барином і інші це почуствували.А тепер я себе вообще рабовласником чуствую скуповуючи разом з іншими баринами голоси отих холопів,які так хотіли безплатного пива на стадіоні.І мені вже похер майдан,небесна сотня і все остальне.Я добився свого.Я БАРИН!Надіюсь дуже,що мене ніхто не буде бити за це!

    • Кунець 27.10.2015 at 15:46

      Єх, не можете ви собаки млешиві заспокоїтися! До влади не попадаєте ні Лазік, ні Павлов, ні Шандрук! Буде тільки Ляшенко з Горбачем удвох з опозиції для годиться погавкувати. Виступ Коваля просто вас із останніх залишків розуму звів. Здохніть уже, ублюдки, бо ваша агонія смердить на всю Шполу.

      • Форт 27.10.2015 at 18:34

        кунець ти ще тупіший, ніж той хто назвав себе Сергієм Ковалем і написав оту ахінею. Хоча правдиву.

        • Саня 27.10.2015 at 21:34

          форт, чи Тупота чи тому подібне ти бенки протри коли гавкаєш, барига

          • Форт 29.10.2015 at 20:22

            Саньок! А бенки на шо протерти? Якщо ти дебіл не зрозумів, що я написав, то тобі потрібно тоді звернутися до спеціалістів, щоб поправили те чим розуміть ти можеш, чи міг.
            А ти в нас, “Саня в законі”?

      • drakosha 28.10.2015 at 01:46

        Наскільки я чув та стаття в якій він радіє за Черкащан була опублікована без відома Коваля, там в ній аж смердить Сторчак і людьми які за нею стоять. Гроші які дали на церкву ВО “Черкащани” вийдуть боком церкві. Церква має бути моральним обличчям. А що може навчити церква яка бере гроші від бандитів??? Тому самому БОЖЮ, що і мордорська церква.

        Всі хто голосував за Кравченка пожаліють за це, і також пожаліють ті хто його підтримав, він спробує кинути усіх. В нього така натура. Не можна від черепахи чекати що вона полетить.

        • Ракицький 31.10.2015 at 17:39

          Написав той, хто жодного разу не допоміг на будівництво того храму.

          • Піпл 01.11.2015 at 06:00

            Не факт

  • vk.com Наталья Максимова 27.10.2015 at 23:13

    Результаты этих выборов нужно не признавать, поскольку они куплены партией магната Кравченка Д.В. Нужно не дать объявить их результаты на первой сессии районного совета, бойкотировать сессию. Народная рада (если она еще существует), партии демократического направления,все честные и порядочные люди, не дайте захватить власть в районе и городе Кравченкам и их свите.

    • Сержик 28.10.2015 at 00:34

      ахахахаха) вот это план)

    • Сержик 28.10.2015 at 00:34

      и сразу страница удалена) ясно все)

  • Ілья 28.10.2015 at 00:17

    Чому так багато негативних розмов про Коваля Сергія? Він був на Майдані, він є учасником АТО багато хто його до донедавнього часу вважав патріотом, принаймі так його “подавали” в місцевій пресі. І ось такий бруд начебто на цю “святу” людину. Просто до багатьох прийшло прозріння хто він такий. Він виявився звичайним ЗРАДНИКОМ тих ідей про які він як МАЙДАНІВЕЦЬ повинен був знати, і якщо він дійсно був на Майдані то він не міг їх не знати. Сьогодні була розмова серед так званої “нової еліти” хто з “Черкащан” може бути кандидатом на голову райради, один з кандидатів це Сергій Струк – колишній регіонал, секретар політради ВО Черкащани. А хто рекламував цих “Черкащан” на весь зріст в пресі- “патріот” Коваль С.В. та Шполяночка плюс і виходить так що “патріот -МАЙДАНІВЕЦЬ” Коваль сприяв проходженню до влади таких РЕГІОНАЛІВ З ВО ЧЕРКАЩАНИ як Струк, Мальчик та інших. Де Ви таке бачили щоб “патріот майданівець “-піарив регіоналів, і чи це не зрада? І робилось це не за просто так, свою вигоду він уже отримав і ще буде отримувати. А ще його образили в його колишній партії то він пішов в іншу думає щось там втілювати в своє життя, але люди свої висновки про такого “патріота ” вже зробили, а зрадників ніколи не любили, їх використовували а потім викидали, ти Сергію вже використаний. “Найчастіше зрадниками стають надзвичайно амбіційні люди з не втіленими в життя планами, ображені вищими чинами, які прагнуть довести всьому світу, що вони непересічні особистості, здатні змінити навіть хід історії. Зрадниками часто виявляються ті, котрі взагалі не викликали найменших підозр і користувалися беззаперечною довірою.” За таких Ковалів і йому подібних писав пророк Т.Шевченко. “За шмат гнилої ковбаси. У вас хоч матір попроси, То оддасте.” В даному випадку гнила ковбаса була від ЛНЗ.

    • Cамотній вовк 30.10.2015 at 13:13

      Звичайно, вибрані люди не кращий варіант для Шполи, бо всі вони з тої самої колоди карт, вміло перетасованої. Та хіба була якась альтернатива, варта вибору? Покажіть, хто змінить по справжньому на краще наше життя. Точно це не ви, пані Ільченко, і не ваша подружка Сторчак з Шполяночки.

  • Марина Чесна 28.10.2015 at 09:35

    Люди добрі! Та як же після цих виборів можна поважати “мецената” Кравченка Д.В., як він може дивитися в очі порядним людям? Ганьба йому, а Шполяночці+,Шполянським вістям, вірніше їх редакторам, які так завзято розхвалювали його порядність, багаторазова ГАНЬБА.

  • Борець з корупцією 28.10.2015 at 10:36

    Ну шо, привели привели холуїв князя Діми до власті на Шполянщині? Ну а тепер ждіть – водолєчебніцу вже за 3 копійки скоро Лебедину прокурорчик бивший продасть (на їхній сходці це вже рішено), і буде в центрі Шполи гарна кантора ЛНЗ, а зуби продажні баби з дідами будуть робити в часніків – по 300 гривень, за які продали Шполу їм вам надовго хватить. Одне слово – маладці!!!

  • Коваль 28.10.2015 at 10:38

    Ми разом з Народною радою запрошували всих на Віче,яке проходило на Майдані в Шполі!!Хотіли вигнати всих тих,хто не навидить усе українське!Такі люди і в райраді сидять, і в адміністрації.Але чомусь шполяни не виходили!Їм було байдуже!!Навіть великі патріоти ховались за вуглами,а зараз почали писати,різну фігню!Я вірю,що ця команда набагато краща за попередню(хоть і вона не ідеальна),але нам вдалось розпрощатися із тими,хто десятками років контролював Шполу!А разом з Вами,ми будемо їх контролювати!!

    • паша 28.10.2015 at 11:35

      брехун бігав і кричав, що з регіоналами не сяде і на одному гектарі, і , що случилось Коваль ? брехун !

    • Борець з корупцією 28.10.2015 at 12:09

      Контрольор ти наш, кукурузку вже зібрав на свої полях сільрадовських, з прокурорчиком грошики вже поділили? Скіки там – кажуть трохи більше міліона в карман поклали? Тепер можна і в теплих кабінетиках зимувати та ще земельку в людей за безцінь відбирати. Ждій Сірожки, прийдуть за вами, тільки коктелі вже не самі собі підкидатимете. На вилах обох винесуть.

    • Марина Чесна 28.10.2015 at 13:46

      Коваль, ти кажеш:”Я вірю,що ця команда набагато краща за попередню(хоть і вона не ідеальна),але нам вдалось розпрощатися із тими,хто десятками років контролював Шполу!”. А як же бувший регіонал Струк- казнокрад, якого навіть одіозний Тулуб вигнав, та проти якого була відкрита кримінальна справа,, проте він зумів відкупитися в Корсунь-Шевченківському райсуді, а також хабарник Кравченко С.В.. Ви ж тепер в одній команді!!!!!???? І це називається розпрощалися? А ще ж треба цій бандитській команді відбити ті мільйони, які Кравченко Д.В витратив на підкуп виборців… Веселе життя почнеться після виборів. Одним словом, до влади прийшли “чесні” люди… Покидьки ви… Ганьба вам всенародна.

  • Марина Чесна 28.10.2015 at 12:43

    Коваль, не викручуйся, нарешті ти рокрився у всій своїй “красі”, проявив своє істинне обличчя. Бог тобі суддя.

  • Віктор Слюсар 28.10.2015 at 13:35

    За що боровся МАЙДАН? За чесність,гідність,майбутнє.Після виборів про яку чесність у Черкащан можна говорити?Про яку людську гідність у тих хто продався?Сергій Коваль ти жорстоко і справедливо боровся з негідниками але за твоєю спиною заховалися ті хто не набагато кращий від тих з ким ти боровся.Тебе використали. Політика і базар чимсь схожі,але коли на базарі товар не продається-він знецінюється,а в політиці коли політик не продається-рівень довіри до нього зростає.Опоненти Коваля,Сергій допустив помилку і його використали,але хто має право його судити?Ми разом були на Майдані коли гинула НЕБЕСНА СОТНЯ,він воював у Донбасі,а де в цей час були ви-судді.ТІ ХТО МАЮТЬ МОРАЛЬНЕ ПРАВО СУДИТИ КОВАЛЯ ДАДУТЬ НАЛЕЖНУ ОЦІНКУ ЙОГО ДІЯМ І ВИЗНАЧАТЬ МІРУ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.Цькуючи одних ми забуваємо тих хто пхав Шандрука розвалюючи НАРОДНУ РАДУ як нині валять роботу ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ при РДА глашаті Черкащан Осаула і Сторчак.Суспільству час прозріти і почати контролювати владу.

    • Форт 29.10.2015 at 20:40

      Слюсар – ти ще тут. А я думав ти послухав поради усіх тут присутніх людей і пішов десь уже щоб буть не тут. Дурню покайся. Бо ти ще в слідуючому коментарі сам себе переплюнеш. Ну як напише аж “за душу бере”.

  • Коваль 28.10.2015 at 16:55

    Правильно сказав Слюсар,мені дадуть оцінку люди!!Тільки не ті,що робили все щоб розвалити Народну раду!!Не ті,що створювали другу самооборону,не ті що створювали другу громадську раду у аля гурмані!Не ті лжедемократи,які возили Шандрука по обласні раді,роблячи з нього патріота!Заспокойтесь,і покажіть на що ви здатні,крім того що писати бруд,під псевдонімами!

    • Псіхатолог 28.10.2015 at 17:38

      Не бзди скотина-скотиняка… не переводь стрілки, тут за тих людей ніхто й мови не веде. Мова йде про тебе і про твої обіцянки про чесноти на яких ти намагаєшся зайти на крісло. Ти ж горло падло рвало що з ригами ні ні… А зараз, що в одній партєйкі ??? Да тебе треба разом з ними направить кліфт лагерний мірять!
      Ти ж їм сука служив!
      Слюсар то старий пердун і маразматік!!!

    • Псіхатолог 28.10.2015 at 17:54

      Млять, Коваль матня ти, досить займатись дешевим заїждженим популізмом!

    • Форт 29.10.2015 at 20:43

      А Серий звичайно підіграв Слюсару достойно. Написав не хуже. Пацани та Вас потрібно на лауреатів відправить на отримання Нобелівської премії, в галузі складання оцього бреда, який Ви тут так вдало складаєте. Ви ще обніміця і розплачтесь на радостях один від одного.

  • Коваль 28.10.2015 at 17:47

    А хто за Вас,бибирав Бобова?В 2010 зрозуміло,Ви йому повірили..?!А після подій на Майдані,після початку війни,де регіонали зробили все,щоб загинули патріоти?Ви знову проголосували за цього регіонала!!Хто в цьому винен??Може також я?Я винен ,що в міські раді патріоти не проголосували за перейменування вулиці Леніна,в вулицю Небесної Сотні!!??Я винен,що ви не могли підняти своєї сраки з дивана,і вийти хоть на шполянську площу!?Не кажучи вже про Євромайдан,і АТО!Не шукайте винних,там де їх не має!!Все я більше на маразм відповідати не буду!!

    • Псіхатолог 28.10.2015 at 18:42

      Не переводь стрелочки стрелочнік, який нах Бобов!? За нього мови ніхно не веде як і за сотню небесну, справа в тобі особисто як особистості.
      Не плутай сліди ЗАЄЦЬ сцикливий.

      • Коваль 28.10.2015 at 19:18

        Сцикун ти !!Напиши падло відкрито,а не ховаєш свою морду!!

        • паша 29.10.2015 at 08:05

          ти Коваль мабудь забув, що ти в Катеринополі наробив ?

          • Псіхатолог 29.10.2015 at 10:04

            Та того Коваля треба за ноги та об вугол хати!!!

        • Піпл 29.10.2015 at 13:44

          Морда-це в тебе! Для чого ти був на Майдані! Щоб ти і твої діти лизали жопу Кравченку, Мальчику та іншим зажратим. У тебе ні совісті, ні розуму, ні гордості немає, зрадник-тавро на життя.

          • Сергій 29.10.2015 at 16:58

            “Та яка там зрада”- так думає Коваль “Я добре заробив за те що підтримав цих зажерливих, мені добре заплатили, і ще не один раз заплатять, землі я нахапав, кукурузу продав, мені і моїм дітям добре а всі остальні мені пофіг, головне що мені ХОРОШО І Я ПРИ БАБУЛЕТАХ. А Майдан то буВ так, подумаєш, нада бути з тими зажерливими бо в ніх є бабло, і нічого що там регіонали, і це зовсім не ЗРАДА, от якби я в АТО фуру з зброєю продав сепарам, та і то також не зрада Я б поділився з ким треба та ще і медаль отримав би”- ох Сергію, Сергію гроші тебе погублять.

      • Форт 29.10.2015 at 20:45

        Псіхатолог – оцінка 5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555!!!!!!!!! Красавчик потішив.

    • Погляд зверху. 07.11.2015 at 18:39

      Не звертай уваги! Як би там не було, а ти заслуговуєш поваги за те, що взяв в руки зброю і захищав Україну! За те, що лишив всі справи і ризикував життям. Деякі з сільських голів в цей час, заробляли з армянами на асфальті, а в часи Майдану збирали по селі “тітушок”. Кажуть, Васильківський голова Дубина Іван Михайлович це робив, а зараз знову став головою. Так що Сергію, ти заслуговуєш на повагу за твій патріотизм.

    • Погляд зверху. 07.11.2015 at 18:45

      Cергію, не звертай уваги! Як би там не було, а ти заслуговуєш поваги за те, що взяв в руки зброю і захищав Україну! За те, що лишив всі справи і ризикував життям. Деякі з сільських голів в цей час, заробляли з армянами на асфальті, а в часи Майдану збирали по селі “тітушок”. Кажуть, Васильківський голова Дубина Іван Михайлович це робив, а зараз знову став головою. Так що Сергію, ти заслуговуєш на повагу за твій патріотизм.

  • Погляд зверху. 28.10.2015 at 19:45

    Коваль патріот! А ви, хто його паскудить, говнюки! І ще… писаки безграмотні. Помилка за помилкою!

    • Форт 29.10.2015 at 20:48

      Зверху видніше. Тільки дивись не впади, зверху.

    • Мойша 30.10.2015 at 23:49

      Боже мой…это ты собственной персоной снизошел к нам грешным? Просвети!!! Падаю пред тобой на колени и возношу свои грешные руки, марающие бумагу.

  • Сергій 28.10.2015 at 23:05

    Так він патріот!?? А ще патріоти всі НОВОСПЕЧЕНІ остальні ВО Черкащани зажерливий Ткаченко (лнз), Струки, Козуби, династия Мальчиків, Кисленки, Колесніки, Кошові, Мадюді та всі остальні. Ви Стали депутатами не тільки через гроші ЛНЗ, а ще і через те що вас підтримав Уманець В.П. -людина яка зробила багато добра людям на відміну від вас, то тепер ви всі зобовязані цілувати його і всіх його хворих в задницю. Памятайте про це.

    • Сержик 29.10.2015 at 21:31

      добре, будемо памятати

  • Піпл 29.10.2015 at 05:28

    40 відсотків за зажратих-це ті , що заслуговуть жити під панами та їх холуями . Але інші тепер знають всіх гнид в обличчя. Це Ковалів кінець-щоб він не тявкав. Бездарний мер та зажраті мають всі повноту влади – тепер у них є можливість виконати всі обіцянки. Головне- вони не назавжди і половина людей їх люто ненавидить!

    • Сержик 29.10.2015 at 12:49

      можеш тихенько десь біситься? ну обіжений ти, всі це розуміють… але вважаєш себе самим розумним, але по правді це не так…

  • Українець 29.10.2015 at 17:49

    Сержик! Це ви не розумні і нічого доброго для вас попереду. Обраховуйте збитки.

    • Сержик 29.10.2015 at 21:28

      Ще один обіжений) на скільки обіжений що, не замітив що я ніде не казав що я розумний) звідки знаєш що нічого для мене? можливо я не з політики? і чому навіть для черкащан буде все погано? тому що ти так сказав?

      • Піпл 31.10.2015 at 07:14

        Ти ж сам розумієш чому…і це невідворотнє. Не напружуйся…святкуй…розслабся. 2500 за мера-однолюба, при кількості виборців Шполи мізер, оплата ваша- нічого особливого, люди вас ненавидять, їжте поки….

  • Українець 29.10.2015 at 18:13

    І чому комусь біситься, що ви гроші роздаєте, чи мера дуріка треба бояться разом і секретарем і Плетінем, чи Струка! Не видавай бажане за дійсне! Ждем ” подальших гучних перемог”

    • Сержик 29.10.2015 at 21:31

      шановний, підіть купіть якогось чайку і попробуйте відпочити, не психувати) якщо ваша партія або партія яку ви симпатизуєте також не пройшла, нічого страшного… не кричіть, а перемоги вони будуть тут ви точно підмітили)

  • Піпл 29.10.2015 at 19:51

    Сержику. Не збираюся біситись взагалі, ні тихо, ні голосно… обіжені ви всі…Богом, на розум і совість. Хто розумний буде видно…. з часом…. не швиди, Сержику.

  • Ілья 30.10.2015 at 13:18

    То коли вже будуть офіційні результати виборів? П’ять днів хватає для того щоб не тільки підрахувати а і переписати всі протоколи та фальсифікувати результати. Чи що там не так? Правда казав Слюсар що це не вибори А ЛОХОТРОН для ЛОХІВ. То хай ЗАЖРАНІ поможуть порахувати, вони дуже розумні, вони СОБІ все дуже добре рахують.

    • York 02.11.2015 at 20:31

      Результати були відомі ще до виборів. черкащани платили по 300 грн. В середньому. Ми тепер стали рабами Лебедина. Тепер побачимо перші кроки мерацікаво за що в першу чергу візьметься???? Земля ???? Чи щось подібне????

  • Ігор 02.11.2015 at 00:55

    Очевидно, що несправедливі ці вибори не принесуть тих змін, котрих ми прагнемо. Не було рівних умов для всіх кандидатів. Було домінування грошей, які мали вирішувати долю виборів. Ці вибори були НЕ прозорі. Прозорі вибори – це вибори, де є рівні можливості в усіх кандидатів. І вибори депутата це не є вибори мецената, а ВО “Черкащани” перед виборами зробили з себе образ меценатів-благодійників, а це є підкуп виборців, який буває як прихований так і відвертий, та неприхований. В квітні 2014року громадська організація “ОБЕРІГ” звернулась до ЛНЗ з офіційним зверненням, в якому просила надати (по можливості) для бензогенератора що використовувався вночі на блок посту при в’їзді в місто 10-20 літрів бензину, був виписаний пропуск і на території ЛНЗ звернення було передане ПАНУ Анатолію Ткаченку. Так от цей пан (а нині депутат облради) так і не знайшов можливості допомогти. А от коли звернулись на АЗС “Юпітер” до Плахотнюк Леоніда то він зразу надав допомогу. А в Ігоря Кукурузи ніхто і не просив він сам з своїм колегою по бізнесу запропонував і надав допомогу. Щиро ДЯКУЄМО. Дуже прикро що ті хто ідуть в депутати “допомогу” надають тільки перед виборами (підкуп виборців) і таким чином приходять до влади.

  • Псіхатолог 06.11.2015 at 12:32

    http://shpolyanochka.com/politika/2002-mi-vitrimali-viborchij-tisk-i-vdyachni-vsim-odnoselchanam

    Оце “Шалавочка ПУЛЬС” дає правдиву інфо, та того голову на хабарі піймали! ЧМО а не голова села! Відкупився.

  • z толя 23.11.2015 at 14:23

    Голів сільських рад, та директорів шкіл в селах потрібно міняти після кожних виборів, (агітують за тих хто більше дасть) тоді з них буде більше толку.