Черкащина: у Шполі назріває новий скандал

1Кому чого не вистачає? Кому грошей на хліб, а кому фонтану біля Шполянської райдержадміністрації. Нинішня влада збирається прибрати з площі Героїв Майдану пам’ятну стелу Героїв Небесної сотні, яку було встановлено ще в перших числах квітня 2014 року.

На її місці в подальшому планується встановити фонтан, орієнтована вартість якого сягає більше мільйона гривень. Колишні організатори тітушок представники яких і до цього часу знаходяться в районній адміністрації, впливають на процеси, що відбуваються в районі, і готові на витрати. Зібрати кошти на фонтан допоможуть і місцеві бізнесмени екс-регіонали, які зараз в списках уже інших партій і готуються іти на місцеві вибори.

Завдання стоїть одне : прибрати стелу Героїв Небесної сотні подалі від адміністрації – десь – кудись в кущі, щоб її не було видно з вікон адміністрації, щоб вона не муляла їм очі…

От ведеться будівництво нового пам’ятного знака Героям Небесної сотні навпроти ресторану «Імперія ». Кошти було виділено з міського бюджету, а це 40 тисяч грн і це вже майже готовий монумент, який виготовляє творча людина з золотими руками Володимир Нанаєв.

Також на упорядкуванні території біля нового пам’ятного знака ” Героям Небесної сотні” вирішили «попіаритись» ті, що почергово міняють своє забарвлення та політичні погляди. Адже незабаром відбудуться вибори – боротьба за гроші, за владу та заміна свиней біля корита, а перед виборами , як кажуть, методами боротьби не перебирають. Це так звані активісти однієї з партій, хоч кілька місяців тому ці підприєці-бізнесмени були зовсім в іншій політичній силі.

З цим монументом все зрозуміло, а от чи потрібний там на цій площі фонтан?

Дороги – яма на ямі, людям не вистачає грошей на ліки та їжу, а в них думка про фонтан, а не про те, щоб у людей була пристойна робота, гідна зарплата та гарне життя.

Вадим Філатов
м. Шпола

2

Опубліковано у Без рубрики | Теґи: , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

1 коментар до Черкащина: у Шполі назріває новий скандал

  1. iван коментує:

    Поруч з площею уже був фонтан в якому ніколи не було води, і його засипали землею получилась клумба. Можливо коли переможемо в війні, відбудуємо економіку тоді зробимо і фонтан, але сьогодні це не на часі. А ще наші підприємці звикли відмивати грошики, так було завжди складають кошторисну документацію в кілька разів вищу, а потім розміри “відкату” можуть доходить до 50% і вони в “шоколаді”. Саме тому в нас депутати, або підприємці, або аграрії які “розводять” селян. Вони знову ідуть на місцеві вибори для свого збагачення, в армію бажаючих нема, а от в депутати ідуть уже навіть з своїми синами, та дружинами. Як приклад ВО “Черкащани” подивіться списки там однакові прізвища, всі ці люди уже збагатилися, але їм того мало. Вони уже нам простим людям підняли такий рівень життя що ми уже і оселедця не взмозі купити. Бо дорого. А у них і відпочинок за кордоном, і нерухомість там і все це зароблено працею простих людей. А за що загинули ГЕРОЇ НЕБЕСНОЇ СОТНІ?

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *