Черкащина: у Шполі погрожують депутату

06.02.2015

4 лютого 2015 року депутат Шполянської районної ради від ВО “Свобода” В’ячеслав Кишінько написав заяву до правоохоронних органів за фактом погроз на його адресу. Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної організації ВО “Свобода”.

Депутат-свободівець відзначає, що йому на телефон почали надходити погрози фізичної розправи, у яких невідомі зловмисники називаю націоналіста “фашистом”, “вбивцею” та обіцяють фізично знищити.

Останнім часом депутат боровся з власниками Шполянського механічного заводу, які, за інформацією працівників підприємства, продавали комплектуючі запчастини до систем залпового вогню “Град” до Російської Федерації в 2014 році.

Начальник районного відділу міліції запевнив свободівця, що справа за фактом погроз життю та здоров’ю буде розкрита.

“Я не боюся цих погроз. Зрозуміло, що таким чином хочуть вплинути на мою позицію при розгляді багатьох резонансних питань, які я піднімаю та роблю публічними. Крім того, моя волонтерська робота по допомозі українським солдатам в зоні АТО теж могла потрапити до поля зору антиукраїнських сил”, каже В’ячеслав Кишінько, депутат Шполянської районної ради, голова Шполянської районної організації ВО “Свобода”.

Нагадаємо, що “Дзвін” ще у серпні минулого року підняв у ЗМІ тему роботи шполянського заводу, який не просто у час війни відвантажував запчастини для російських “Градів”, а й належав Російській Федерації. На основі наших публікацій народний депутат Леонід Даценко направив до правоохоронних органів кілька депутатських запитів та звернень.

http://dzvin.org

8 Comments

  • Стьопа 07.02.2015 at 11:26

    Таких продажних, як цей депутат ще треба пошукать. І за шо йому можуть погрожувать? Явно не за принциповість чи справедливу громадянську позицію. Просто натрапив на таке чмо як сам.

  • Іван Сірко 07.02.2015 at 14:10

    Цей коментарій з іншого сайту до цієї статті, сказано добре, особливо про казки. Чи провірять правоохоронні органи чи дійсно надходили погрози чи ні? В цього пана весною вродіби обікрали магазин і він це також повязав з політичною діяльністю. Ще там одна знаменита волонтерка для підвищення свого рейтингу заявила що перебувачи на сході її полонили сепаратисти, але зразу і відпустили… Адже ще багато людей вірять в казки.

  • Націоналіст 07.02.2015 at 16:20

    Він депутат не районної, а міської ради. Хоча й це також прикро, що такі пройдисвіти там є.

  • Сергій 07.02.2015 at 22:17

    А чому на фото зображено військову техніку? Мабуть тому, що Слава “мощний” волонтер.

  • Данило 09.02.2015 at 19:11

    Може Слава сам це все й придумав, для власного пiару?!

    • Васильків Василь Васильович 11.02.2015 at 17:36

      Так і є це точно, або Славко сам себе налякав тіліфоном з будуна. Гиии ледь роздерши гочі.
      Доречі адміністратори сайту, а чому Ви не всі коментарі пропускаєте. Та щей про Вашого “Святого” Кишінька коментарі видаляєте?
      А статтю під назвою:
      «Шпола: списки тих, хто ухиляється від мобілізації передадуть до правоохоронних органів»
      Ви здерли у «Шполянських вістей» трохи добавивши туди «Нової доби», перерив все на сайті “Нової доби” подібної статті не побачив.
      http://shpolavisti.com.ua/suspilstvo/2711-48-shpolian-popovnyly-riady-zbroinykh-syl-ukrainy

      Такі Ви “чесні”, а ще когось трутнями обзиваєте!!!

  • Васильків Василь Васильович 11.02.2015 at 17:48

    А Ви ще когось називаєте газетою сепаратистів так Ви звідти матеріал крадете. Вікторук Вам не дав статті красти це ще одна причина Вашого наїзду на редакцію?

    На місці Федоровича я б на Вас в суд подав, авторські права Ви порушуєте.
    Причому безбожно.

    • Форт 11.02.2015 at 18:49

      Ні Ви що пан ВВВ, це саме чене й правдиве, без нотки сепаратизму та створення хаосу в районі видання.!!!!!!!!!!