Шполянський район: мешканець села вкрав у сусідки доріжку та здав її на металобрухт

Щоб заробити грошей, чоловік розібрав металеву доріжку на території домоволодіння місцевої жительки та здав її на металобрухт. Оперативники встановили особу крадія. Відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

До Шполянського райвідділу міліції звернулася 69 – річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що з території її домоволодіння зникло 5 чавунних плит, якими була вимощена доріжка. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу.

Пенсіонерка розповіла співробітникам карного розшуку, що в будинку не проживає, а про крадіжку довідалась від сусідки яка наглядає за домоволодінням. Спілкуючись з місцевими жителям працівники міліції отримали інформацію про те, що днями люди бачили як 27-річний місцевий житель віз селом декілька металевих плит, схожих за описом на викрадені.

Підозрюваного знайшли за місцем проживання. Чоловік не став заперечувати своєї вини та розповів, що знав, що в будинку ніхто не живе, тому вирішив цим скористатися. Вночі скоїв крадіжку та здав плити на металобрухт. Отримані 700 гривень витратив на власні потреби.

Як повідомив начальник Шполянського райвідділу міліції Вадим Кутовий, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Запись опубликована в рубрике Новини, у місті с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>