Шполянин за крадіжку мобільного може сісти на 4 роки

23.01.2015

Чоловіка, який незаконно заволодів мобільним телефоном, затримано, він дає покази. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Шполянського районного відділу міліції звернувся 32-річний житель одного з сіл району та повідомив про пограбування. Чоловік розповів, що ввечері відпочивав в розважальному закладі зі своїми знайомими. За сусіднім столиком сидів невідомий, який почав вмішуватися у розмову. Виникла сварка і її учасники вийшли на вулицю, щоб з’ясувати стосунки. Під час словесної перепалки зловмисник вибив з рук потерпілого мобільний телефон, схопив його та подався навтьоки.

Під опис підозрюваного, який отримали правоохоронці, підпадав 24-річний раніше судимий місцевий житель. Зловмисника затримали за місцем проживання, при собі чоловік мав телефон потерпілого. Молодик кається у скоєному, звинувачує у всьому оковиту та не може пояснити причину свого вчинку.

Як повідомив начальник Шполянського районного відділу міліції Вадим Кутовий наразі слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.

novadoba.com.ua

One Comment

  • Пятачок 23.01.2015 at 19:48

    дві останні статті від ментів….так що там з повішеним в парку? розкажіть чи що