Черкащина: влада у Шполі святкує, а на вулицях купи сміття

Влада у Шполі святкує і зовсім забула про свої функціональні обов»язки. Яскраве підтвердження цьому можна побачити у дворі житлового будинку по вулиці Леніна 54. Про це повідомляє кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн».

Свято Різдва мешканці Шполи святкують з купами сміття на вулиці. Кількість сміття щодня зростає, але комунальні служби закрили на це очі і схоже роблять вигляд, що нічого не сталося.

«Кому потрібна така влада? Чому таке гарне місто як Шпола, яке має всі перспективи розвитку, має бути засмічене? Це ганебно і не витримує критики. Поруч з нашим будинком поліклініка та станція «Швидкої допомоги»», – кажуть обурені городяни.

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

7 коментарів до Черкащина: влада у Шполі святкує, а на вулицях купи сміття

  1. Пінґбек: Шполянські комунальники не прибирають наслідки новорічно-різдвяних святкувань | Про все - Черкаські новини. Життя міста Черкаси та Черкась

  2. OpenID عبدالله ليبرمان коментує:

    кстаті, це позаду комариного магазину))))

    • Форт коментує:

      І хто ж це такий обурений каже? Мать ті, що й минулого року туди сміття по ночам носили, а тепер (в принципі як і завжди) тільки про наше чи чисте, чи засмічене місто пишуть. Чисто там де не гадять. Пора вже це і зрозуміти. А на саночки та на сміттєзвалище? А нафіга? На Заскалету нажмем, опаскудим, обгадим та він і вивезе. Навчіться в першу чергу поважати оточуючих, не срать самі, а потім комусь махати пальчиком.
      Мені цікаво!!! То нарешті, ми дізнаємося чи ні “Хто ж це такий весь час розпитує обурених громадян? Ох і преса у нас чесна.

      • editorinchief коментує:

        Ви дивний. Люди мають брати сміття та везти на саночках на сміттєзвалище? А навішо влада, комунальні служби? Це ж не стихійне звалище. Цей смітник зростав, бо його не вивозили.
        Які б люди не були у Шполі, але це не звільняє владу від обов”язку робити все для того, аби воно було чистим…

        • Форт коментує:

          Та Ви передивіться статті про сміття з попереднього року і тоді зрозумієте, хто та про, що говорить. Це болячка не теперішнього року і не пройдешнього, і навіть не пройдешніх декілька років тому. То чому ж це питання не “розкручувалося” тоді? А той хто розкручує це сміття, його найменше саме сміття цікавить. Просто так нада. Всі гімно а наші “таємні” піарщики сміття ну прямо скажемо “Робін-гуди”, тільки не для бідних і знедолених, а для себе гарних та красивих. Тобто нічим не кращих чим ті на кого пишуть.

  3. Maxim коментує:

    На проблемі вивезення сміття, звісно, легше пропіаритись, ніж вирішити її. Легше коментувати рішення уряду, обговорюючи деякі фрагменти, аніж дати всесторонню компетентну оцінку. Шкода, що наші депутати займаються політикою, а не проблемами людей.

  4. Кость коментує:

    Максиме, люди повинні займатися проблемами людей. Годі сподіватися на політиків та депутатів. хіба минулого року мало аби це зрозуміти? Законодавство, що змушує виконувати обов’язки – є, лишилося про це нагадати так званій владі міста.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *