63
Волонтери зі Шполи побували на Донеччині: до стійких холодів більшість добровольчих батальйонів не готова

Представники Народної ради Шполянщини з гуманітарним вантажем, який був зібраний мешканцями Шполи, та адресними посилками та передачами нашим героїчним землякам, побували в зоні АТО. Ми побували в Маріуполі, і уже через деякий час зустрілись з одним з наших вояків АТО, якому земляки з Лебедина передали передачі, які ми передали безпосередньо із рук в руки.

6
У Шполі оголосили полювання на тих, хто палить листя: будуть штрафувати

В зв’язку з численними скаргами жителів міста Шполи, та у зв’язку з різким збільшенням в осінній період порушень санітарного законодавства,- масовим спалюванням опалого листя, та з метою запобігання погіршення якості атмосферного повітря в місті, міською владою було прийнято рішення про проведення спільно з правоохоронними органами, та представниками громадськості рейдів

79
Черкащина: мешканців Шполи продовжують безкарно труїти

Наше маленьке містечко в центрі України, потопає у чадному диму. Три дні поспіль люди на центральних вулицях задихаються від кіптяви. Громада обурена таким свавіллям з боку працівників Комунального підприємства «Благоустрій» та роботою керівника даного підприємства Нарадька М.А.