Міська рада Шполи стала попереджати громадян про те, які рішення прийматиме

30.09.2014

Нарешті міська рада Шполи стала попереджати громадян які рішення прийматиме. Про це на власній сторінці у мережі «Фейсбук» пише депутат міської Ради Петро Комар. Шполянська міська рада вперше опублікувала проекти рішень які будуть голосуватися на черговій сесії. Див. посилання: shpola.gov.ua/2011-04-03-16-35-51.html

 У порядку денному зміни до бюджету та земельні питання.

Читай. Аналізуй. Вирішуй. Орієнтовна дата 9 жовтня.

«Нагадую. Всі бажаючі можуть бути присутні на сесії», – пише Петро Комар.

23 Comments

  • Maxim 01.10.2014 at 11:09

    А чи були Ви такими публічними, коли вибирали Горбача головою земельної комісії взамін на посаду голови бюджетної комісії? Адже громада була проти такого призначення в земельній комісії. Чи це не були кулуарні домовленості?

  • Форт 01.10.2014 at 21:04

    Хай ше Петро напише, як голосує він за підняття ринкового збору та збільшення на податок за сплату за користування земельною ділянкою, зокрема пій своїм магазином….. І таке інше. А то прям Петя землю перевернув догори ногами, відкрив еврику. Ну прям Робін Гуд для обездолених земляків творить. Тільки чогось за ним толпи людей “обездолених” не видно. Видно люди вважають, що не достатнь Робінгудив депутат Комар для людей.

  • zhora 01.10.2014 at 23:34

    Почті кожний підприємиць є депутатом, і почті кожний порушує закони, те що міська рада буде попереджати шполян про свої рішення то це добре, але чому вони не попереджали людей коли розпродували деякі міські обєкти, які продавались за копійки, оголошення давали тільки в шполянські вісті хоча потрібно було давати і в обласні газети, все було домовлено. В деяких депутатів (партія регіонів) таких як Шановний ПАН Мальчик, з його торговими об’єктами також не все гаразд з документами, і іше кое с чим, по папірах хата, а насправді магазин, ресторан ІМПЕРІЯ, вже кілька років косить нормальне бабло, а документів і досі на нього нема, а шо головний пожарнік району депутат, головний податківець району депутат, і чогось шось мені так думається що деяким підприємцям краще платить хабарі ніж податки, а можливо просто ці “шановні” люди не хочуть виконувати свої посадові обовязки. Шановні депутати міської ради скажіть чи є відповідні дозволи міськради на цю імперію? а чому їх нема? а архітектурне бюро як могло дати дозвіл порушуючи санітарні норми і водний кодекс, шо там з 50метровою захисною смугою? також порушення, а на другому березі там де молодь відпочивала біля танку ПАН Мальчик повикидав лавочки і веде стройку стіна будівлі іде прямо по межі його ділянки. Прикладів порушень підприємцями-депутатами багато, може когось за ці порушення притянули до відповідальності? і шо ти їм скажеш вони ж депутати, і ідуть туди шоб захищати свої бізнес інтереси, а не відстоювати права ШПОЛЯН, на яких їм наплювать. Чиновників в райадміністрації повні кабінети, деякі на роботу ходять коли гарно виспляться, а деякі по магазинах в робочий час примерками займаються, всякі відділи, служби і так далі, самі себе преміюють, отпуска як в генералів, а шо вислуга уже ого го, штани протерають в на держслужбі давно, а порядку нема, кожне ПАДЛО сидить в своєму кабінеті на народні гроші і намагається ніфіга не робить, то вони в наші Україні, то повскакували в Батьківщину, то регіоналами стали і все держаться цеї служби як воші кожуха, якщо нада завтра більшість службовців будуть готові шоб бути коло держкормушки присягнуть самому ЧОРТУ. Це така х…я малята. Висновок. НА ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ в Шполянському районі більшість пристосуванці і ГНИДИ.

    • OpenID عبدالله ليبرمان 02.10.2014 at 18:28

      + 1

  • Olga_ 03.10.2014 at 09:29

    Доброго дня. В мене питання до міського голови Заскалєти В.М., депутатів міської ради та голови бюджетної комісії Комаря П.В. в чому причина постійного відтягування дати проведення чергового засідання міської ради (необхідний пакет документів для проведення засідання готовий) ? З повагою, Ольга.

    • facebook.com Петро Комар 03.10.2014 at 15:15

      Відповідно до закону “Про місцеве самоврядування в Україні” сесія міської ради скликається міським головою.

      • Форт 03.10.2014 at 19:35

        Ох ти бля – знає!!!

  • deputat 03.10.2014 at 10:25

    А бабло Ви занесли? З повагою, депутат.

  • deputat 04.10.2014 at 19:18

    А в Комара амбіції великі – подав свої документи на посаду голови шполянської РДА. Байдуже, що великого авторитету серед людей не нажив, головне – амбіції.

    • OpenID عبدالله ليبرمان 05.10.2014 at 11:06

      ох і умора))) голова РДА? ахааха

      • MikolA 16.10.2014 at 01:35

        то ти ж теж депутат, тобі несуть, гнида?

  • Артур Алієв 04.10.2014 at 22:49

    Скажите а где в Шполе бесплатно работает вай фай? В Виннице бесплатно в каждом парке и в многих местах, также там есть возможность зарегистрировать дитя в садик, оформить субсидию, и многое другое, не выходя с дома, через интернет. Когда в Шполе будет такое? Спасибо большое за ответ.

  • OpenID ВІКТОРІЯ ВІКТОРІЯ 05.10.2014 at 20:36

    Який Петя Комар молодець, він досягає свєї мети і можливо добре, що в Шполянському районі буде такий голова адміністрації, але в мене є запитаня до нього, як до депутата, як він буде голосувати за питання №24 про зміну цільового призначення земель пунк перший якого говорить “зі зміною цільового призначення – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (код КВЦПЗ – 11), на цільове призначення – землі сільськогосподарського призначення (код КВЦПЗ – 01).”
    В той час коли Україна фактично знаходиться в стані війни з Росією землі оборонного значення передавати фермерам не доцільно. А якщо військові дії (що не виключено) розгорнуться з новою силою і не дай Бог на Черкаській землі, і замість того щоб можна було розвивати військову промисловість України у нас будуть набивати свої кармани горе-фермери. А цей фермер Присяжненко О.О. платить за використаня інших земель і чи в повному об”ємі, яка в нього репутація як у фермера? Чому законодаство не дбає про простих жителів, а надає дозвола на оренду земель тільки фермерам.
    Яка політична орієнація в цього фермера, а чи не з “ригів” він?, оскільки ця політична сила любить підгрібати ВСЕ під себе,,,
    Дайте будь ласка відповідь шановний депутат Комар П., яка Ваша позиція з даного питання.
    Ще запитання до міського голови, чому всі аналогічні питання в порядку денному мають прізвища, а даний проект рішення прізвище Присяжненко О.О. приховує?

  • deputat 05.10.2014 at 21:58

    Присяжненко добре себе почуває в земельній комісії. За роки співпраці з Горбачем в комісії гарно гріються.

  • troll 06.10.2014 at 17:47

    нехай буде хоч петро головою рда бо білий дім уже став домом опору народові.

  • deputat 06.10.2014 at 21:38

    В Шполі та районі багато дієвих та розумних людей, як молодих так і старшого віку. А що зробив Комарик за 5 років у міській раді? Тільки мітинти влаштовує та агітаційні намети виставляє. А що зроблено конкретного для міста? Нічого. Комар нуль без палички. Він, за багато років, навіть свою власну справу толком не розвинув, а хоче до влади. Не може заробити, то хоче вкрасти з бюджету.

    • troll 07.10.2014 at 16:06

      то розкажи про себе та ми тебе будем видвигать. ти мабуть зміг заробить то красти не будеш…..

    • troll 07.10.2014 at 16:07

      ти депутат напевно горбач або тімоха малий – однозначно1

  • deputat 07.10.2014 at 22:38

    Ти Тролику точно нічого не заробив, бо є люди, які самодостатні та визначають життя громади та суспільства, а є собаки, що гавкають – а оце вже про тебе.

  • Olga_ 08.10.2014 at 09:13

    Дякую

  • Vlad 10.10.2014 at 20:47

    Треба Петру Комару дати шанс. Все таки він фанат своєї справи. Він ідейний. Я з ним особисто знайомий. Він специфічний, але справжній. Хай пробує. Хуже як зараз вже точно не буде

  • MikolA 16.10.2014 at 02:30

    Петро собі на умі, не довіряю я таким людям. Але альтернативи нема, тому згоден з Владом

  • deputat 17.10.2014 at 22:14

    Альтернатива, друзі, завжди є. І вона обов’язково буде на місцевих виборах.