0
Шполянщина: алкоголь привів до смерті

До шполянських рятувальників 17 червня о 22.00 надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті одного з житлових будинків міста. Рятувальники, які оперативно виїхали на місце події, виявили в задимленому будинку господаря без ознак життя. Як виявилося, причиною пожежі стала необережність чоловіка, який, перебуваючи в нетверезому стані, заснув у ліжку із непогашеною цигаркою.

2
На Шполянщині ремонтують об’їзну дорогу
Без рубрики / 19.06.2014

Цього тижня черкаські дорожники розпочали ремонтні роботи на ділянці автомобільної дороги національного значення Н-16 Золотоноша–Черкаси–Сміла–Умань. Зокрема, поточним середнім ремонтом планують оновити покриття на площі 1200 м кв на шляху в обхід м. Шпола. Цю дорогу ремонтували й торік, інформує сайт Черкаського облавтодору.

0
У Шполі працює ярмарок

У Шполі, в районному Будинку культури, працює ярмарок-розпродаж з Черкас “весна-літо”. Про це повідомляє кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн». На ярмарку можна придбати якісні товари з гарантією: одяг, взуття, електроприлади для кухні, електро-побутову техніку, інструменти, аудіоапаратуру та багато іншого. Продукція виставлена на продаж за низькими цінами.