29
Шпола: медпрацівники весело проводять час за картами та доміно
Новини , Статті / 30.06.2014

Медична реформа в Україні спричинила надзвичайний суспільний резонанс, викликавши протести населення. Реформування охорони здоров’я є питанням надзвичайної державної ваги, адже від його наслідків залежить майбутнє нації. Сучасний стан охорони здоров’я є катастрофічним як з точки зору задоволення потреб пацієнтів у якісній і доступній допомозі, так і з точки зору соціального

57
Шполянські «краєвиди»: постійний сморід та отруйний дим
Новини , Статті / 27.06.2014

Надзвичайно “чудовим” краєвидом зустрічає місто Шпола при в’їзді зі сторони с.Кримок. Незаконене сміттєзвалище… Це поруч зі знаком населеного пункту. Краєвид що треба! Постійний сморід та дим стоїть над містом. Тисячі шполян вдихають отруєні гази, тим самим погіршуючи і так не дуже добре здоров’я.

0
У Шполі вночі пройшов буревій: зламані дерева і проблеми з електрикою
Новини / 27.06.2014

Коли вранці 27 червня мешканці Шполи вийшли на вулицю, аби їхати на роботу, вони побачили зламані гілки дерев та купи листя на дорогах. У приватних садибах пощастило ще менше. Буревій, що пройшов містом минулої ночі, звалив дерева. За даними кореспондента Інтернет газети «Шпола онлайн», – від наслідків буревію дотепер страждають мешканці села Кримки.

27
У Шполі паніка: у крамницях розкупили сіль
Статті , у місті / 26.06.2014

У шполянських крамницях розкупили наявні запаси солі. Про це стало відомо кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн». Це сталося після того, як у місті посилились чутки про ймовірне подорожчання солі та зникнення цього товару з продажу… У торговельних мережах Шполи вважають, що мешканці міста знов стали жертвами чуток, які жодним чином не відповідають дійсності.

14
Черкащина: влада у Шполі знов продемонструвала недолугість
Новини , Статті / 26.06.2014

Шполянська влада знов продемонструвала, що не здатна тримати під контролем ситуацію в місті та виконувати свої прямі обов’язки. Інтернет газета «Шпола онлайн» вже неодноразово писала про скандальне сміттєзвалище в районі залізничної станції. Комунальники почали вивозити сміття, але розпочату роботу так і не завершили.

6
Криваве ДТП у Шполі: жертву залишили біля входу до лікарні
Новини , Статті / 26.06.2014

Вчора приблизно о 14 : 45 у Шполі, на вулиці Забережній, біля будинку номер 3, невідома машина збила чоловіка на велосопеді. Як повідомили кореспонденту Інтернет газети «Шпола онлайн» свідки ДТП, – невідомі вибігли з машини і почали грузити постраждалого в машину. Потім вони поїхали з місця дорожньо-транспортної пригоди. Як стало відомо пізніше, вони відвезли чоловіка до лікарні і залишили

7
Черкащина: у Шполі знайдено лігво наркоманів
Новини / 25.06.2014

Недобудований Будинок культури, який височіє біля червоного ставка у Шполі, став лігвом для місцевих наркоманів. У цьому переконався кореспондент Інтернет газети «Шпола онлайн». Тут особливо небезпечно у вечірній та нічний час. У шполянських недобудовах збираються наркомани, а місцеві силовики роблять вигляд, що цього не знають.

14
Черкащина: Шпола має бюджет розвитку, а самого розвитку не видно
Новини , Статті / 24.06.2014

Під час зустрічі із шполянами чути нарікання на роботу міської влади. У більшості невдоволення жителів справедливе. Люди вказують на погані дороги, відсутність освітлення, багато сміття у місті та навколо. Якщо раніше чиновники міськради не вирішуючи проблем громади скаржилися на відсутність грошей, то зараз ситуація навпаки. Гроші є! Підприємці працюють і наповнюють бюджет.

3
Черкащина: небезпека на вулицях Шполи
Новини / 24.06.2014

У Шполі наче не існує дорожніх служб. В центрі міста давно не працює світлофор, дороги розбиті. На вулиці Леніна до існуючих небезпек додалася ще одна. Як інформує кореспондент «Шпола онлайн», – пішохідні переходи практично стерлися. Влада дотепер не звернула увагу на цю проблему, незважаючи на те, що небезпека існує і для дітей. Один з пішохідних переходів є біля школи.

2
Хлопці в черкаського батальйону отримали допомогу зі Шполи
Новини , Статті / 23.06.2014

Спасибі всім небайдужим жителям нашого району, які відгукнулися на моє прохання зібрати кошти на спальні мішки для наших хлопців-військових з Черкаського батальйону. В п’ятницю, 20 червня, група волонтерів і я особисто передали нашим землякам 50 спальних мішків, 11 пар шкіряних печаток, наколінники, 100 камуфляжних футболок, по 3 пари носків, ліки, сигарети і запальнички, а також велику