У Шполі звільнили зловмисника, який бився з міліцією: Народна Рада протестує

Суд відпустив зловмисника якого підозрюють у замаху на життя активіста Народної ради. Як повідомляла раніше Інтернет газета «Шпола Он-лайн», в ніч з 1 на 2 квітня Народною радою викрито підпільний гральний притон у Шполі (бар «У кума» біля магазину «Європа» по вул. Піонерській). Не обійшлося без кровопролиття: внаслідок бійки і стрілянини важко травмовано члена Народної ради.

На місці злочину міліція затримала трьох осіб. Члени Народної ради підозрюють одного із затриманих на ім`я Тарас в тому,що це він намагався вбити нашого активіста. Саме він під час затримання вискочив із міліцейського авто і намагався втекти, вчинив із міліціонерами бійку, погрожував їм розправою. На допомогу міліції прийшли члени Народної ради які допомогли зловити та приборкати зловмисника.

Після цього співробітник міліції опитавши присутніх склав протокол про вчинення ним опору працівникові правоохоронних органів. Опір працівнику міліції карається штрафом від 1700грн до 3400грн, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Разом із тим 4 квітня начальник шполянської міліції Перстюк М.О. повідомив, що суд відпустив зловмисника. Члени Народної ради звертаються до прокурора району оскаржити рішення шполянського суду.

Віктор Слюсар,
голова Народної ради Шполянського району (Черкаська область)

Запись опубликована в рубрике Новини, Статті с метками , , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

9 комментариев: У Шполі звільнили зловмисника, який бився з міліцією: Народна Рада протестує

  1. Днепр говорит:

    Весело стало жити в Шполі. Сьогодні бувший працівник міліції Тупота В. підстрелив працівника земельного відділу. Цікаво, яке буде покарання адже нападник представник відомої на весь Шполянський район київськоі фірми

  2. Днепр говорит:

    Нібито Лимар Л. Я я не знаю точно де вона працює чи там чи там.

  3. Днепр говорит:

    Але те що стріляв то це підтверджено правоохоронниками

  4. валентин говорит:

    так інформація підтверджена , підстрелена дочка Лимаря Петра Івановича члена народної ради , вона працювала заступником начальника Лимарь Людмила Петрівна. їй сьогодні в ночі було зроблено операцію та переведено з реанімації, в травматологію

  5. Sula говорит:

    Так стріляв представник киівського ТОВ » Украінські аграрні традиціі» Тупота Валентин. Це в них такі методи роботи, якщо не по його роблять то він стріляє. Цікаво в Києві так би само себе вів чи тільки в Шполі такий безлад можна розводити?????

  6. Пятачок говорит:

    от ублюдки…

  7. Правда! говорит:

    А мєнти не з народом,а зуродом!Кришують бандітів,і їх покровителів!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>