2
Черкащина: у Шполі вшанували Небесню сотню (ФОТО, ВИДЕО)

На центральній площі Шполи провели Народне Віче. Його учасники вирішили вшанувати героїв з Небесної Сотні. Духівництво УПЦ Київського Патріархату відправило молебен за спочилих героїв. Мешканці міста підтримали думку про необхідність будівництва у Шполі пам’ятника Небесній Сотні. Ініціатором Віче стала Народна Рада Шполянщини.

0
У Шполі вчили долати смертельну хворобу

24 березня 2014 року Україна та весь світ відзначають Всесвітній та Всеукраїнський День боротьби з туберкульозом. Всесвітній День боротьби з туберкульозом є важливою подією і має в усьому світі велике значення для підвищення рівня обізнаності людей про симптоми цього захворювання, його діагностику та лікування, а також щодо важливості встановлення ефективного контролю за поширенням туберкульозу.

4
Черкащина: на заводі у Шполі будують барикади, щоби не допустити рейдерів

Напружена ситуація нині склалася на Шполянському заводі запасних частин. За словами лідера місцевої організації ВО «Свобода» В. Кишінько, – «до нас звернулися занепокоєні працівники підприємства. Є небезпека закриття заводу, але цього допустити не можна, бо це робочі місця людей. Працівники заводу готові будувати барикади і діяти рішуче».

4
Голова Шполянської райради повертається з лікарні на робоче місце

Про це кореспонденту «Шпола онлайн» повідомив голова Шполянської райради Іван Скорик, який був обраний на цю посаду на нещодавній сесії. «Не виключено, що завтра я залишу лікарню і повернуся на своє робоче місце. В місті та районі є чимало питань, які потребують негайного вирішення», – сказав Він.

0
Народна Рада у Шполі просить прийняти біженців з окупованої території

Народна Рада звернулася до мешканців Шполянського району. Звернення відповідного змісту надійшло до інтернет газети «Шпола онлайн». «Звертаємося до всіх небайдужих, хто може — просимо надати тимчасові житлові площі біженцям з окупованої території АРК «Крим». Просимо також допомогти продуктами харчування та коштами для Збройних Сил України.

3
У Шполі чиновника тягали за краватку: міліція відкрила провадження

У місті Шпола на Черкащині проти представників Народної Ради міліція відкрила кримінальне провадження за хуліганство. 24 березня біля десятка членів Народної ради ввірвалися в кабінет новообраного голови райради Івана Скорика. Погрожуючи, змусили його написати заяву про звільнення. Після чого чоловіка забрала швидка допомога. Про це він повідомив кореспонденту Cazeta.ua.

9
Голова Шполянської райради: я від посади не відмовлявся і не зроблю цього

Обраний під час минулої сесії головою райради, голова фракції ВО «Батьківщина» Іван Скорик заявив, що від посади не відмовлявся і дуже скоро приступить до виконання своїх обов»язків. Про це Він заявив в інтерв’ю кореспонденту «Шпола онлайн».

5
Чому люди у Шполі кричать ганьба районному депутату від «Батьківщини» Скорику?

Шпола невелике місто де майже всі про всіх знають, а громадських активістів тим паче. Народна рада розглядала кандидатуру Івана Скорика на голову райради, але не забажала представляти його на Народному Віче. Народне Віче Шполянщини віддало перевагу іншій людині. Після цього кандидатуру Скорика висунули партії «Батькіщина» і «Удар».

3
Черкащина: Шпола проти російської окупації

Мешканці Шполи висловлюють протест проти російської окупації Криму та можливої реалізації планів щодо продовження просування територією України. Про це повідомляє кореспондент «Шпола онлайн». Небайдужі мешканці Шполи вийшли на Терешківський міст. В руках вони тримали гасло: «Якщо Путин козел, то посигналь».

5
Скандал! Голова Шполянської райради перебуває в предінфарктному стані

Знахабнілі представники “Народної Ради” м.Шпола прийшли до новопризначеного від партії ВО “Батьківщина” голови районної ради Скорика Івана Івановича і силою примушували написати заяву про звільнення. На даний час голова районної перебуває в районній лікарні в предінфарктному стані. Це тоталітарізм. Про це кореспонденту «Шпола онлайн» повідомив голова районної організації партії «УДАР» Юрій Плосконос.