Шпола: влада побоялася вийти до народу

Злодії при владі скоро тікатимуть, як тікали шполянські «тітушки» від народного гніву! На центральній площі Шполи відбулася зустріч жителів Шполянщини з народним депутатом України від ВО «Свобода» Ігорем Швайкою. Люди прийшли на площу щоби підтримати українську опозицію, яка протистоїть нинішній злочинній владі.

Пан Ігор детально розповідав шполянам, якими методами насправді сьогодні діє влада в парламенті, порушуючи всі норми Конституції України та всіх законів. Всі ми й неозброєним оком бачимо те зухвале свавілля, насилля над народом, безкарність злочинців усіх рівнів. Сьогодні в нашому й без того хворому суспільстві панують безчинства різних бандформувань, відвертих кримінальних угрупувань та великих крадіїв в законі — олігархів і високих чиновників, які працюють лише на власне збагачення, грабують державні ресурси і захищають свого пахана.

Про всі ці реалії йшлося на опозиційному мітингу у Шполі. Але місцева влада побоялася вийти до народу. Натомість прислала кількох найнятих за певну плату «тітушок» (хоча які вони там «тітушки», вони більш схожі були на якихось деградатів, а не на спортсменів-молодиків). Вони підійшли ближче, вийняли з кишень по яйцю та жбурнули по людях. Щойно виконавши свою місію, вони так дременули, що аж пил стовпом за ними став. І правильно зробили, бо наразилися б на великий людський гнів.

Але що хотіли довести наші районні керманичі? Що це і є їх обличчя? Так не треба було гроші на цих дурників витрачати — всі й так давно розібрали вашу гнилу суть. І міліція наша теж показала, що зовсім не народ вона захищає, а окрему привілейовану касту. Уявіть собі, коли ми звернулися в райвідділ зі скаргою (від кидка яйця постраждала проста шполянка), то їх цікавило лише одне — хто ловив «тітушок». От і задумуймось, яка у нас страшна система сьогодні в державі. Повторюється 1937?

В’ячеслав КИШІНЬКО,
голова Шполянської районної організації ВО «Свобода»

Запись опубликована в рубрике Новини, Статті с метками , , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий