У Шполі народного депутата закидали яйцями: тітушки нахабніють

На центральній площі міста Шпола відбулась зустріч з народним депутатом України Ігорем Швайкою під час якої так звані Шполянські тітушки зробили провокацію, кидавши гусині яйця. Вчасно втрутилися загони самооборони, які забезпечували порядок, затримали тітушок та віддали в руки правоохоронцям, яких на той час поблизу не було. Під час цих подій постраждала свободівка, яка була в неметі. Яйце потрапило в обличчя.

Як повідомив кореспонденту «Шпола онлайн» лідер районної організації ВО «Свобода» Вячеслав Кішинько, — ведеться слідство про правопорушення під час мирного зібрання.

 

Запись опубликована в рубрике Новини с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Один комментарий: У Шполі народного депутата закидали яйцями: тітушки нахабніють

  1. Станіслав Коросташ говорит:

    Любі мої, стражденні земляки!
    З превеликим жалем зустрів появу в мережі наступного повідомлення:

    20 лютого 2014 року на Київщині начальник Таращанської міліції Микола Дмитренко заявив, що жоден міліціонер не буде направлений у Київ, а вся міліція Таращі з народом. Також по місту розбіглися «тітушки» із перехопленого активістами на Одеській трасі автобуса.
    Свободівці Таращі та инші активісти організували КПП на Одеській трасі. Їм вдалося зупинити автобус із «тітушками». Транспорт їхав з міста Шпола Черкаської области, пасажири кажуть, що він наданий якимось приватним підприємцем. Наразі автобус стоїть із пошкодженими шинами, а тітушки розгулюють містом. http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/047968/

    В голову не вкладається, що в моєму рідному місті, центрі України, могли знайтися, з дозволу сказати, люди, здатні на подібний, з дозволу сказати, вчинок. Та невже ж ця влада, котра, дякувати Богові, доживає свої останні часи, зуміла довести бодай частину шполян до такого скотського стану, коли вони начисто забувають, якого вони роду і за брудних 30 срібняків ладні підтримувати її у розв’язаній нею війні проти власного народу!? Чи усвідомлювали вони, куди їдуть і яку ганебну роботу мали би виконати?! Чи усвідомлюють вони, яку послугу зробили їм ті, хто силою зупинив їх на тому шляху!? Та промислом Божим недопущено такої ганьби, аби мої земляки стали по інший бік барикади від мене й українського народу, хоч для мене особисто вже самим фактом своєї готовності до того вони навік зганьбили й себе, й тих, хто благословив їх на ту дорогу!
    Дорогі земляки! Вірю в те, що більшість з вас зуміли зберегти в собі відчуття власної гідності, а отже й зумієте сьогодні дати належну оцінку, важко говорити, шполянським «тітушкам». Сьогдні, в день жалоби за загиблими від рук беркутівців і «тітушок» українцями, особливо боляче про це згадувати, навіть. Ганьба їм довіку!
    Слава Україні!
    Слава Героям!

    І — благаю, знесіть вже те опудало з центру українського міста!

Добавить комментарий