Політик про владу у Шполі: ваш крах дихає вам у потилицю

Цинізму і підступності бандитів при владі меж немає. Нещодавно відбувся «круглий стіл» між шполянською владою і опозиціонерами. І в письмовій відповіді на вимоги громадян голова райадміністрації Черевко запевнив, що штаб Партії регіонів не працює, а діє лише громадська приймальня. Але всі ж ми знаємо чого варте їх слово. Як і у випадку з баром «Бруклін» людей продовжують відверто дурити. І ще й дивуються, чому ж це так радикально народ проти них налаштований.

Мене вразило ось що. Вчора був у поліклініці. Почув випадково розмову двох медсестер, які хвалилися третій, що побували на майдані у Києві. Дівчата раділи, що за два дні заробили по 900 грн. Розповіли про Маріїнський парк, як їх годували і комфортабельним автобусом доправили додому в Шполу. Це ж Америка буцімто платить за Євромайдан. З’ясувалося, що бідолахи й не втямили, як їх надурили, бо вважають, що побували на майдані, а насправді — на антимайдані. Одним словом, мимовільно підтримали Януковича, якого ненавидять. Дивуватися діям цих наперсточникам від влади нема чого, це зрозуміло. Але нехай люди хоч трохи задумуються над тим, що дозволяють себе використовувати банді.

Політик про владу у Шполі: ваш крах дихає вам у потилицю

Політик про владу у Шполі: ваш крах дихає вам у потилицю

У нашій центральній бібліотеці і справді є громадська приймальня ПР. Але то тільки прикриття. Щодня там організовують по декілька автобусів людей, які за 30 срібників здають нашу державу цим негідникам. Вони ж возять людей цих, як стадо, на антимайдан, щоб робити видимість підтримки Янкуковичу, якої в нього немає вже навіть у Донецькій області. Гроші їм поступають на це з Києва. Відмітьте собі — награбабовані у держави гроші.

Ті, які не можуть використати сьогодні через казначейство місцеві бюджети. Ми з однодумцями ходили зустрічати ці автобуси ввечері до Красного ставка. Зняли все на відео та фотоапарат. Вони, нещасні, нагинали голови, на наші питання, що вони робили на антимайдані, відверталися, ховали обличчя. Інші ж виходили з автобуса з бітами — це такий модний нині атрибут у нашому суспільстві! Хочу, щоб почули нас ті режисери-ляльководи у ПР: вас чекає міжнародний трибунал та Божий суд, бо ви чините несусвітні злодіяння! Не сумнівайтесь, що ваш крах дихає вам у потилицю!

В’ЯЧЕСЛАВ КИШІНЬКО,
голова Шполянської районної організації ВО «Свобода»

Запись опубликована в рубрике Статті с метками , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

11 комментариев: Політик про владу у Шполі: ваш крах дихає вам у потилицю

  1. Олександр говорит:

    Пан Кишінько, а чи не чули ви історії, в поліклініці, про розкрадання чаю, який передали з майдану, чи можливо про крадіжку грошей з скриньок «На Революцію», а можливо Вам розповідали люди куди поділись гроші які збирали на пам»ятник голодомору. Вас не вражають факти по цим крадіжкам? Та, Вам не піаритись потрібно, а книжку написати, «як красти гроші в людей».
    А щодо міжнародного трибуналу, воно якось дивно звучить, від людини судимої за кримінальним законодавством в помаранчевий період. Побійтесь Ви Божого суду!!!! А головне покайтесь і не збирайте гроші в бідних людей.

    • Рома говорит:

      Можна ще додати розділ про продаж спиртного школярам на дискотеці. Пан Кишінько добре на цьому розбирається. Ганьба!

      • Кум Сірка говорит:

        Ага, я тежпро це знаю !!! Продавав малим горілку, а є ще один підприємець Максим Страшний так тов в клубі ГОРЬКОГО з підприлавка дітям пиво продавав!

  2. Запитання говорит:

    Може краще не поливати брудом патріота, а нехай влада розкаже коли приведуть до ладу знак Шполянщина — географічний центр України, (перед в»їздом в місто), який розвалюється на очах…

    • Кум Сірка говорит:

      Хто БЛЯДЬ патріот він сам ходит до Павлова від армії відмазуватись, платив йому гроші!

  3. Андрій говорит:

    а що за історії з чаєм та грошима?

  4. Відповідь говорит:

    На крадіях шапка горить — зразу оправдовуються!

  5. Рома говорит:

    Йоханый бабай… Кышинько, ти ж такий самый як и Яныкова банда. Брехло

  6. Ярослав Іванович говорит:

    Пан Кишінько, «із грязі в князі». Це про вас. А відносно прдажу школярам спиртного, то це правда, адже гроші не пахнуть…

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>