Вперше у Шполі людей які вийшли на зустріч із народним депутатом закидали яйцями

Мені важко зрозуміти яке відношення мають районні керівники до врожайності гороху у приватному товаристві. Зовсім не зрозуміло, як адміністрація могла допомогти ТОВ «Оріон-Глас» наростити випуск продукції на 29%. Це не обов’язок влади, це обов’язок приватних менеджерів забезпечувати прибуток для свого власника. А місцеві керівники згідно законодавства зобов’язані забезпечувати охорону прав, свобод і законних інтересів громадян. Про це на сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомив громадський діяч Петро Комар.

«На жаль, події останньої неділі показали, що районне керівництво не змогло забезпечити громадський спокій шполян під час зустрічі із народним депутатом. «Шполянські тітушки» намагалися зірвати зустріч, закидали яйцями громадян. Одна жіночка потерпіла. Свідками була більшість присутніх шполян. Багато співрозмовників припускають, що до цих подій може бути причетна влада. Люди зазначають, що якби на зустріч із народним депутатом прийшло місцеве керівництво, тоді б міліція прийшла їх охороняти і забезпечила б охорону шполян. А так, міліція з`явилася лише тоді, коли «тітушки» зробили свою справу. Люди на зустрічі відчули себе незахищеними владою. Вони говорять, що бачили багато керівників району, але вперше побачили постраждалих у Шполі, тільки цієї неділі.

Голова Шполянської райради Тимошенко досить часто на зустрічах заявляє: «Ми влада». Я з ним погоджуюся і вважаю він та голова РДА несе персональну відповідальність за все, що відбувається у районні хороше і погане, і перш за все за спокій шполян на мирних зустрічах. Я сподіваюся, що районне керівництво, якщо воно не знало про можливі провокації під час зустрічі зможе забезпечити розслідування подій та пояснити жителям міста, на що можна їм сподіватися», — пише Петро Комар.

Запись опубликована в рубрике Новини, Статті с метками , , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>