У Шполі вшанують Кобзаря

27.02.2014

9 березня 2014 року виповнюється 200 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Враховуючи значний внесок Великого Кобзаря у розвиток української державності та культури, з метою гідного відзначення ювілейної дати в Шполянській райдержадміністрації відбулось засідання оргкомітету, на якому його учасники, під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Ольги Шпиці розглянули ряд важливих питань.

З нагоди відзначення річниці від дня народження Великого Кобзаря протягом цього року в районі заплановано провести ряд культурних та освітніх заходів. Члени організаційного комітету обговорили реалізацію запланованих урочистостей.

В ході проведення оргкомітету було заслухано начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації Дмитра Вовка, методиста відділу освіти райдержадміністрації Валентину Кавун.

Завершили зібрання обговоренням плану заходів щодо святкування 200-річчя Т.Г.Шевченка. Відповідним установам та відділам райдержадміністрації дано доручення щодо організації проведення в навчальних закладах району тематичні години, літературні вечори, книжкові виставки в бібліотеках, експозиції в музеях, присвячені ювілейній даті.

За матеріалами shpola.gov.ua

Це цікаво

Немає коментарів

Коментування неможливе.